-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blp85
aktív tag
válasz Top cat #100806 üzenetére
Nekem múltkor POLICE.HU és valami gmail.com-os email címmel küldtek valamit, hogy 48 órám van a válaszadásra (azt ugyan várhatják...), illetve nincs olyan dolog a freemail-es levelezőben, amit eddig nem nyertem volna meg
A másik kedvencem, amikor a telefonra jön valami SMS (az alapvetően a SPAM-be rakja), ráadásul olyan banktól, aminek nem is szeretnék az ügyfele lenni.
Természetesen ez nem a fő email címem.Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
-
-
blp85
aktív tag
válasz Top cat #100808 üzenetére
Ez most volt pár nappal ezelőtt, nem is néztem, kitöröltem a francba. Amúgy egy pdf fájlt kellett volna letölteni, de azt töltse le a jó...
Bár volt már OTP, Raffi, MVM és társai, illetve volt olyan is, ami megtévesztésig hasonlított az eredeti levélre/oldalra, csak ugye az a fránya email cím, meg egy két finomabb helyesírási hiba gyanús volt.
Bár a másik kedvencem, hogy nyertél egy ájfón huszonnyolcezrest, csak a 25 eurós szállítási költséget fizesd ki (és természetesen a bankkártyádat fényképezd le mindkét oldalról), és felhív az illető, hogy mekkora deal ez már neki, hogy nyert, persze a hülyék futamán biztos...Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
-
Top cat
addikt
Csalók mindig voltak és lesznek is. De a technológia fejlődésével, egyre több eszközük van. Az eszközök egyre "okosabbak", a felhasználójukra meg ez nem annyira jellemző.
A kriptókkal pl virágkorukat élték a ransomware cuccok.
blp85
Aki a a bankkártyáját lefényképezi és odaadja idegennek, azzal nem igen lehet mit kezdeni.[ Szerkesztve ]
-
-
SUPREME7
addikt
Uff, megint de rég írtam ide Most kiérdemelték újra, ráadásul HA-s
hint: azóta se sikerült felhívnia, de kitartóan írogat ...
[kép][ Szerkesztve ]
-
Ingyen elvihető cuccos hirdetésre jött ez (beleírtam, hogy sört elfogadok )
"Fasz nem jó van alatam egy 20 centis aszt nyugodtan szopogathatod
Te fasz verő"
Valamiért letiltódott.
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
Pikari
addikt
Közölni kell velük, hogy a lányokat szereted. Arra már nem nagyon szoktak tudni mit reagálni.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Facebook marketplace:
Hirdetek hibas lapost (nem mukodik a webcam, daralo hangot ad ki a hutoje) ennek megfelelo aron, kb 20khuf-ert. Csavokam ramir, hogy elvinne ~15.000-ert. Igazabol mar leszarom, ha valaki azt mondja, 10khuf, az is viheti, csak jojjon erte, vigye innen a picsaba, ugyhogy mondtam neki, hogy jo, vigyed.
Leirja, hogy hol lakik, es hogy nincs kocsija, ugyhogy vigyem mar el neki (~1 ora az ut csak oda). Mondom nem gond, kozel lakok a metrohoz, gyere erte metroval.
Rendesen megsertodott, hogy O nem metrozik, hova gondolok. Londonban. Ahol tenyszeruen tudom, hogy nagy cegek ceo-i is metrozni szoktak.
De erted, 15.000ft-os laptopot akar venni, tehat nyilvan a taplaleklanc csucsat kepviseli, hova gondolok, hogy hajlando lenne metrora ulni. Ugy, hogy kocsija meg nincs.Vegul siman kapott egy blokkot a barma es kesz.
Emlitettem mar, hogy rohadtul utalok facebook marketplace-en hirdetni?
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz Pikari #100823 üzenetére
Közölni? Minek
Amúgy leírtam neki, hogy nem tudom, mit követtem el, de mondjuk nem is akarom@SUPREME7 : Mondjuk ennek nem sok értelme van egyik oldalról sem
@opr : "Rendesen megsertodott, hogy O nem metrozik, hova gondolok. Londonban. "
Érdekes, hogy akkor hogy közlekedikMutogatni való hater díszpinty
-
Pikari
addikt
Egy értelmi fogyatékos nem sajnálta az időt, hogy csak azért privát üzenetet írjon nekem, hogy belinkelje az összes hirdetésemet, elossza az árukat 4-el, majd közölje, hogy letilt:
[ Szerkesztve ]
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Pikari
addikt
válasz koby11h #100839 üzenetére
Az a szép, hogy fele, amit belinkelt, már rég el lett adva A csávónak specifikusan a googleben kellett keresgetnie a hirdetéseimet ahhoz, hogy előszedje őket
[ Szerkesztve ]
-
válasz Pikari #100838 üzenetére
Tiszta haszon. A saját idejét fecsérelte, nem a tiédet, és még le is tiltott egyből, tehát már ezzel se neked kell szívni. Mi kell még?
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Pikari
addikt
válasz oriic #100841 üzenetére
Nem tudom, de időközben rájöttem, hogy a Fujitsu tápot túlságosan leáraztam. Az én tápom volt a 2. legolcsóbb 1000W-os. Hamar hozzá is dobtam pár ezrest az árhoz
-
envagyok
veterán
Nagyon beindultak az email vadász foxpostnál kitöltöm a futárt, és utalok emberkék facebookon.
Eddig négyen! írtak csak ma.
-
-
TeeBee73
veterán
válasz Top cat #100808 üzenetére
"- A nyelvtanilag helytelen megfogalmazás ugyancsak csalókra utalhat."
Nos, nemrég kaptam a NAV-tól hivatalos levelet, az első 2 oldalon mininum 10 nyelvtani baki volt.
Igaz, itt a kékekről volt szó."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
-
Ciccuka
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Interactive Brokers társalgó
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Opel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Windows 11
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest