Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
navégre!!!!
[ Szerkesztve ]
-
R3wind
csendes tag
Vártuk már nagyon!
-
_AnTi_
tag
Ezt várom 3 napja...
Szép vagyok és okos, ügyes és aranyos...
-
xtro
aktív tag
Nagyobb volt ennek is fustje mint a lángja :/ #RIPAMD
-
Crytek
nagyúr
Guru 3D-t néztem sok helyen nem hozza az 1800X az i7 4790K-t se..Pedig nem ezt mondták MEGINT!
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Fred23
nagyúr
VÉGRE!
Grid 2 nagyon csúnya!
[ Szerkesztve ]
-
Indulhat a zendülés.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
SaGaIn
senior tag
Köszi Olvasom!
"DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.
-
zzola
titán
Köszi!
-
ukornel
aktív tag
Hoppá! Fél órával későbbre vártam, de annyi baj legyen
-
Góliát
őstag
Köszönöm a tesztet!
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
-=MrLF=-
senior tag
köszi! olvasom
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
lemusz
addikt
Most csak a szemem káprázik vagy tényleg jobb játékok alatt a i5 3470?
-
törölt tag
A játék része a tesztnek valami vicc akar lenni ?
Bár elnézve más oldalak tesztjeit, érthető a pH miért hanyagolja...
[ Szerkesztve ]
-
User64476
őstag
Sosem gonodoltam volna, hogy végre az új, multifunkciós Delkin kártyaolvasó képes lesz fogadni a jelenleg még mindig csak kevéssé elterjedt CFast 2.0 kártyákat!
-
customer114
őstag
Na lássuk akkor...
-
nonsen5e
addikt
Általános teljesítményre nagyon szép, kitguru tesztet is nézve viszont játékokban nagyon nincs ott. [link]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
MK VII
veterán
Köszönjük...
Nekem ebből esti olvasás lesz... Addig is mindenkinek jó szórakozást. -
tibaimp
nagyúr
Már olvasom is, köszi
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
törölt tag
A végét olvastam el, az gyorsan megvolt. Kezdődhet az árverseny
-
ktamask
tag
1800X 499 dodó
i7-6900K 1100 dodó5%-al gyorsabb az 1800X, kevesebb, mint felepénzé'...
-
rcsferi
csendes tag
Szerintem faszántos lett végre Lehet lesz egy AMD először az életemben, de még várjunk
-
komi77
senior tag
Hol a f..szba a szemüvegem. Köszi, olvasás indul.
Szegény ember kézzel nőz.
-
Na, az új szerver terheltségi és oldalletöltés / sec rekordjai már most megdőltek.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
-FLY->
őstag
Tesztet nem olvastam, de látom, hogy ajánlott. Most akkor mindeni örül, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Chriss745
tag
Engem meggyőzött. Hol lehet kapni?
-
félisten
Frankó, mostantól hátradőlök. Csere ZEN2 APU-ra betervezve.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Daywalker
addikt
válasz #85552128 #15 üzenetére
Megint belelátsz olyanokat, ami nincs! Minden eddigi CPU-tesztben ezek a játékok voltak, keresd vissza, ha nem hiszed el.
Az a baj, hogy teljesen más rendszert használunk vga tesztekhez, amiben húzott intel van. Hiába rakok alá most egy ryzent, nem összehasonlítható eredmények jöttek volna ki. Teljesen új tesztrendszert kellett volna építeni, de 3 nap erre nem elég."A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
kisbancsa
senior tag
Akkor mégsem lesz váltás ryzrenre. Marad szépen a 6700k + kis oc és kész. Játékok terén jóval többet vártam volna, de úgy látszik, csak a szintetikus tesztekre mentek. Sebaj így legalább nem kell hirdetni a cuccokat
Térdig érő szélben kekszet kaszálni hülyeség, mert néma gyereknek még a vak anyja se látja a fától az erdőt
-
HeroGod
csendes tag
Intel konkurencia: ON! Ideje volt már .
-
Zodicus
senior tag
Végre
-
ati3x
senior tag
Frankó! AMD-m lesz (megint.. ) Elvoltam a 6600K-al eddig, de már kezdett lassúcska lenni.. Valami 1700-est majd beújítok a nyárig..
-
komi77
senior tag
De szép ez a tesztplatform.
Szegény ember kézzel nőz.
-
Tomcat
őstag
Amit vártam. Gratula AMD!
Tomcat
-
Lacc
aktív tag
Nagy kár, hogy nem raktátok bele az AMD Ryzen 1700-at. Angol és Francia nyelvű cikkeket olvasva, inkább az AMD Ryzen 1700 a "különösen ajánlott" kategória.
-
Varoz
addikt
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
User64476
őstag
"Good, but not for gamers"
-
Yutani
nagyúr
Köszönjük a tesztet Daywalker! A Tomb Raider tesztet légy szíves rendezd 1900x1200 min FPS szerint, mert így, ahogy most van, értelmezhetetlen.
Jó lett a Ryzen. Az AMD önmagához (FX) képest nagyon sokat javult, és egyértelműen feljött az élvonalba. A processzorban vannak hibák, amelyeket javítani kell az újabb verziókban, de ez egy szép kezdés.
Ostoba az, aki azt gondolta, hogy a Ryzen porba gyalázza az Intelt teljesítmény terén. Amit most letettek az asztalra, az nagyon szép eredmény.
Hajrá AMD, így tovább!
#tarcsad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-11400F 6-Core 2.6GHz LGA1200 Box (BX8070811400F) - Garancia: 2026.07.17
- Intel Core i7-11700F 8-Core 2.5GHz LGA1200 Box (BX8070811700F) - Garancia: 2027.01.23 -ig
- Ryzen 5 3600
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest