Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • martillo

    tag

    Tegnap erkeztek:
    1. Legeger
    Kiprobaltam, mukodik, de egyenlore sok energiat nem szantam ra. Elsore nem pezsdult fel a verem tole, tudja amire kellett es ez eleg. Majd ha lesz tobb/hosszabb tavu tapasztalat vele, akkor lehet valtozik a velemenyem, egyenlore nem bantam meg kategoria.

    2.Xiaomi eloszto
    Kulonosebb hasznalat meg nem tortent, inkabb csak minoseg ellenorzes. Anyagra nagyon jo, tetszetos, minosegi erzetet kelt, a wifi jelet is egybol megtalalta, viszont a kinai app miatt meg nem merultem el benne, mivel ez lenne az elso termek a gateway melle, igy eddig nem foglalkoztam az appal sem...
    CN plug-os de kuldtek hozza atalakitot, ami foldeltnek latszik, de nem az, meg csak vezetek se volt benne. Probaltunk forrasztani bele, de vmi olyan anyag ez, amire nem tapadt az on :Y igy kuka lett az atalakito.
    Maga az eloszto foldelt, teljesen minosegi belulrol. A gyari CN plug-os kabeltol azonnal meg is szabaditottuk es kapott egy foldelt PC tap kabelt, az eredeti CN plug-os vezetek meg egy aljzatot a vegere es igy van egy CN plug-os foldelt hosszabito is az elosztohoz. Vegeredmenyben jo kis cucc lett belole egy fel oras barkacs szakkort kovetoen.

    3. Mozgaserzekelos napelemes kulteri lampa
    Maga a lampa kis meretu, kb egy ferfi tenyernyi. A minosege kifogastalan, duplan szigetelt belulrol, mindenhol ott van szepen a gumitomites, ahol kell. 18650-es 1200 mA-es akksi van benne elvileg. Mi ratoltottunk, hogy ki tudjuk probalni, hat brutalis fenye van es jo a mozgaserzekeloje is.
    Ez nekem nagyon bejon, reszemrol kimondottan ajanlott kategoria :C Ha lenne hozza ismet 7$-o kupon akkor meg vennek 3-5 db-ot sajat hasznalatra az biztos.

Új hozzászólás Aktív témák