Hirdetés
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
agroman
senior tag
válasz Sanchez638 #114952 üzenetére
szerinted mennyivel tobbet tudunk mondani anelkul hogy reszleteket arulnal el, mintha te szepen - tudva mit, hova, milyen tomegu, mekkora terfogatu, milyen kenyes dolgot akarsz feladni-, utana keresel a neten a fuvarozoknak?
[ Szerkesztve ]
------
-
Dr.NX
addikt
válasz Sanchez638 #114952 üzenetére
Szerencsére elég lassan csepegteted az infókat, így mindenkinek marad elég ideje találgatni.
Mit akarsz feladni? Mekkorát? Mennyiért? Honnan? Hova?Elfogadom a sütiket.
-
Sanchez638
addikt
válasz Dr.NX #114955 üzenetére
Gondolom egyértelmű volt, hogy Magyarországról. És persze kisebb dolgokat. De nagy általánosságba kérdeztem.
Semmi kényes/olyan dolog. Csak egy két dolognak talán ott értelmesebb ára van. alkatrészek pl. Tehát jó esetben egy 20cm széles kb 10cm magas és ugyan ennyi hosszú doboz.
[ Szerkesztve ]
Számom az adatlapomon.
-
Timyyy
őstag
válasz -secret- #114951 üzenetére
Hülyeséget írtak neked, ez a jó olvasmány.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Zeki
nagyúr
válasz Sanchez638 #114956 üzenetére
Ha nem cég vagy leszerződve, akkor kurvadrága. De magad is megnézheted a weboldalukat. Nem mindegy melyik országba mekkora csomag. Magánszemélynek néha posta, talán dpd.
-
azbest
félisten
válasz -secret- #114961 üzenetére
érdemes felkészülni rá, hogy 0,01-en görcsölni fognak. Szóval jó ha van egy screenshot arról is, hogy annyiba (39,99$) kerülne (persze postaköltség jó ha 0 mellé). Persze lehet látszik a gearbest rendelés felületen is, csak ott elég gáz módon sokszor nem akciós árat mutat, ami több is lehet.
A pontos határ mindig az adott hó elején megállapított forint árfolyamtól függ, szóval ingadozhat kicsit. Meg érdemes hivatkozni a 10 euro szabályt is, nehogy elfelejtsék alkalmazni.
[ Szerkesztve ]
-
gabe_
őstag
Megjöttek a Trusfire 14500 akksijaim, 21 napot futottak.
Hamarosan kipróbálom őket egy lámpában, komolyabban tesztelni sajnos nem tudom majd, mert csak egy Liitokala Li-100-asom van...
Az eladó mindenesetre ajánlott.Sovány szakácsban sose bízz!
-
Masooo
aktív tag
mi lett a gb-n a ticket írásának lehetőségével?
Nekem nem hozza a lehetőséget csak elolvasni tudom azokat amik eddig voltak, újat nem tudok kezdeni.miért? illetve másnál is van ilyen probléma?
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
bertokl
tag
válasz Masooo #114967 üzenetére
Eldugták picit. Az oldal jobb felső részén: Support Center → Submit a ticket
-
kigyi_23
addikt
válasz gixxergabi #114963 üzenetére
A DHL az egy másik állatfaj....... Azok mindent vámolnak, mert nagyon magas kezelési költséggel dolgoznak ezért ez nagyon megéri nekik, ha vámoltathatnak végre valamit. Szerintem még jutalékot is kap az a munkatárs aki elkap egy vámköteles éppen értékhatáron lévő csomagot Persze az ajándék más téma ott jogos a vám
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
-
MrDerekas
addikt
Nah a 300 pontos ticketből is megjöttem. Elküldtem nekik az "A" opciót válaszul. Négy nappal később jött a válasz, hogy nagyon sajnálják, de ez a promóció véget ért, ba, bla, bla... Kb négy órán belül válaszoltam az eredeti ticketre. Kár volt kapkodnom
[ Szerkesztve ]
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Erre valaki?
-
zoltan6
őstag
válasz AtiSnatch #114979 üzenetére
Mit kell ezzel a 300 pontossal csinálni?a választ nyomtam,mint ahogy itt írtátok,ezt a választ kaptam:
Kedves Zoltán,
Köszönöm a legutóbbi üzenetet.
Kedves vagy!
Mielőtt elküldjük az utasításokat, szeretnénk tudni, hogy vannak-e más problémái a megrendeléssel kapcsolatban, hogy megoldhassuk őket?
Válaszodra várva.
Köszönöm a kedves támogatást.
Ha bármilyen további probléma vagy további kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk, és mi mindent megteszünk, hogy segítsünk Önnek.
Üdvözlettel
Vicky_Liu
Gearbest ügyfélszolgálatKell erre valamit válaszolni?
-
őstag
Elfogytak a kuponok?
Vagy 3 napja alig-alig látok! -
olddog
tag
-
verybigboy
senior tag
Xiaomi Yi 4k+ Akció kamerát keresnék.
Valaki esetleg tud valami tuti helyet, kódot a jóárasítására?
[ Szerkesztve ]
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz verybigboy #114986 üzenetére
Nem egy olcsó kategória .
YI 4KKupon : 4KPL5N1
$265.99 + szállítás +áfa+vámkezelési díj (posta: 3000ft futár: 6-7000ft )bár az oldalon nem tudom van-e lehetőség tréfamentes szállításra...
Lumia 950XL
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz verybigboy #114986 üzenetére
Nem egy olcsó kategória .
YI 4KKupon : 4KPL5N1
$265.99 + szállítás +áfa+vámkezelési díj (posta: 3000ft futár: 6-7000ft )bár az oldalon nem tudom van-e lehetőség tréfamentes szállításra...
Lumia 950XL
-
csodavas
tag
válasz olddog #114985 üzenetére
Megkaptam a linkeket én is, de megmondom őszintén semmi kedvem kiadni az e-mail címemet és regisztrálni különböző külföldi oldalakra, hogy a GB-ről véleményezzek. Ti minden gondolkodás nélkül kitöltöttétek a kért adatokat? Név, születési dátum, stb stb...én egy kicsit bizonytalan vagyok ezzel kapcsolatosan.
-
Robynho
tag
Xiaomi yeelight okosizzóval kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget!
- annyit szeretnék beállítani, h reggel időre kapcsoljon fel.., erre ti yeelight-t v. mi home alk-t használtok?
Oszt nekem ménem sikerül?!!
Múltkor schedule-t állítottam, teszteltem 2x, ment. Reggel már nem. -
enginev3.0
félisten
Nekem ilyen kéne olcsón vagy olcsóbban
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
just
aktív tag
-
olddog
tag
válasz csodavas #114990 üzenetére
Üdv!
Szerintem a régi motorosoknak, van erre külön mail címük. Nekem is van ahová a sok szemét érkezik.
Jó szűrőbeállítással csak a számomra érdemes helyekről érkezőket látom alapból. Ennyi.
A személyes használatú mailcím külön kezelendő.
Névről pedig annyit, hogy szerinted ki ellenőrzi le hogy téged tényleg úgy hívnak-e?
Te mint Gipsz Jakab, beírod hogy Mézga Aladárnak hívnak...[ Szerkesztve ]
Xiaomi Note 10, Xiaomi Mi Band 6/ Egyéb cuccok: 1 Feleség, 2 Macska, 1 Baldwin, 1 Skinny
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest