- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blp85
aktív tag
Megnéztem, átvizsgálták, mondták, hogy kb. mi az, ami cserés (itt jelzem, hogy aki átnézte enyhén tévedett, mert nem féltengely gumiharangot kellett cserélni, hanem az egész féltengelyt, később mást is, fél éven belül), na azután tettem ajánlatot (nem telefonban kezdtem el alkudozni (és nem a felének a negyedének a 30 százalékának a 25-öd részét mondtam).
Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
-
szebe
addikt
válasz kasza blanka #108444 üzenetére
- Árpád hídtól 15 perc?
- PilisvörösvárÉjszaka, kikapcsolt lámpákkal, gyorshajtva?
Ha ez is a 110 ezres cucc, akkor fogadni mernék, hogy miután kiértél, ajánlott volna érte kb 90-et. A "kifizeti a benzint" is csak valami csali lehetett.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
-
homerhamm
addikt
És ezek szavazhatnak.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Davidkoma
tag
Nemrég én is belefutottam egy pilisvörösvári eladóba, aki kizárólag helyben kivánta eladni a portékáját.
Gondoltam, hogy "menet közben" megoldható lenne a biznisz, ha épp bejön bp-re vagy hazamegy Én a III. kerületben lakom, (útbaesne neki), igy 2 perc és mindenki megy a dolgára.
Ehelyett egy hónapig árulta, aztán vagy eladta vagy lekerült a hírdetés.
Egy 3200 forintos bizbasz.
Rugalmasság: rulez. -
Davidkoma
tag
válasz koby11h #108457 üzenetére
Nem. én tömegközlekedős vagyok.
A megkeresés részemről megvolt. Mivel nem egy kétajtós szekrény, vagy egy 200 literes bojler volt, hanem egy kis dolog, igy megoldható lett volna úgy is, ha szomszéd, haver, ismerős, aki amúgy is bejár az agglomerációból, "behozza".Vettem úgy egy 26"-os monitort (hardverapróról) szegedről, hogy az eladó becsomagolta, elvitte szegeden a munkahelyem ottani telephelyére, és amikor jött pestre kocsi, felhozták.
Nem voltam nagy cimboraságba velük, egyszerüen csak kollegiális segítség volt.
Plusz rugalmasság az eladó részéről. -
koby11h
őstag
válasz Davidkoma #108458 üzenetére
Ok, tehát te sem küldtél ki érte senkit, nem is mentél érte, nem mondtad, hogy meg tudjátok-e felezni a postát... ez így rugalmasság?
Én is igyekszem rugalmas lenni, de ha nem esel útba, akkor én sem biztos, hogy egy 3200 Ft-os valamiért kerültem volna feléd vagy kérek valakitől szívességet!
Volt már olyan, aki 1000 Ft-os kábelért hívott fel este 23 órakor, hogy most végez melóban tőlem 6 km-re és be tudom-e most vinni hozzá. Nem voltam rugalmas"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
envagyok
veterán
válasz koby11h #108459 üzenetére
Én 3200ft-os valamit csak nagyon indokolt esetben adok akár csak postára is.
Ajtón kiadom szívesen bármikor, de ismerve a Bp-i közlekedést 500 méternél nagyobb kerülőt nem éri meg beletenni.
Kieső munka miatti óradíjak 2-4k, benzin 600ft/L.
Szóval kb ha elmegy egy óra és 1-2dl benzin, már ingyen adtam a cuccot -
-
válasz Davidkoma #108455 üzenetére
Vagy neki ráért.
Az ismerős megkérése is olyan, hogy van, akinek belefér, de nem mindig.
@Alusky : Meg amennyi idióta nem jön el a találkozóra, nem is érdemes. Akinek kell, az eljön. Nyilván ha megyek arra, akkor nem érdekes, elviszem.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
koby11h
őstag
válasz Davidkoma #108461 üzenetére
Hát akkor csak az maradt volna, hogy elmész érte ha fontos. Ha annyit nem ért meg, akkor majd lesz másik. Mint neki vevő. Vagy nem.
Sok múlik azon is, hogy az eladó mennyire akarja eladni. Sok olyan hirdető van, aki felrakja és annyi, ha te nem mész érte majd megy más, vagy megunja és kidobja, mint eredetileg is akarta.
A te eseted kicsit egyoldalúnak tűnik továbbra is. Csak azt kérdezted, hogy ő hogyan tudja elvinni, autóval, tömegközlekedéssel, megkér valakit...
Bocs nem kötözködés!!! Csak egy másik nézőpont - 99%-ban eladok - és kicsit máshogy látom a dolgot."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
kasza blanka
aktív tag
válasz Alusky #108411 üzenetére
Ez már nem igaz hál'istennek.
Az adásvételire rá kell iratni az időpontot is (azért jó az előre nyomtatott, ott úgy van), és ügyfélkapun be tudod jelenteni azonnal!
Tavaly adtam el a melós verdát: 26 éves, lejárt műszaki, sérült bal eleje, fojtószelep hiba, füstölő motor. Alaplap árban hirdettem.
Emberünk felhívott, hang alapján nem volt gyanús, de mikor megjelent, hát hogy is mondjam...az összes sztereotípiát magán hordozta: koszos is volt, büdös is volt, dagadt is volt...
Ráadásul egy olyan cégre vette meg, akinek nem ő volt az ügyvezetője, de mondta, írjuk rá, hogy ő vette át az autót az xy ügyvezető megbízásából. Volt tanúm, felvettem az egész ügymenetet, kifizette a lóvét, oszt jónapot.Bementem, egyből lejelentettem ügyfélkapun az adásvételit feltöltve. 3 hét múlva jött a bünti, hogy aznap éjjel 2x matrica nélkül használtam az autópályát. Ment a levél az adásvételivel és az ügyfélkapus határozattal, hogy akkor már nem az én tulajdonomban volt órák óta, és simán törölték a büntetést.
-
kasza blanka
aktív tag
1. számú versenyző még a jelekből sem ért. Természetesen a szuper ajánlatára nem is reagáltam, átléptem. 2 és fél nappal később: na, akkor érdekel az ajánlatom?
Szerinted?Lehet el kéne neki küldenem ezt, és hogy ez egy ilyen tudd, hogy értsd helyzet
https://coub.com/view/19j4lg -
Cs1csó
félisten
válasz kasza blanka #108486 üzenetére
A bontószökevényekre 99%-ban dezsvírek jelentkeznek. Ha nem tapasztalom akkor is tudom de tapasztaltam: munkatárs feltette a közel 30 éves Opeljét és 1 órán belül vagy 4-en is telefonáltak és kihagosítóval én is hallottam, a párbeszédet és egyértelműen hallatszott hogy dezsvír a telefonáló. Elképesztően arrogánsak is voltak persze.
-
Alusky
aktív tag
válasz kasza blanka #108486 üzenetére
[link]
És az egyik autós topikban is jártak így nemrég.Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
-
-
-
Alusky
aktív tag
Nem tudom látatlanban, de szűkíthetem bizonyos emberek kiejtésével. A második autótól kezdve csak SMSt vagy emailt fogadtam el, aki nem tudja írni vagy ha igen olyan az írásképe rögtön sztornó.
Meg így legalább magas az esélye annak is, hogy az általam használt és karbantartott kocsi egy normális továbbhasználós tulajhoz kerül, nem valami hülyegyerekhez aki lefingja tiltáson a pirosoknál.Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
szebe
addikt
válasz Alusky #108489 üzenetére
Az ügyintézés határideje 30 nap, ezt közel kitöltve jött a válasz : az adásvételi fényképét nem fogadják el, mert azon a vevő adatai - szerintük - nem jól olvashatóak, küldjek jobb képet.
Amikor bebattyogtam lejelenteni az eladást, akkor kaptam egy nyomtatott, pecsételt papírt, amin olvasható mindenkinek az adata. A cikkben ahogy látom, pecsétes az adásvételi, tehát főhősünk is járt bent. Vajh azt se fogadta el a NÚSZ?
A 4. példány nekem se volt túl jól olvasható, csodálom hogy a biztosító elfogadta."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
-
szebe
addikt
Már arra gondoltam, hogy azt vajon beküldte-e főhősünk, mert arról nem esik szó, csak arról, hogy nem tudták elolvasni az eladó adatait az adás-vételin.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Alusky
aktív tag
válasz szebe #108497 üzenetére
Beküldte, azt dobták vissza, hogy olvashatatlan, valójában olvasható volt csak nem kötelesek adásvételi alapján dolgozni, nem kötelezi őket rá jogszabály. Csak az okmányirodás adatbázisból kötelesek adatot kinyerni, az pedig hiányos mert a vevő nem jelentette be. Nyilván ha akarnák el tudnák fogadni, ez csak azon múlik aznap, azon ember ügye melyik lelki sérült ügyintézőhöz kerül épp. Természetesen a határidőknek mindig a végéig kitolva, akkor is ha másnap már a kezébe kerül és az egymásra épülő ügyek határidejei sincsenek összhangban, erre építve, hogy majd a tulaj beszarik és kiperkálja inkább. Szóval csak a szokásos úgy 80 éve.
Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
Cs1csó
félisten
válasz kasza blanka #108491 üzenetére
Azt el is felejtettem, hogy az árat "elfogadták" majd ugye személyese jött a "mennyit engedsz a feléből" duma. Gusztustalan.
-
kelly416
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest