- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Blue meth
senior tag
Végül nálam is eljött a pihenő ideje, most már fizikailag is megvan az utódja, i11, 128gb-os. 2 évig használtam ezt a telót, de már a megjelenéskor, 4 éve is tudtam hogy egyszer lesz egy ilyenem, iszonyatosan tetszett, és az akkori jó híre alapján tudtam, hogy nagyon jó telefon, érdemes lesz várni rá. Végül 2017 novemberében sikerült hozzájutni, aránylag szolid áron (130 ezer), és 2 évig nyüstöltem. Az elején kisebb csalódást okozott, azt hittem hibás a telefon, de mint kiderült valszeg az iOS-szel volt vmi probléma, mert kb 1-2 hónapig csinálta, aztán teljesen magjavult, és hasított is nagyon sokáig. Mostanában kezdett el belassulni, de nem egetrengetően, igazából ha elő kell hoznia a billentyűzetet, akkor fagy be kb 3-4 másodperce, és csak utána érzékeli hogy írni akarok. Egy idő után idegesítő lett azért. Ezen kívül még mindig egy gyors telefonnak mondanám, összességében talán jobban is szerettem, mint a 4S-emet. Viszont az akksija botrányos, már újkorában is csak épphogy 1 nap volt az üzemidő, de ahogy haladtunk előre az idővel, úgy romlott rohamosan az állapota, kevesebb mint 2 év alatt 77%-ra esett, így mobilnetről fél nap, amit kibír. Wifi-vel azért majdnem egy napos időt ki lehet hozni belőle. Ez az elsődleges szempont, ami miatt váltottam. A másik a kevés tárhely. Én már a 32gb-osat vettem, de az az igazság, hogy már ez is kevés. És ez a 2 indok már váltásra késztetett, remélem a 11-gyel is legalább ennyire elégedett leszek.
ui.: természetesen ezt se adom el, el rakom "emlékbe" a 4S-em mellé.
[ Szerkesztve ]
-
loncsika
tag
válasz Blue meth #21509 üzenetére
A fagyás lehet, más miatt van. Nekem az ipad air2-őm csinálta, hogy késve írta be a betűket, illetve kihagyott párat, de ki kellett takarítani a Safari előzményeit a beállításokban, meg még valamit, aztán azóta jó újra, pedig 10.3.3 van rajta. És mióta nem használom az akkukímélő módot a 6s-nél, azóta nem kell annyit töltenem és az akku kapacitás sem csökkent. Áprilisban vettem és szeptemberre már 96%-os volt, addig használtam a kímélő módot, mióta nem használom, maradt 96%-on.
[ Szerkesztve ]
If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.
-
mtomi95
senior tag
Eljött az idő! Nem kapocsol be a 6S!
Vihetem vissza a T-be.Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
válasz meroly #21519 üzenetére
Bele persze és idei, sorozatszám alapján mikor megvettem, már ott írta, hogy jogosult vagyok a 2 év kiterjesztett garanciára.
De én ezt a T-vel fogom leboxolni...
Mennyi idő lehet még visszaadják vagy cserélik esetleg még gariban van addig kapok csere telefont?Amúgy azzal kezdődött, hogy nagyon hírtelen sok százalékot merült, majd eldobta a wifit és nem tudott utána már csatlakozni rá és ezt mind ma! Úgy hirtelen.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
meroly
veterán
válasz mtomi95 #21520 üzenetére
Itt eddig annyi a tapasztalat, hogy valaki bevitte valahova és azt mondtak ha majd rossz lesz akkor hozza vissza. Korábbi hozzászólások közt megtalálod.
Én sem várnám ki míg nem tudom bekapcsolni de ehhez a szerviz hozzáállással ezt nehéz lesz kivitelezni.
Impossible is nothing
-
Caranita
aktív tag
Sziasztok!
Egy idősebb rokonomnak 6s telefonja van, és mostanában arra panaszkodik, hogy random nem megy a mobilnet.
Adatkeret van, beállítások jók, szokott is működni.
De egyszer csak gondol egyet, és nem tölt be semmit, se 3g-n se 4g-n.
Repülőgép üzemmód be-ki/restart, néha segít, néha nem, teljesen érthetetlen. GSM funkció mindig megy.
Azt mondta neki vki, hogy ez általában az Iphone halálát jelenti.
Van vmi tippetek? Vagy tényleg nézzen új telefon után?
Köszönöm
-
lugosi
MODERÁTOR
Szeretném kérni srácok hogy a keresztposztolást hagyjuk, egy poszt egy topikba menjen.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz meroly #21532 üzenetére
Mail bug van (olvasott/olvasatlan üzenetek számát késve updateli, de nem sok idő, hangjelzés hogy van új emailem de elindítva a mailt még nem töltötte le), zene app vezérlői lezárt képernyőn nem működnek, safari bizonyos weblapokat üres fehér oldalként jelenít meg (sc rolót i lehet, olvasó nézetben megmutatja, kilépés és Safari újra elindítása után megjavul) így fejből most ennyi jut eszembe.
-
sajog159
aktív tag
Üdv!
A 2 éves 6S-em akkú problémákat mutat: lekapcsolt pászor mostanában. Új telo nem szándékozom venni, de akkúcser talán szóba jöhet.
Milyet javasoltok?Előre is kösz
-
sajog159
aktív tag
válasz #40993792 #21535 üzenetére
Még egy kérdés: a iPhone 6S készülékemet csak normál sebességgel lehet tölteni a Baseus® Type-C töltő- és adatkábel? Legálább is a oldalon ez szerepel: "Az iPhone 7/7 Plus/ 6/ 6s és régebbi eszközöket normál sebességével töltheted a kábel segítségével."
Tehát hiába a 18W QC töltő és QC3 kábel... és - ha jó látom - QC3 kábel nem is használható 6S-hez?[ Szerkesztve ]
-
mtomi95
senior tag
Ma megjött a telefonom! Vagyis inkább küldtek egy újat.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
-
Bence942
tag
Helló lehet hülye kérdés (tudom) de most lett újra egy almám i6s és nem tudok videót vagy filmet (mp4) rá rakni itunesból mert ezt a hibát kapom keresem ezeket az alkalmazásokat csak a videó van app storeban meg de ott azt írja erre a telefonra nem tudom letölteni mert nem kompatibilis.. akkor most mi a retkes retek van? A zenéket simán tudtam rá rakni..
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz Bence942 #21548 üzenetére
Ha nem kompatibilis, akkor valószínűleg nincs frissítve a telefon a legújabb ios-re. Nézd meg a frissítést, ha kell, akkor frissits és próbáld újra.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Autós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xbox tulajok OFF topicja
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest