-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armagedown
őstag
Valaki hibás hangkártyával és két hiányzó usbvel árulja a laptopját, de igazán kreatív módon pótolta
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
fatpingvin
addikt
válasz Armagedown #101354 üzenetére
viccet félre respect azért hogy legalább a saját értelmezési keretén belül értelmesen igyekezett megoldani.
működ? működ. akkómeg mitkötekedel
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
mancer7151
tag
Ez melyik oldalon van a kis növényhatározóban?
-
Huh
@mancer7151 : Áh, fogalma sincs hogy van ilyesmi. Meg ha lenne, mit értene belőle?
Mutogatni való hater díszpinty
-
tserrof77
őstag
Erre szokták mondani, hogy "Örökre vasalva"
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
Hú gyerekek, ezek a tisztességes bányász üzletemberek kicsinálnak...
Úgy alakult, hogy asap jelleggel kell vennem valami átmeneti vga-t. Olcsót akarok, de azért valami használhatót, tehát rx580 8gb, rtx 2060, stb vonalon nézelődök.
Tele van az ebay "opened never used" kártyával. Eladót megnézem, árul 30db ugyanolyan opened never used kártyát, meg miner psu-t, meg risereket...Mielőtt valaki félreérti: le se szarom, hogy bányász volt a kártya, állapotot veszünk, nem kilométert, és általában pont azért kattintok ezekre, mert már a kép alapján is szimpatikusabb, mint a curryt cigivel kanalazó "gamer" cuccok 20 réteg retek alatt. Tisztelet a kivételnek, mert van bőven retek bányász és normális gamer kártya is.
A bajom tehát nem az, hogy bányász vagy nem. A bajom az, hogy eleve úgy indul a dolog, hogy kamuzik. Faszán megalapozza a bizalmat az biztos. Innentől kezdve lófaszt nem veszek tőle, az ziher.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
sh4d0w
félisten
-
válasz sh4d0w #101360 üzenetére
Nekem eddig nagyon pozitív tapasztalataim voltak ebay-es adásvétellel, még sose basztak át, de kezdem úgy érezni, hogy ez a vga lesz az első.
Rohadtul nem akartam most erre ~100khuf-ot kiadni és boltból venni, de lehet az lesz a dolog vége."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
válasz homerhamm #101364 üzenetére
Jezusom, ez micsoda?!
10mp-et birtam belole, ez alatt szejjel karistolta az agykergem feluleti reszeit, es elkezdett verezni a fulem."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Armagedown
őstag
-
pengwin
addikt
válasz Armagedown #101369 üzenetére
Vagy bányászni akart, vagy nyerészkedni vágyó söpredék.
Üdv, pengwin
-
válasz Armagedown #101369 üzenetére
Ah, dehogy, atveres az egesz. Unopened never used meg opened never used kategoria alatt arulja dobozok meg tartozekok meg stb nelkul a cuccot, siman hulyenek nezik az embert. Plane, hogy nagyresze mar a kepen is jol lathatoan poros.
Persze lehet, hogy megvette, kibontotta, lerakta az asztalra, ahol raszallt a por, most meg eladja iszonyatos bukoval, csak... Egy ilyen hulyet az ezerbol meg talan el is hinnek. De mindet?! Haaaaat, azt nem.
Tenyleg annyi van, hogy hulyenek nezik az embert.Eddig egy darab becsuletes banyasz eladot talaltam a rengetegbol. O nagyon korrekten leirja mi van, hogy volt hasznalva, milyen korulmenyek kozott, mennyi uzemorat ment, stb. Nincs is mar neki csak hibas kartyaja, minden mast vagy elkapkodtak, vagy annyira felment a licit, hogy nem eri meg mar verekedni erte. Szoval az arc egyedul bizonyitja, hogy ha normalis vagy, akkor nem kell olcsobban adni a banyasz kartyat sem, mert elviszik normal aron. Ami amugy plane viccesse teszi a tobbi arcot.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz sh4d0w #101360 üzenetére
Szép Amikor már olyan tömegben nyomod, hogy nyomot hagy
@homerhamm : Meneküljünk
@opr : "Ah, dehogy, atveres az egesz. Unopened never used meg opened never used kategoria" és van neki 100db kártyája, amit sosem használt, aham. Esetleg ha nagykeres, aki becsődölt, de akkor sem
-
BiP
nagyúr
válasz KROK640 #100497 üzenetére
Na, ez neked való. Jó sok ram, és a 3070 egy ideig elég lenne.
PH: Házilag kapott 16 GB VRAM-ot egy GeForce RTX 3070 -
-
sh4d0w
félisten
Azert szeretnem erteni, mi jar az emberek fejeben, amikor felraknak aprora egy hasznalt, bizonytalan allapotu, ismeretlen garancia-infos eszkozt 3e Ft-tal olcsobban, mint az uj bolti ar Lasd meg, Patriot P210 1TB...
https://www.coreinfinity.tech
-
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
válasz Ciccuka #101303 üzenetére
Scrorchal én is játszottam nem keveset, bár a C64-es Uralt jobban kedveltem.
Mi nekünk a Pc-knél 3-an ültük általános végén mikor lettek
(veled meg mi törtémt, hogy még 178 napig nélkülöznünk kell a társaságod? )Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Pikari
addikt
válasz KROK640 #101380 üzenetére
Nekem még semmi nem halt meg villám miatt, mert én egészen apró kölyök korom óta kihúzok mindent, ha jön a vihar. Számítógép, hálózati kábel, monitor, TV, router. Ez sajnos a szomszédaimról, ismerőseimről nem mondható el. Ők inkább a saját kárukon tanulnak (vagy abból sem ).
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
KROK640
nagyúr
válasz Trailblazer #101334 üzenetére
Ennyiért egy RTX3080 és 32GB RAM is belefért volna ...
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Sajnos ez ilyen, alapból megpróbálják hülyének nézni az embert. Nem kicsit féltem a VGA vásárlástól, és végül szerencsém volt mert az egyik egy garanciába cserélt de már fel nem használt kártya lett, a másik (RTX3080) meg egy gamer gépből jött nagyobbra váltás miatt.
Mikor tavaly kerestem kártyát akkor egyszer hoztak ide olyat, amin látszot, hogy 5 éve az istállóban bányászott, és komolyan kesztyűt húztam mielőtt megfogtam, majd megvizsgálva úgy döntöttem, hogy ezt ugyan be nem teszem a gépbe!
De gamer gépekből is láttam már kiesni csodákat ...Egyébként szerintem ez a "opened never used" egyfajta szűrés is, csak olyan userek jönnek rá, akiket aztán más ponton is át lehet verni az üzlet során. A dörzsöltebb csak tovább megy.
[ Szerkesztve ]
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
Astroboy
őstag
válasz fatpingvin #101385 üzenetére
....aztán még 200 mire a kolléga ismét reflektál.
Tisztára mint egy ókori levelezés. -
'fogáson ma volt két igazi érdeklődő, mármint az e-maileseken kívül. Leírja, hogy kéne neki, stb., aztán a válaszra már nem kíváncsi. Na de akkor kéne-e neki?
-
Fb. csoport "Autó Adás-vétel Írni Tudóknak"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest