-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
aktív tag
válasz Pikari #109050 üzenetére
A futárok meg nem tudnak szállítani, a webshopok meg csomagolni. Egész december erről szól. Meg a fullon lévő anyatetű lassú bevásárlásokról. Miközben nyivákolás van milyen szar az élet és szegénység, hirtelen mégis mindenkinek ezerrel vásárolhatnékja van és tud is miből.
Tudom, hogy barokkos túlzás miatt mondtad, az ide írt kommentek nagy része poén.
Bankból nem adnak ki amúgy ilyenkor? Vagy azért fizetni kell? I dont know, nincs számlám.
[ Szerkesztve ]
Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
Ma megint belefutottam egy érdekes hirdetésbe miszerint a termék csak kicsomagolva vagyis kipróbálva volt tehát zsír új de még is csak fél év gari van rá. (az nem derül ki hogy hová szól)
A termék ára miatt ha boltban veszed akkor 2 év garit kapsz rá ha kéz alatt veszed valahol itt Aprón akkor 1 év gyári garit.
A képeken az látszik, hogy a termék elég rendesen poros.
Nekem egy ugyan ilyen cuccom van és már 2 hetes de még por nincsen rajta akkor hogy lehet az hogy egy kipróbált termék poros?
Kb olyan mintha már fél éve ott lett volna a sarokban.Természetesen ezt megírtam az illetőnek is amire csak ennyi válasz jött:
"Engedd el!"Ezek után mindenki döntse el, hogy milyen lehet az eladó aki arra sem méltat, hogy megmagyarázza a dolgokat.
Én csak azt a szerencsétlent sajnálom akit majd átver ezzel a hirdetéssel.
Az Alzán ugyan ez a termék használtan hasonló árban 22 hónap garival van forgalmazva.
Ja és azért adja el mert nem jött be neki, ehhez fél év kellett hogy eldöntse vagy mi?
Megannyi kérdés, de a válasz csak két szó: Engedd el!
Így is tettem, az ilyen emberek mind a tiltó listámon végzik.
[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
-
Pikari
addikt
válasz Alusky #109051 üzenetére
Állítólag ki tudnak adni, de ezt még nem teszteltem. Legközelebb azt fogom majd megpróbálni, hogy valamilyen elborult időpontban veszek le pénzt, hátha akkor nagyobb szerencsém lesz. Bár dobok egy hátast, ha éjjel 1kor is sor fog állni a bank előtt.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
őstag
válasz Pikari #109054 üzenetére
Még falu sem kell, BP ha piacra mész, ott nincs az őstermelőknél terminál. Szóval megértelek, én is havi 60-100 eFt készpénzt felveszek, mert csak. És így nem nézek hülyén, ha a boltban valamiért nem működik a terminál. Szép a digitális élet, csak néha szembe fut a valóság fala.
-
-
Pikari
addikt
-
BiP
nagyúr
válasz Pikari #109040 üzenetére
20ezres városban 4db bankautomata van?
Gondolom akkor az 1 nagy + 2 kicsi az OTP-s lehet.#109041 Pikari : semmi okunk nem volt kételkedni benne, hogy csak így lehet pénzt kivenni. Inkább az ebből levont következtetéssel voltak csak fenntartásaink.
Én mondjuk pont szeretem a kisebb címleteket. Ritkán használok KP-t, de akkor pont kis összegeket fizetek vele. A 20ezresekkel csak a szívás van, mindenki hülyén néz rád, amikor párezer Ft-ot akarsz 20assal fizetni/váltani kell. Főleg, ha hó elején vagyunk, és a kisboltban már 3-an megtették előtted. -
koko52
nagyúr
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
-
koko52
nagyúr
-
-
TaaT
nagyúr
Én azért veszem le a havi ingyen 150e forint kp-t a számlámról, mert amúgy fizetős lenne ha valami nagyobb összegre lenne szükségem.
Give them hell Ukraine!
-
Alusky
aktív tag
válasz Astroboy #109065 üzenetére
Én azt szoktam mondani akinek ronda a lába inkább húzzon rá zoknit.
Ezek amúgy véletlenül bejelölte eset és nem veszi észre vagy mint a hülye PC-nél is, hogy a legelső fájlt kiválasztja mindig automatikusan? Aztán ha legörgetsz és elkezdesz ctrl klikkel kijelölni képeket, bekerül a legelső is ha nem figyelsz.
-
fatpingvin
addikt
-
Alusky
aktív tag
válasz Pikari #109063 üzenetére
Nem nehéz, mivel kb OTP van mindenhol vidéken, mellette K&H, ezekből viszont szarásig.
Itt a 15ezres városban 6-7 OTP-s van meg 3-4 K&H, de 10 Km-en belül vannak még a környékbeli 5 ezres településeken is 1-1 OTP-s. És szinte mindig találkozom régen a G4S, most meg Criterion kocsikkal, úgyhogy keményen töltik is őket.[ Szerkesztve ]
-
Alusky
aktív tag
válasz Cs1csó #109079 üzenetére
Én azt se tudom mennyi ingyenes, meg mibe kerül micsoda. Egyszer vettem le három nap alatt 3 részletben fél millót a mamának, az automata előtt megyek el minden nap, így nem kellett a bankba bemennem külön és sorban állni, valami 3-4 ezer pénzzel kevesebb maradt rajta a harmadik felvétel után, ez gondolom a felvételi díj volt. Gondolom ezt akkor is behúzzák, ha a bankban kérem ki egyben.
-
Cs1csó
félisten
válasz Alusky #109080 üzenetére
1 naptári hónapban, maximum 2 alkalommal összesen maximum 150 ezer forintot.
(Tehát pl.: 1*150-et, 2*75-öt, vagy pl. 1*100 + 1*50)
Plusz az ingyenes felvételi jog nem automatikus be kell menni a bankodba és egy myomtatványt aláírni hogy "kéred" a havi akár 2 részletben történő inhyenes készpénzfelvételt 150 ezer forintig.Ma már a személyes pénzfelvét is pénzbe kerül úgy tudom, és lehet nem drágább mint automatából felvenni főlwg ekmora össueget.
-
válasz Cs1csó #109081 üzenetére
"főlwg ekmora össueget"
A szöveg végére kifagyott a helyesírás ellenőrző.
Alusky:
Igen tudom.[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
-
xtremist
senior tag
No comment.[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
válasz Pikari #109058 üzenetére
Nálunk (~5e fős nagyközség):
Öszzesen 1 db. TakSzöv. automata, ami lassan egy hete nem üzemel. Iroda megszűnt. Csak a postán lehet pénzt felvenni, de azok is péntek délben bezárnak, hétfő reggelig 15km-es körzetben esélyem nincs kp.-t felvenni.)MOD: #109068: Astroboy: Honnan tudod, hogy nem Tihamér a masszőr?
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
xtremist
senior tag
Nagyon ráér.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest