Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz wwenigma #3000 üzenetére

    olvasd vissza a hozzászólásaimat , és szólj, ha látsz olyat amiben nem a Ryzen mellett álltam, vagy Intelt istenítettem.Nem védtem én be Intelt sem.
    Ez egy barom, jó proci, csak nem kellene átesni aló másik oldalára.
    Az, hogy valaki korrekt próbál lenni mindkét féllel szemben szerintem nem azt jelenti, hogy pártolja vagy isteníti a másik felet.
    Akik itt harcolnak az 1800x mellett azoknak - és neked is.- tudomásul kell venned , hogy az 1800 x nem a hétköznapi játékosok processzora lesz( az ára miatt). és a 4 magos ryzen is megfekszik ugyan így majd 8 szállal mint most tette az I7 ezzel a demóval.
    Ezer beállítás van OBS en belül, amivel ki lehet ezt küszöbölni.
    Az 1800x 16 szállal persze hogy szuperul elboldogul egy alapból 8 szálat használó program futtatásával, és az mellett marad további 8 szál a Streamre , ami baromi jó dolog, de a játékosoknak a 4/4 - 4 / 8 lesz a mérvadó lényegesen olcsóbban. Ott ugyan így meg fog szenvedni ezzel a demoval a ryzen is mint most az intel. Aki streamel már régóta, az kitapasztalja milyen beállításokkal, késleltetéssel tudja megoldani a CPU limitet. Én most egy i5 procival FHD streamet tolok már ősz óta.50- 60 % terheltséggel, igaz ebben segít NVenc is.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák