Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz kenny123 #54516 üzenetére

    Hát talán akkor van valami szerencséje ha volt barátlistáján vki...mert mintha ott kiírná a mail címét is a barátnak, de nem biztos. Viszont gondolom ha lett volna haverja a listán tőle már megkérdeztétek volna mi volt a nick-je.

    Ez így nagyon nehéz sztem lehetetlen dolog lesz...se nick...se jelszó...se mail... support azzal fogja kezdeni, hogy adjon meg adatokat.... mert már bocs átérzem mennyire gázos lehet, de azért 3ból 2re szokott az ember emlékezni és akkor a 3.-ra kér emlékeztetőt.... szóval ha meg nem és feledékeny az ember...írja fel vhova...telefon...jegyzet bármi. Support meghallja, hogy azt nem tudom....azt sem...azt sem... egyrészt hogyan hinné már el az a te vagy az ő accja.... másrészt semmit nem tud kezdeni vele ha semmit nem tudni róla... még talán ha a nick megvan...mármint a regisztrált főnick...akkor azt talán megtudja nézni mi hozzá a mail... de ehhez a main-fő nick kell, nem a 20. kis subacc...

    Az a baj, ritkán jön ilyen kérdés...mert főleg mint te is írod, benne van az élete...ez kb nekem steam-en van ugyan így... elveszne a benne lévő játékmennyiség... inkább lelőném magam kb... és ott is állandóan figyelmeztet a steam, hogy írd fel...jegyezd meg..tudd.... sajnos nem lesz jobb tanácsunk...derítsétek ki legalább a mail vagy a nicket...mail lenne a legjobb...és próba szerencse a support...bár sokat nem remélek...nem fogja elhinni.

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák