Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kreten67

    senior tag

    válasz arty #79579 üzenetére

    "fel voltak cetlizve, hogy melyiket nem töltötted 5 éve és most h a téma előkerült, feltöltötted őket és 2-3 cikluson át megnézted, hogy a rendesen töltögetettekhez képest hogy bírják? :D
    vagy hogy kell ezt elképzelni?"
    Darabonként nem cetliztem, de dobozonként igen.
    A kérdéses dobozban lévőket egyszerre vásároltam egyben, és a vásárláskor átnéztem őket. Ezeket a Ps3 kontrollereket 2018-ban vásároltam, így valójában 4 éve nem voltak használva. Az tény hogy az eladott kontrollereket feltöltöttem és egy teszt idejére darabonként 10 percig használtam, de vállaltam rá 3 hó garit, mint mindenre amit eladok. Nos a vevők nem panaszkodtak karácsony óta, így valószínűleg nincs gond az akkukkal. Pontosabban egyet visszahoztak, mert szerintük az usb kontaktos, "nem mindig veszi a töltést" (kicseréltem, bár nálam ez az usb probléma nem jelentkezett).
    Egyébként azt a 20db-ot eredetileg, új sosem használtként vásároltam, ömlesztve voltak egy dobozba, ráadásul tuti eredeti első-szériás, csak SIXAXIS, Dualshock nélküli kivitelűek (rezgő motor nincs bennük, eredetileg a CECHC-CECHG gépekhez csomagolták) . Ezekből az egyiket használom a mai napig. Azért azt nem mondom, hogy nincs olyan DS3 kontrollerem amiben rossz az akku, mert van néhány db, de azok nem mind eredetiek, és a DS3 szériában nem mindig egyszerű eldönteni hogy eredeti vagy se. Eredendően csak arra reagáltam, hogy simán lehet egy 5-10 éves bontatlan eredeti kontroller akku hibátlan. Egyébként a Ps4 DS4 eredeti kontrollerekben gyakrabban találok hibás akkut.

Új hozzászólás Aktív témák