- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyLife
aktív tag
Sziasztok!
Egyre jobban idegesít hogy facebookon(ha megnyitok egy linket a facebookos böngészőben) és chromeon nem tudok megnyitni linkeket, beágyazott youtube videókat csak sokadik kattintásra vagy ha újra töltöm az oldalt, minden más működik csak ha kattintok egy linkre vagy youtube lejátszásra nem reagál csak sokadjára és vagy ha újra töltöm az oldalt. Ezzel lehet valamit kezdeni? próbáltam újratelepíteni a fenn nevezett két appot de nem segített, drasztikusabb megoldásra még nem vettem rá magam. -
-
Paca2
senior tag
-
-
Ha nem akarjátok hogy merüljön,ne kapcsoljátok be.
-
-
meroly
veterán
Az appokat mennyire érdemes dark mode ba tenni akku szempontjából? Napsütésben nem látni sokat így belőlük.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz molnarpeter #21124 üzenetére
Koszi. Így lejjebb is lehet venni a fényerot.
Más.
A smart battery case 3,5 óra képernyő időt bírt.
[kép]Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Smart battery case és akku teszt
Bekapcsolas 8.30 körül. Szinte max fenyeron a hátlap fel 3-ig bírta kb 3,5 óra képernyő idővel. Végig mobilneten.
Saját akkuval is meg 5ig mobilnet utána kevesebb fenyero és wifi este 10-ig. Szintén 3,5 óra képernyő idő.
Főként iMessage, safari, viber és fényképezés, videózás.
Nemtom ez jo-e vagy sem, de ez van.
Impossible is nothing
-
consono
nagyúr
válasz meroly #21131 üzenetére
A 6S aksija 1715mAh-s, csoda, hogy eddig is bírja. Jó, tudom, kicsi a képernyő, meg elég energiatakarékos a SoC, de akkor is. Nem igen szabad többet várni tőle.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
válasz consono #21133 üzenetére
Szerintem ilyen akkuval ígyis több mint korrekt.
3000-essel ez mire lenne képes vajon?
Nem látják a fejlesztők hogy mire lenne igény?Még ma is bőven elég a kis 6S szerintem,kiadnának egy 6SR-t ami ugyanez lenne mint a 6S csak sokkal nagyobb akkuval,fogadok hogy rekordot döntenének az eladásokkal!
-
meroly
veterán
De cserébe az SE után ez a legszebb iphone
Asszem beruhazok valami utángyártott 3000mah s akkura is a smart battery case mellé és úgy már jó lesz. Vagy szerzek egy autó aksit aztan viszem a hatizsakomban.
Ma levetetem a kekfenyszurot bár én szeretem de igy kevesebb fenyero kell és reggel óta battery safeben van. Kíváncsi vagyok meddig húzza majd. De este randim lesz szóval lehet elotte feltoltom ki tudja hol kötök ki. Vagy cipelem a battery caset.
Impossible is nothing
-
törölt tag
válasz molnarpeter #21136 üzenetére
Pontosan. Én is a power bankra szavaztam, mint tartalék áramforrásra. Az enyém ugyan BlitzWolf, de ez csak részletkérdés. 👌
Kicsi, mindig kéznél van és megnyugtató a jelenléte.
-
veterán
válasz molnarpeter #21136 üzenetére
Xiaomi power bank,nekem is ez van 10000 mAh ,3x tudok vele feltölteni 20% rol 100% ra.
Igaz egy kicsit sokáig tart utána feltölteni a Powerbankot,kb 5 óra. -
meroly
veterán
válasz molnarpeter #21140 üzenetére
Ezekhez tuti kell de a smart battery case olyan puha bársony belül beszabehu.
Impossible is nothing
-
-
-
-
tylerddd
veterán
válasz perge666 #21146 üzenetére
Ha megoldható lenne, szerinted nem tennék meg?! Ebbe a házba nem tudnak nagyobb akkut belepréselni. Ha ennél nagyobb lenne, az már nem ez a készülék lenne. Az pedig, hogy te milyen telefonról almodozol, nem érdekli a gyártókat.
Az akkutechnológiát kellene már nagyon régóta fejleszteni, hogy minél kisebb helyen, minél nagyobb kapacitású akku férjen el. Nem vastagítani a készüléket meg hasonlók.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DIGI internet
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest