- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
válasz KROK640 #63144 üzenetére
Én még ~3k körül vettem, helyi kiskerből pár éve. (Cooler elosztó kábelt keresgéltem, akkor akadt a kezeim közé, nem nagyon használtam eddig. Előkerült egy Multimeter, és egy krimpelő fogó is. Meg egy Auras Fridge hűtő is, amit utoljára a 4830-on használtam. Meg egy csomó minden, amiről azt sem tudom már, mire jó. A demencia korral jár, ahogy Gyuri is mondta. )
MOD: Ja, leltem a padláson egy 17"-os CRT monitort is, pár PCI VGA kártyát, komplett AthlonXP-s gépet, 2 DVD-RW-t, 350-es FPS tápot, és egy múmiává aszalódott macskát.
(Meg Tollasbál magazinokat.)[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Astroboy #63155 üzenetére
Megbírkózik az összes AAA játékkal = szenvedés vele mind.
Minőségi LCpóver táp: ~300W körül talán le tud adni osztott 12V ágon, ki tudja milyen kilengések mellett (stol nem ezt mérte ki anno?) csak papíron szereplő védelmek hiányában.
Bolti ár felett ad SSDt is.
A boldogságomhoz alma logo nélkül is hozzátett -
koko52
nagyúr
válasz Speed® #63154 üzenetére
A kép az ultra beállításról nagyon jó, gondolom elindítani már nem akarta.
Fejleszthető, hát van hová. Kb medium-ra jó lehet."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
-
válasz snecy20 #63163 üzenetére
Meg egy egész gép evett annyit mint ma egy proci
Az a baj, hogy azoknak a tápoknak a méretezése később sem változott. Integrált VGA-s irodai gépekben szépen mentek a volt munkahelyemen, ventit kellett néha cserélni bennük, meg pufferkondikat néha.
Az szívta meg, aki beletette a durva VGA-s, durva procis gépbe. Ott persze, hogy megpusztult...[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
CJ4567
nagyúr
válasz koko52 #63159 üzenetére
A Siege menni fog rajta ultrán, csak nem 140FPS-el, hanem kb. 80-90 körül max, a benchmark eredmény viszont az minimum grafikás eredmény. Amúgy a játék alapból T-AA, 50% render scale-el megy, nem tudom, hogy a benchmark eredmények kikapcsolt T-AA, vagy bekapcsolt, de 100% render scale-el készültek.
1080p-n a játék ezt 1360x764-nek állítja.Ultrán egy 1070 tud 112FPS átlagot, 100%-os render scale-el...
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Cs1csó
félisten
válasz Speed® #63154 üzenetére
Nem keresem meg ezt a hirdetést de a tkm kivan a marketin rizsával, elég lenne pl. egy notinál ha linkelné az árukeresős linket ott lehet tudni, hogy mettő-meddig forgalmazták, mennyi volt a legalacsonyabb ára stb.
Ha még mellé teszi, hogy ő mikor vette akkor új volt e stb. van e még garancia ha igen meddig magánember vagy cég vette kb. ennyi kell.
Esetleg nem karcos, nem hibás -
Astroboy
őstag
válasz Cs1csó #63168 üzenetére
Érezhető, hogy karantén van kreténéknél, míg eddig szinte csak a Fácsés piactereken lehetett hasonlóakat látni, mára egyre több az ilyen marketing-bullshit hirdetés HA-n is.
Oszt' lehet mi vagyunk rosszul bekötve, hiszen ha a sz@r hardvereket áron felül eladja egy ilyen betűhalmaz, akkor mi a 3.14csáért küzdünk szakszerű és pontos leírásokkal?Gyuri27: Akkor fény ura leszel szíves legközelebb egy napkitöréssel többet hozni, mert ezek a koromlelkű kárókatonák lassan kikészítenek...
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Cs1csó #63168 üzenetére
Árukeresős link pont nem jó hivatkozási alap, ill. roszzul használják ezek a csodalények (ld. utolsó ismert ára 3 éve 400 volt, akkor én 350ért adom, miközben 50et ér esetek).
Termékinfó link, állapotleírás, garancia, szállítási feltételek..ennyi kell. Meg egy korrekt ár.
[ Szerkesztve ]
-
-
Cs1csó
félisten
válasz Speed® #63172 üzenetére
Ez is igaz, de ez inkább ősrégi cuccoknál gáz 8-10 éveseknél, de amit 3-5 éve forgalmaznak és esetleg még ma is ott hasznos lehet. Plusz aki nem tudja értelmezni, hogy mennyi volt a legalacsonyabb ára x évvel ezelőtt ott más sem fog menni és kár bármit is magyarázni tényleg nem marad más mint írsz egy árat és vagy beveszi a gyomra vagy sem.
-
kenwood
veterán
Dehogy volt az
Inkabb arrol van szo, hogy egy sima netezos gepben,amit nem hasznalnak jatekra, egy 3-400 wattos codegen sose lesz rendesen meghajtva.Ez az oka annak,hogy a gyalazatos hire ellenere sokkal megbizhatobb,mint egy Asus Rog alaplap, vagy haromventis szuper vga. 10-15 eves idotavlatban kb. 100x akkora eselyed van, hogy az utobbiak megpusztulnak,mint egy codegen tap.(#63174) grafikont is erdemes nezni. Neha egy 3 even at 500k-ert forgalmazott termeknek 180k az utolso ara, mert valaki keszletkisoprest csinalt az utolso drabokra,vagy kamu hirdetes volt a legutolso.
Ritka,de ilyen is van.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
koko52
nagyúr
válasz kenwood #63179 üzenetére
Vagy fordítva. Beragadt termékek dupla áron. Ilyen is van sok.
Más: csalósban megint telefon tiltások. Csak én nem értem, hogy tud valaki ilyen labilis dolgokért 300k+ pénzeket kiadni?
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koby11h
őstag
válasz Trailblazer #63181 üzenetére
Ha ismerőse akkor tudja mit és hol kell tenni!
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
koko52
nagyúr
válasz koby11h #63182 üzenetére
Az a baj, hogy csak úgy verheted szét a fejét, hogy nincsenek tanúk. Elég nehéz kivitelezni.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
-
koby11h
őstag
válasz KROK640 #63144 üzenetére
Majd kapnak Ők is egy jókora bírságot ha nem hagyják abba ezt a "A héten 46 ügyfél vásárolta meg" dumát. Lásd booking.com...
"A hatóság a fentebb említettek szerint kifogásolta továbbá, hogy a Booking honlapján és mobilalkalmazásában elérhető szálláshely-ajánlatokkal összefüggésben a szálláskeresési és -foglalási folyamat minden egyes lépésénél figyelemfelhívó (feltűnő színű, betűméretű vagy egyéb kiemeléssel megjelenített) sürgető tájékoztatásokat tett közzé (pl. „Még 32-en nézik”; „Egyvalaki épp azt fontolgatja, hogy ezen a szálláson foglal”, „Nagyon keresett! Az elmúlt 24 órában 17-szer foglaltak itt” stb.), amelyek azt a látszatot keltik a fogyasztó számára, hogy az általa is keresett szálláshely nagy népszerűségnek örvend, és korlátozottan elérhető."
[link]"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
kenwood
veterán
válasz koby11h #63182 üzenetére
Volt 3-4-5 tranzakcio,eldumalgattak parszor, van egy telefonszam.
Ezzel sokra nem megy.
Engem is huzott le ilyen "ismeros".
Megvett 1-2 hardvert, jo aron hozott beszamitasra kurens motyot. Minden fasza volt,el is dumalgattunk 1-1 ilyen talinal, kialakult egy bizalmi viszony.
Talan meg olyan is volt,hogy valamit ugy adtam oda,hogy 1-2 het mulva fizet,kifizette.
Kuldott postan is cuccot,megvolt a cime.
Aztan jott a hasznalhatatlan garipapir.
Mit csinaljak vele ? O leszarja,ignoral, de 60 ezer forintert nem fogok leutazni puspokhatvanba balhezni.
Mar az is buncselekmeny,ha megallok a haza elott,es ordibalok, hogy jojjon ki megbeszelni.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Killer01
őstag
Ja, pont a 2000-es évek elején szívatott le egy 300 W-os Codegen: szépen ment vele az akkori PC-m 2-3 évig, amikor upgrade gyanánt vettem bele még egy hdd-t....nah, ez a plusz fogyasztó a pár Watt-jával már sok volt neki, folyamatos újraindulások meg fagyások jöttek. Még jó, hogy nem gyilkolt le semmit, dobtam is ki a francba.
-
KROK640
nagyúr
válasz TeeBee73 #63151 üzenetére
Az Athlon XP-s gép milyen? Működik még?
Nekem is van 17"-es CRT monitorom, gondolkodtam, hogy azzal megy majd az Athlon XP-m.
Bár most sajna más dolog miatt a project ha nem is C, de legalábbis B vágányra kerültInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz Speed® #63152 üzenetére
jajj, fényhozó... és még fejleszthető 2nd gen I5... 100K
Akkor már inkább 130-ért a 3rd gen I7-ese 32GB RAMmal, az sokkal jobb véteknek tűnik annyiért.
De ebben van P4-es táp, a háttérben meg Gerdát megörökítő felirat és csocsó asztal isInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
Chaser
legenda
50e-s táp is megmakkanhat, de:
ideális esetben nem ránt magával semmit - ez sem mindig igaz -
nem fűt el feleslegesen sok áramot
halk/néma
és mondjuk nem gyújtja fel a lakást
ilyen apróságok miatt nem érdemes hitvány tápot venni, és nem 50e ezekhez a beugró, de van egy árszint ami alatt értelmes táp nincs, onnantól meg pénztárca/igények függvénye
értelmes világban az ipari hulladékokat nem is forgalmazhatnák, de ez ugye nem értelmes világszerk:
topiknál maradva, ha közlöm a hirdetésben címében hogy ELKELT, milyen értelmi szinttel kell ahhoz rendelkeznie valakinek hogy megkérdezze meKvan-e még? ( :[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
válasz Chaser #63193 üzenetére
Nem is írtam, hogy sz*rt kell venni. Csak azt, hogy 2000-ben (húsz éve) sokkal kisebb volt a gépek fogyasztása valamint akkor a Codegen-t nem a ócskaságok közé sorolták.
Az itthoni értelmi szintre szerintem csak a mélytengeri olajfúrók tudnának rátalálni
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Chaser
legenda
húsz éve valóban kisebb volt a fogyasztás, de az elérhető tápok is - itthon főleg -, és a codegennek volt olcsón ház+táp kombója, nyilván sokan azt vették, anno még én is vettem, de jó minőséget soha nem képviselt 1-2 modelljétől eltekintve
a színvonal az keményen megvan, egy kezemen nem tudom megszámolni hányan írtak mióta jegeltem, még jó h azzal indul a hirdetés csak telefonon ( : és viszi 40e-ért - nem baj hogy fix az ár -, tegnap egyet elküldtem a facba' mert meguntam, előtte és utána levőt már csak töröltem válasz nélkül, úcccse' fognak fel semmit, kár energiát pazarolni_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Erre kíváncsi voltam, úgyhogy utánanéztem gyorsan.
2000 év végén (vagy 2001 legelején) jelent meg az első pentium 4, meg a geforce 2. Akinek akkoriban ilyen kombója volt, annak mondjuk úgy, hogy nem nagyon volt akadály akkoriban (igaz, az első p4-ek játékban konkrétan lassabbak voltak, mint az erősebb p3-ak, de most nem ez a lényeg).
Szóval, fogyasztás:
Proci: kb 55W, a csúcs 60W.
Geforce 2: 10-15W
Tehát igen, igazad van, még ha telepakolod rammal, meg egy nagyon erős déli hidas lapot raksz alá, plusz vinyó, odd, minden lószart, akkor is kijön 100W-ból az egész hóbelevanc."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
koby11h
őstag
válasz Chaser #63193 üzenetére
"topiknál maradva, ha közlöm a hirdetésben címében hogy ELKELT, milyen értelmi szinttel kell ahhoz rendelkeznie valakinek hogy megkérdezze meKvan-e még? ( :"
Szétnézve az utcán sajnos átlagosnak...
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest