Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz bododani #46468 üzenetére

    Nézd én néztem azt a konfigot...mondjuk amit leírtál túl nagy képet nem ad mert 6 magos, hd7770.... 6 mag..gondolom amd lesz nem corei7 :) Dee pontosabban is írhattad volna ez nem bunkóskodás csak ez ilyen, - milyen vgad van? - Ati :) Értesz?? :)

    Egy olyan gép amin egy BF4 meg érkező játékok elfussanak normális grafikán már azt ilyen 80.000Ft-ból nem tudod kihozni. Nincs 2 hónapja, hogy összeraktam havernak 1 gépet, másiknak meg most nézzük mit szeretne.

    Én, ha nem dolgozó ember vagy és szűkösek a kereteid + akarsz az új címekkel is játszani, akkor azt mondanám várd be az új konzolokat és vegyel 1 One-t vagy PS4-t.
    Csak azt felejtsd el, hogy tört dolgokban gondolkodsz....PS3-nál is tört esetén ezer egymillió dologról kell lemondanod... + minek?? 3 hónapra nézve nincs 4000Ft és kapsz hááát legyen 5-6 játék de sokszor több is...csak annyira a kis címeket nem akarom számolni.... amit kb 1 év alatt le lehet szedni plusról az több 100.000Ft és fizetsz érte összesen kb 12-t. Ráadásul nincs is annyi időd kijátszani őket szóval bőven el vagy látva címekkel, ami meg friss jön és szeretnéd arra gyűjtesz.
    Azt el kell fogadni és pont előtted írták a többiek mibe kerül a játékok vétele, konzol, kieg stb... nem éppen olcsó móka... pc torrentezést meg egy szinten említeni a konzolokkal, hogy az milyen olcsó... még ha le is töltöd oda meg pc kell amin fut, az meg bőőőőőven 100.000 fölé rug... nem akarom leírni mibe fáj ma egy jó gép mert megijednél :) ... direkt nem írtam azt, hogy időtálló PC, mert olyan a technika ilyen ütemű fejlődésénél nem létezik.

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák