- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kukamadár
csendes tag
Tisztelt Urak!
Megnézné valaki nekem mennyit telepít fel összesen a MW3?
Köszönöm!
-
Kukamadár
csendes tag
Köszönöm a gyors reagálást! És egy újabb kérdésem lenne.Mennyire hangos a superslim?(számomra fontos szempont lenne)A YouTube-on találtam két videót amin a gép olyan hangot ad ki magából mint ami éppen fel akar szállni. Beugrottam egy konzolboltba is, a srác elmondta,hogy egy nemrég vásárolt gépet akart valaki visszavinni mert szerinte túl hangos( de hiszen már a fűtésszezonnak is vége és még kánikula sincs !!! )
Egy hétig volt nálam egy xbox360 Slim E ami azt kell,hogy mondjam kellemesen hallgatag volt.Van valakinek viszonyítási alapja? Megtiszelnétek a véleményetekkel! -
Kukamadár
csendes tag
Köszönöm! Egy kicsit félreérthető voltam már most elnézést kérek! Tehát pontosítom mire is gondoltam.Amit láttam a videón valamint a konzolboltos srác elmondása alapján szó van: nem az optikai meghajtó "természetes" felpörgető,beolvasó hangja hanem a ventillátor túl magas fordulatszámon való pörgetése és az ezzel járó magas süvítő kissé már hajszárítóhoz hasonló hang.(gondolom ahogy fokozatosan melegszik a gép)Ha nem tapasztaltatok ilyet egy "csendes"szobában akkor nyugodtabban venném meg a gépet.
-
t256
őstag
Ez megéri az árát ugye? Kiadok két ezer Forinttal többet kontrollerre és kapok mellé egy 3 hónapos PS Plus előfizetést.
PS Plusban havonta jönnek a teljes játékok, jól tudom?
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
james001
veterán
Állítólag a Sony bezárta a Resistance szervereket. Ott volt egyáltalán multi? Nem is emlékszem már
https://psnprofiles.com/kazama001
-
saltrock
tag
Sziasztok!
Tudom nem itt illene beárazással kérdezősködni, de egy munkatársam megvenné a gépem, s ezért szeretnék mihamarabbi infót, milyen árat kérhetek a ps3-ért. Váltanék ps4-re, ha sikerülne eladnom.
Ps3 konzolom beárazását kérném.
A gépről: 1,5 éves ps3 slim 320 GB, tökéletesen működik, hibája nem volt, javítani nem kellett. 2 db kar van hozzá, sharpshooter csomag; kamerával, "nyalókával", nav. Kontrollerel. Egy db Move-töltőállomás. Ezek keveset voltak használva. Mindennek megvan a doboza számlával, plusz az összes vezeték. Sok játék van a gépen is, illetve van kb 10 dobozos játékom hozzá.
Előre is köszi!
Üdv: saltrock[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Van értelme beszerezni a Gran Turismo 5-öt, vagy teljesen elég a legújabb része is?
-
-
ldave
félisten
Tegnap befejeztem a Bioshock Infinte-t. További spoiler:
Első végigjátszás volt, bár igyekeztem mindent bejárni, nem lett meg összes hangfelvétel és látnivaló, szóval egyszer majd lehet újra nekiállok. A nehézség (mediumon játszottam) egészen a végéig nem volt igazán komoly, mondjuk párszor azért meghaltam, de a legvégén a léghajó teteje az picit kiverte a biztosítékot, kb tízszer álltam neki, mire meglett és akkor is épphogy. A befejezés pedig eléggé megütött, nem tudom vannak-e már menet közben nagyon erre mutató jelek, de nekem nem tűnt fel, pedig elolvastam és meghallgattam mindent, ami találtam.
Elizabeth pedig az egyik legjobb társ, akit játékban láttam, fontos eleme nemcsak a játékmechanikának, hanem a történeteknek is, lassan a Last of Us kerül sorra, kíváncsi vagyok, hogy Ellie karaktere milyen lesz ilyen téren.Ha megveszem most a Season pass-t, akkor azzal megkapom mindkét dlc-t? Mert a Season pass 15 font, a két dlc-nek pedig 12 a darabja.
A Slime draws near! Command?
-
nuke7
veterán
Zavvi-rol mennyit késnek általában a cuccok..?
( azt írtak h -apr7 vagy azelőtt )
https://youtube.com/user/nuke7
-
supercow
őstag
Konzolstúdióból rendeltem egy Last of Us-t, olyat kaptam ami valószínűleg csomagból való, rá van írva hogy "Not to be sold separately." Nem mintha nagyon számítana, csak nekem nem tetszik.
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
törölt tag
válasz supercow #52634 üzenetére
Én is ilyet kaptam a GameShop-ból még februárban. Engem mondjuk egyáltalán nem zavar. A Brütal Legend-emen a fél borítót elfoglaló hasonló matrica rosszabb.
Legalább nem promólemez. Egyszer azt akartak eladni nekem a WestEnd-ben 5000 forintért. Házi tintasugarassal nyomtatott borító, stb. Visszavittem, erősködtek hogy hát ugyanaz a játék én meg mondtam hogy nem érdekel. 5000 forintot nem adok promólemezért. Egy héttel később megrendeltem ShopTo-ról 2500-ért.
-
james001
veterán
-
Elims
veterán
válasz supercow #52634 üzenetére
Ha nem bontottad ki,küld vissza.Kérd,hogy cseréljék ki.
Ez tiszta pancser munka! Boltból megveszed bontatlanul és rá van írva,hogy külön nem adható!!
Simán visszaküldeném.
Az enyémen is rajta van.Zavart is egy kicsit,de itt azt írtátok,hogy az íráson kivül más különbség nincs.
Én magánembertől vettem,igaz bontatlanul.
Ha már kibontottad akkor szerintem hívd fel őket,kíváncsi lennék a válaszra... -
Elims
veterán
válasz james001 #52639 üzenetére
Ez pont az ő hibájuk! Ez így inkorrekt,nem kicsit.
Ha én onnan vettem volna és így jön meg,simán visszaküldöm. 3napon belül vagyok,kötelesek visszavenni.
Ők is árultak olyan gépet ami egybe volt csomagolva ezzel a játékkal.Külön nem adhatná vagy ha mégis,mert magyar akkor legyen vér a faszába és írja oda.
Ha mondjuk egy gyűjtőszerű veszi meg,akit ez nagyon zavar..akkor? :-) -
ldave
félisten
Kipróbáltam a GT6-ot 3D módban: nagy jól működik a térhatás, főleg belső nézetben, hisz akkor jól elüt a műszerfal a külső pályától. Viszont a felbontást érezhetően visszaveszi a játék ilyenkor, de az fps magas marad. Maxra felcsavarva az effektet móár túl sok nekem, 7-es értékkel pont jó.
A Slime draws near! Command?
-
nuke7
veterán
na, az infamous tetszik (prototype 1 is nagyon bejött) de az irányítás az valami rémálom
https://youtube.com/user/nuke7
-
zzola
titán
Nem tudjátok véletlenül, hogy US PSN Plus mikor változik? Olvastam, hogy az áprilisi kínálat a Pro Evolution Soccer 2014, de a US store-ban még nem Plus-os játék...
Köszi! -
törölt tag
Már 2012 vége felé is írtam a topicba a váltással kapcsolatban, de még csak most sikerült összeszednem minden bátorságomat egy PS3 vételéhez. 500 gigás SS-t vettem (alig) használtan két joy-al, három játékkal (LittleBigPlanet, Black Ops 2, Most Wanted) és egy Rumble Steering Wheel-el 45-ért. Szerintem nagyon megérte A váltás legfőbb oka a multi volt, gépen egy coddal játszanak jobb esetben 12 ezren, itt meg gyengébb időszakokban is 30-40 ezren, így legalább van értelme a játéknak. Ezért a Cod Ghosts-ot is beszereztem indulásként Ezek mellé pedig tegnap rendeltem az ElectronicFirst-ről egy éves PS+ tagságot is, így legalább ki lesz használva a hdd is.
FPS-ekben ezt a célzás rásegítést nem lehet kikapcsolni? Néha nagyon zavaró tud lenni, megtanulnék anélkül kontrollerrel lőni.
Egyébként eddig teljesen pozitív a véleményem, főleg ahhoz képest, hogy orrba-szájba szidtam a konzolokat éveken keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs