- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
SonyNex7
senior tag
Sziasztok
Tönkre ment az asszony telefonja,kell valami gyorsan helyette, olcsón.
Amíg nem veszünk valami komolyabbat,addig 6s-re gondoltam,40eFt körül vannak elég korrekt darabok.
Eddig androidos volt de ezek a 30e-40eFt-os használtak nagyon gyatrák.
Megéri még egy ilyet megvenni? Hogy müködik iso13-al?
Köszi -
Immy
őstag
válasz SonyNex7 #21602 üzenetére
Teljesen jól működik a 6S az iOS13-al, most raktam fel a 13.3-at.
Az tény, hogy hogy az apple valószínűleg az iOS 13-t fogja utoljára megjeleníteni rá vagy jó esetben még az iOS 14-et, szóval az időtállósága kérdéses, viszont az iPhone 8-ért kicsit sokallom a felárat. Ettől függetlenül szerintem az a legszebb a 6/6S/7/8 közül.Más: hogyan lehet a legegyszerűbben megoldani, hogy a firefox-ban lévő jelszavak szinkronizálódjanak a safari-ban lévő KeyChain-be (iCloud-ba)?
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
lugosi
MODERÁTOR
“hogyan lehet a legegyszerűbben megoldani, hogy a firefox-ban lévő jelszavak szinkronizálódjanak a safari-ban lévő KeyChain-be (iCloud-ba)?”
Tudomásom szerint automatikusan nem lehet ilyet a beállításokon keresztül (esetleg külső appal, de annak meg nem adnám meg a hozzáférést a jelszavakhoz). Az iCloud for Windows tud szinkronizálni iCloudon keresztül, kedvenceket igen de jelszavakat nem. -
kisapa
senior tag
Sziasztok! Az akkum már 83%-os. Normál esetben naponta töltöm és így kibírja másnap estig. Mostanában viszont ha többet vagyok hidegben néha már délelőtt lemegy 20%-ra a töltöttség. Egy csere segítene vagy inkább keressek másik telefont?
-
Immy
őstag
-
stifi82
aktív tag
Használók most már 1 2,5 éves 6s-t a gyereké volt 2 éves korában cseréltetem aksit benne mert nem lehetet használni lemerült kikapcsolt stb az üzletbe nézték hogy 951 ciklus volt az akkuban. Raktak bele állítólag eredetit fél év sem telt el már csak 96% a kapacitása. Mi lehet az oka hogy fél év alatt itt tart már? Sajnos a legujabb ios rajta van én egyszer ezt is okolom. Vélemény? Ha nem eredeti akku akkor is mutatja a kapacitást? 6s ennyit tud?
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
-
thomson7575
tag
Az én 6s-em 1 év alatt 88%-on van
Siemens C35 -> Sony Ericcson T220 -> Samsung U600 -> Galaxy mini -> Lumia 520 ->Galaxy S4 mini -> Huawei P8 -> iPhone 6s -> iPhone XS
-
mistvan68
tag
Sziasztok!
Nekem most lesz februárban 4 éves az iPhon 6S-em.Az akku 91%-os állapotú a telefon akkuállapot szerint.Már régen néztem meg a 3uTools-al,de azzal is leellenőrzöm majd.
Bár tavaly november eleje óta csak ritkán használom,mert vettem egy iPhon11-et,de nekem jól működött a készülék.Simán elment 1,5 napot az én használati szokásaim mellett.Sosem merítettem le kikapcsolásig és általában 40% körül,ha lehetett feltöltöttem 95-98%-ig.Általában csak este töltöttem és reggel 90-93% körül indultam vele.Este 17-18 óra körül értem haza ekkor töltőre tettem és töltöttem a leírt értékig.Napi 20-50 perc telefonálás,5-10 sms,folyamatos 3G,folyamatos bluetooth kapcsolat két órával és kevés internet,ritkán navigáció,de akkor nyilván többet is merül.Nincs játék,nincs Facebook.Üdv.István -
giroud199
senior tag
Vettem egy 6s készüléket amely Vodafone hálózat függő ,viszont már lejárt az előfizetés.. hogy zajlik a fuggetlenites? Telekom nal simán lehet az oldalukon keresztül is ,itt nincs ilyen lehetőség?
>>iPhoneX&SamsungS21<<
-
sniper112
aktív tag
-
sniper112
aktív tag
Nekem a kérdésem a következő lenne hogy 6s szeretnék kijelzőt cserélni és hogy az ali ról rendelt valaki hozzá ? Érdemes foglalkozni vele ? Ha igen akkor melyiket ?
-
sniper112
aktív tag
válasz molnarpeter #21634 üzenetére
értem és köszönöm.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Tudtok olyan szervízt ahol megvárható az akksi csere. Egy 6s-ben szeretném kicseréltetni mert már egy napot sem bír ki.
-
törölt tag
Sziasztok. 6s re jóa 7 iPhone uvegfoliaja? Teljes kijelzos.
-
meroly
veterán
válasz #31631410 #21639 üzenetére
A fényérzékelő máshol van ugyan, de ha nem állítod automatikus fényerőre, akkor nem lesz vele bajod, mert a méret jó.
Olyan fóliával fáztam rá, ahol a fekete rész ugyanúgy fekete volt, ilyen széltől szélig tartó. Aztán nem értettem miért nem halványul a fényerőImpossible is nothing
-
Remus389
veterán
Mi a velemeny 6S-en a 13.3.1-ről?
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Remus389
veterán
Sziasztok, az lenne a kérdésem, ha eladok iPhone-t, akkor valahol olvastam hogy ki kell lépni az iCloud-ból, meg gondolom gyári beállítás visszaállítása kell. Kell még valamit csinálnom?
Hogyan kell előkészíteni az iPhone-t az eladásra?
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Háztartási gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest