- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz bododani #46430 üzenetére
Nyugodtan vehetsz, nekem ha összejött volna a pénzem még XBox 360-at is vettem volna, de pont úgy fog összejönni, hogy év végére lepem meg magam egy PS4-el.
Támogatás még évekig lesz rá, mint ahogy PS2 is még jó sokáig volt PS3 idején. Ha pedig veszel játékot 3ra már mennek a hírek pletykák hogyan lehet átvinni majd a dolgokat PS4-re sőt ha 3as verziód van olcsón áttudod majd hát hogy most cserélni vagy venni azt még passz 4-re.Bátran vegyél.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Tegla80
addikt
válasz bododani #46432 üzenetére
Szia
Sztem amíg meg nem áll (plus-t vegyél rá rögtön ,és játék téren elvagy jó darabig )
mert pl GT6 al BF4 WD stb , vagy bármely régi és új címmel nézve is igaz sztem.(még PS2 es gépek is vannak bőven, Plus a PS3 mellett van még a Store is,ahonnan évekig bármit beszerzel akár ,ha már neadj isten boltból nem. De ez max 2020 körül lesz . )
Én bátran vennék,ennyi pénzért amiért ma is beszerezhető.Van még benne tartalék
tavaly szept.ben vettem Én is "Slim-et",direkt lecserélve a FAT gépem,mert még sokat várok tőle
(Lesz erre is még új gamma,meglássátok,kitart mellette a Sony sztem )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Mister_X
nagyúr
válasz bododani #46434 üzenetére
Tény: a PS3 felett eljárt az idő. De van itt annyi megannyi klasszikus, amivel a nextgent is át lehetne vészelni. A multiplatform címek is jönni fognak egy jó ideig, de valószínűleg a Beyond: Two Souls és a Gran Turismo 6 az utolsó exkluzívak lesznek.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
dilipok
veterán
válasz bododani #46439 üzenetére
annyi penzbol egy nem tul idotallo pc-t tudnal csak venni... Es akkor itt vannak meg az exkluzivok is. A torest meg ne emlegesd itt, mert nem szivleljuk (de gondolom elolvastad a topic cimet te is )
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
dilipok
veterán
válasz bododani #46448 üzenetére
igen, de az a pc mire lesz eleg ha jonnek az uj jatekok? Meg igazabol nagy kerdes, hogy mivel jatszol, milyen felbontason stb, stb, stb. Azzal a geppel egy bf3 is csak low/med koruli grafikaval ugral es hol van meg a bf4 (csak egy pelda, de remelem erted amire ki akarok lyukadni) En a helyedben varnek inkabb a ps4/xbox one valamelyikere.
[ Szerkesztve ]
-
Brian_GT
őstag
válasz bododani #46468 üzenetére
Nézd én néztem azt a konfigot...mondjuk amit leírtál túl nagy képet nem ad mert 6 magos, hd7770.... 6 mag..gondolom amd lesz nem corei7 Dee pontosabban is írhattad volna ez nem bunkóskodás csak ez ilyen, - milyen vgad van? - Ati Értesz??
Egy olyan gép amin egy BF4 meg érkező játékok elfussanak normális grafikán már azt ilyen 80.000Ft-ból nem tudod kihozni. Nincs 2 hónapja, hogy összeraktam havernak 1 gépet, másiknak meg most nézzük mit szeretne.
Én, ha nem dolgozó ember vagy és szűkösek a kereteid + akarsz az új címekkel is játszani, akkor azt mondanám várd be az új konzolokat és vegyel 1 One-t vagy PS4-t.
Csak azt felejtsd el, hogy tört dolgokban gondolkodsz....PS3-nál is tört esetén ezer egymillió dologról kell lemondanod... + minek?? 3 hónapra nézve nincs 4000Ft és kapsz hááát legyen 5-6 játék de sokszor több is...csak annyira a kis címeket nem akarom számolni.... amit kb 1 év alatt le lehet szedni plusról az több 100.000Ft és fizetsz érte összesen kb 12-t. Ráadásul nincs is annyi időd kijátszani őket szóval bőven el vagy látva címekkel, ami meg friss jön és szeretnéd arra gyűjtesz.
Azt el kell fogadni és pont előtted írták a többiek mibe kerül a játékok vétele, konzol, kieg stb... nem éppen olcsó móka... pc torrentezést meg egy szinten említeni a konzolokkal, hogy az milyen olcsó... még ha le is töltöd oda meg pc kell amin fut, az meg bőőőőőven 100.000 fölé rug... nem akarom leírni mibe fáj ma egy jó gép mert megijednél ... direkt nem írtam azt, hogy időtálló PC, mert olyan a technika ilyen ütemű fejlődésénél nem létezik.- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
dilipok
veterán
válasz bododani #46481 üzenetére
nem lesz az sem egy idotallo gep, tekintve, hogy mar a masfel eves 560 ti-m lecserelesen gondolkodom, ami cirka 40-50%-kal gyorsabb, mint ami abban van... Ott az uj generacios jatekoknal komoly problemak lesznek... Mar az en gepemnel is van, hogy nem lehet maxon tolni a jatekokat, pedig csak 1680-ban hasznalom.
De ez nem az a topic. Csak furcsallom, hogy idotallosagrol beszelsz egy beleposzintu gepnel. Szegeny mar egy ev mulva is kohogni fog nagyon
[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
válasz bododani #46481 üzenetére
Érdekes dolog egy fx 6100-at 6 magosnak nevezni bár tudom így reklámozták... :S Játéknál úgyis a VGA a fontos a 7770 nagyon jó ár értékű kártya de az ilyen Bf4 Division stb gamekhez Multiban szerintem még meg is reccen majd lowon fullhd felbontáson (értsd beesik 30 alá az fps)
Ehhez a PC vs konzol dologhoz, szerintem azt kell elsőnek eldönteni mire kell neked, mert sok esetben itt már eldől a dolog.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest