Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Apollyon

  Korrektor

  De volt más, az msn, ami sokáig milliószor jobb volt a skype-nál text és hangalapon sőt még fileküldésben is.
  Csak aztán msn-t szétcsicskították a vírusok, meg ahogy ms fejlesztette tovább a "live messenger"-t egyre rosszabb lett. A skype meg kezdett feljönni és kinőni a betegségeiből. A 4-es verzió meg már nagyon jó volt, az 5-ös viszont elég rossz lett amikor megjelent, pedig ez még nem ms volt. Csak hát jobb sem lett, csak jobban kezd "msn-esedni."

  A giga bakik, és túlnyomórészt negatív felhasználói visszajelzések alapján a skype elég tré, winen és linuxon egyaránt. Bár utóbbit annyira nem fejlesztik, nem nyúlnak hozzá annyiszor, így nem is rosszabbodik annyira mint a saját platformján.

  Másrészt az elmúlt években túl sokszor csalódtak nem éppen kellemesen az ms-ben még a fanok is, túl sok rossz van már a számlájukon hogy azt gondoljuk hogy a swiftkey ezek után nem lesz egy használhatatlan bughalmaz, mint a többi ms szoftver.

  #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog

  az ms pont a legfontosabb dolgot herélte ki a skype-ból: a p2p hálózatot. átpakolta kliens-szerver architektúrára.
  ez már pont elég ahhoz, hogy temessük. másrészt a régebbi eszközöket nem támogatja, így pl. 2-es androidra sincs kliens-szerver alapú skype, a p2p meg nem működik már.

  lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

Hozzászólok Aktív témák