-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cbmfan
őstag
ezt fejtsétek meg... nekem nem sikerült.
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
-
koko52
nagyúr
-
-
-
KROK640
nagyúr
válasz cbmfan #63754 üzenetére
Egyszerűen azt nem tudom felfogni, hogy ha már kiteszi az ékezetet akkor miért nem tudja rendesen, és miért kell az é és á betűkön is fordítva lennie?
Azt meg látom, hogy a J és LY közötti különbség nem nagyon ment neki
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
koko52
nagyúr
Csalósban: A Bánáti Norman Richárd volt tagot elítélték pár hete 2 évre vagy 3 egész valamennyi millió Ft megfizetésére kötelezték
Remélem nem felfüggesztett."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
veterán
hanyas vagy, te disznó?
-
Trailblazer
veterán
Úgy nézem, valaki meg lesz dorgálva a csalósban...
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
konikan
aktív tag
válasz Trailblazer #63772 üzenetére
Lehet, de összeségében csak offtopik személyes megjegyzések és kérdések voltak.
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
BiP
nagyúr
válasz Trailblazer #63772 üzenetére
Mi volt? , én már csak takarítás után értem oda.
-
BiP
nagyúr
válasz Trailblazer #63775 üzenetére
Ja, gondolom ilyen ph szapulós lehetett.
Amúgy tök nem értem, hogy ha valakit kitiltanak, akkor azt miért nem lehet megtudni, miért? Több ilyen kérdés érkezett mostanában már folyamatban lévő üzletek kapcsán.
Pl.annyit lehetne közölni, hogy másik kétes üzlet miatt, bejelentés miatt, stb. Tehát csak kategóriaszinten, nem konkrét nevekkel, ha már adatvédelem. -
kenwood
veterán
Ez nem adatvedelem, hanem oncenzura.
Mar ott tartunk, hogy becsukjak oket, ha leirjak, hogy mivel vadolta meg az egyik nickevet egy masik.
Szemelyes adat az lehet, ami alapjan valaki egyertelmuen azonosithato.
A jozsika13 nem az."Egyik tagunk jelezte,hogy az elore kifizetett termek nem erkezett meg. A vadakra erdemi valasz a felhasznaltol nem erkezett. Az ugy rendezeseig a fiokot felfuggesztjuk"
101 szazalekosan kizart, hogy ezt nem lehetne jozsika13 adatlapjara torvenyesen rairni.Bejelentekezeskor pedig kap egy elerhetoseget (pl mail) a moderatorokhoz, igy tisztazhatja magat a vadak alol, es kozvetve kapcsoaltba lephet a karosulttal is.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
koby11h
őstag
Helyi hirdetés, lézerJet L6 nyomtatóhoz kábel - Jelige Luca... szépen rajzol
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
cof
veterán
Csalósban valami nagyon kellemetlen dolog történhetett, topik lezárva.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
-
Ármester
válasz kenwood #63777 üzenetére
Nem véletlen lett bezárva a miért moderáltuk topik is...
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Mecy_Lacee
senior tag
Egy kis ON:
Valaki a Tiszán hangoskodhat:
Ezt csak úgy:
Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
-
Trailblazer
veterán
válasz Mecy_Lacee #63783 üzenetére
Az első az egyértelműen autocorrect+átnézés nélkül elküldős combo.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
-
koko52
nagyúr
válasz snecy20 #63786 üzenetére
Ennyi pénzért már profi nőket lehet megalázni. Vagy másra gondol a költő?
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
Tv nagyon max 3000 ft (nyaralóba jó a fosztogatóknak se kell), SD kártya nagyon max 10 000 (13k az új), billentyű 0.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Apósnak tuti kéne : ő néha képes dolgokat (bár boltban) 2x áron venni, mint amit ér + mint amennyiért kis utánanézésel meg lehet kapni. Nem tudjuk, hogyan csinálja. Van hozzá tehetsége.
@Koko52 : 3000-ért nekem is kéne, de annyiért sehol nem adják. De ha 10, akkor is 3x túlárazta
Amúgy keresek olcsó billentyűzet, 2db használt kéne, de 0-ért még nem ajánlottak
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
koko52
nagyúr
Tessék színes gombos ez új és a posta drágább mint a bill: [link] 1300 ft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest