- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
no offense, de akkor mi az, ami a konzolos jatekoknal nalad jol nez ki? Legyen az box v ps... mert az uncharted 3 eleg magas szinvonalat kepvisel szerintem.
es a kane&lynch a boxon annyival jobban nez ki? vagy en ezt most nem ertem.
erahurka: jo, hat persze. Ennyi erovel a c64-hez kepest meg mennyivel jobban nez ki...
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
törölt tag
Tudathasadásom lett ettől a motioninjoy-os Xbox kontroller emulálástól, rendszeresen négyzetet nyomok ha X-et kér a gép Vicces lesz így Beyondozni majd.
(#52352) dilipok: Nem mondta melyik Xbox-ra gondol. One-hoz képest tényleg gagyi lehet a PS3 grafikája.
[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
válasz dilipok #52352 üzenetére
injustice HD, catherine, forza 4-5, asura's wrath, dirt 3...
nálam a komoly játékok pc-n vannak
(#52353) erahurka 360-ra gondoltam.
(#52352) dilipok: kane&lynch-el csak ps3-on játszottam, de nagyon gáznak láttam.
Fight night champion-t még nem tudtam eldönteni, az is kb. határeset.
Ha nem lett volna egyértelmű, az uncharted 3 az jó / elfogadható / hozza az xbox 360 szintet.[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
dilipok
veterán
jo, itt be is fejezhetjuk ezt, mert nem ugyanaz a stilus... raadasul a forzan kivul mind multiplatform is, ergo neked nem a platformmal van bajod, hanem ez egesz elozo generacioval... igy nehez lesz...
a multiplatform jatekok mind kb ugyanugy neznek ki itt is, mint boxon. Az exkluzivakat meg nehez osszehasonlitani, de azt mondani, h az u3 hozza az xbox 360 szintjet... Milyen szintjet? Nem feltetlenul ertelek.
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
es ezeket te mind erzekeled is, ugy hogy nincs egymas melle rakva a ket jatek? Mert en oszinte leszek, nem szoktam erzekelni, de azt is megertem, ha ez mast zavar. Tobb jatekot volt szerencsem kiprobalni ugy, hogy egymas melle raktunk ket kozel ugyanolyan tv-t es meg ugy is nehez volt eszrevenni mozgas kozben a kepeken kiemelt kulonbsegeket. (bar az is igaz, h en jatszani szeretek, nem ezeket figyelni eleg sok generacioval jatszottam, van pc-m is, amin minden full effekttel megy, uh tudom en is milyenek a mai jatekok)
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz dilipok #52358 üzenetére
kifutottam a szerkesztesbol: az is tagadhatatlan, h a mass effect szeria botranyos ps3-on. Nincs is mit szepiteni rajta. Nem hiaba box/pc exkluzivkent kezdte a sorozat.
Amivel leginkabb nem ertek egyet, az az, h a boxon szebbek a jatekok, mert szerintem kozel ugyanolyan mindket konzolon. Persze vannak kulonbsegek, de hol erre, hol arra billen a merleg nyelve. Mondom ezt 50+ jatekkal mindket oldalra (vannak koztuk atfedesek is, amik mindket konzolra megvannak)
Nekem is mindket konzol itt figyel mar 4+ eve. Ezert esik annyira nehezemre elfogadni az allaspontodat Nem kotekedni akarok, ne ertsd felre
[ Szerkesztve ]
-
Tigi
őstag
Az 5. képen azért a PS3-as nénis kép szerintem szebb.
dilipok:
Engem se nagyon érdekel, hogy melyiknek jobb a képe, igazság szerint nem nagyon érzékelem a különbséget mivel általában annyira beleélem magam a játékba, hogy nem veszem észre.[ Szerkesztve ]
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Elims
veterán
válasz #42308056 #52336 üzenetére
Az korrekt! :-)
Köszi!
Nuke: Pedig az nagyon könnyű rész (ezt értem az uncharted 3-ra és a tetős részre egyaránt).
"Uncharted-ből csak a 3. rész van meg, de nem is kell a többi..."
Ez a mondat picit idegesít.
Ne érts félre,nem rád "haragszom",hanem a sony-ra,hogy pont ezt a részt rakták be a ps+-ba.
Hidd el,a 3 uncharted rész közül,ez a 3. a "legrosszabb".Másabb a kamerakezelése/irányítása/picit a grafikája az előző 2 részhez.
Ha lesz vmikor fölösleges 2e Ft-od,vedd meg az első vagy a második részt!! Ha arra is azt mondod,hogy szar,fikázz/szidj engem! :-)
Tényleg másabbak kicsit,és az pont elég...Tigi: Írj majd egy kis vmit légyszives a játékról,ha elértél olyan 8-10fejezetet. :-)
Szerk.:
Csatlakozom James-hez.Próbálj ki egy last of us-t/uncharted 2-t/GT5-6-ot. A legelső grafikailag nagyon komoly..[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
válasz ndave92 #52350 üzenetére
Én csak megjegyezném, hogy nekem a "jobb grafikás" XB360-am volt, amit becseréltem egy PS3-ra, mert grafika ide, grafika oda, a PS3on jobbak a játékok. Ennyi. Egyébként is ez PS3 topik, szóval a trolloknak a viszont látásra.
Az sem mellékes, hogy még 2015re is jelentettek be olyan PS3 only címet, ami miatt magában megérné a konzolt megvenni (Persona 5), míg XB360nál tavaly abbahagyták a konzolexkluzív játékok kiadását. (Persze kinectes ugribugrik kivételével, de az egy külön iparág )
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Mivel nem tudok japánul ezért ja azokat igen
De amúgy még sok van hátra abból amivel játszani akarok hidd el,pl. még a Beyond sincs meg,annak is csak a demójával meg haveromnál játszottam kicsit. Plusz amire vágyom még most az a Fist of the North Star Ken's Rage 1-2 De sztem a 2 ki se jött itthon.https://psnprofiles.com/kazama001
-
törölt tag
válasz james001 #52370 üzenetére
Nekem már csak a GTAV meg a Beyond van hátra, meg most már hogy megvettem a Max Payne 3. Esetleg inFamous 2, ha még ezek után mocorog a gép valami ultra-brutál-atom sale keretén belül beszerzem.
+House of the Dead Owerkill, mióta megvettem nem játszottam vele, pedig mióta megláttam az első előzetest akartam a játékot
(#52364) Elims: UC3-ban nekem leginkább a verekedések nem tetszettek. Hosszadalmasak lettek, ha valahonnan lőttek és bunyóra kényszerültem az instant halál volt.
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
Most nézem csak a fotókat.. :-))))
Tiszta vicc. :-))
Ezeknek Nem szabad hinni!
Ezek közül a játékok közül Bármelyiket le lehet kapni olyan pillanatban ahogy Én akarom. :-)
Ha a xbox-ot akarom,hogy szebb legyen akkor az lesz,ha a ps3-at akkor az lesz. Attól függ,hogy melyik táborhoz tartozom.
Pl. a 4. képen tisztán látszik,hogy ezek a fotók bizony a ps3 fikázására készültek.Minél fakóbb legyen.Nézd meg csak a hátteret.
Szerintem ebbe ne nagyon másszunk bele... ;-)Dilipok: Ezt csak most vettem észre..:
"Mondom ezt 50+ jatekkal mindket oldalra..." :-o
Akkor te sem a hátsó sorba bandukolsz.. :-)Szerk.:
SzGergely: "...ez PS3 topik, szóval a trolloknak a viszont látásra."
Beszartam. :-))James: "Fist of the North Star" Nagyon régen hatalmas kedvenc volt a játékteremben.. :-)
Persze tudom,ez már jóval másabb.Erahurka: Nekem meg azok pont tetszettek. :-)
Ha ráérzel megy a téma.
Nekem az irányítással voltak pici -tényleg kicsi- gondjaim+a grafikát annyira "elsimítósra" akarták megcsinálni,hogy pont ezért szebb az első két rész kicsivel.
Ha nem próbáltad még,játszd ki az 1-2-t. ;-)
A beyond-ot köszi mégegyszer! :-)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz james001 #52373 üzenetére
Engem ez a heist hangulat fogott meg, remélem lesz olyan jó mint a Kane & Lynch első fele mínusz az idegesítő részek.
(#52372) Elims: Hát Uncharted-eket még 55 centis Grundig tévén játszottam, ott mind nagyon szép volt Nekem még néha a lövöldözéssel volt bajom, ilyen multis szerű pályarészek voltak benne ahol özönlött az ellenség, csak itt ugye mindenki engem akart megölni.
(#52375) dilipok: És én még azt hittem sok játékom van
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
Megkérlek. :-)
Ha megtörtént,írj légyszives bármit.Ahogy érzed.
Ha szar,szar,írd ki majd. ;-) //nem lesz az//Dilipok: Asztakurva... :-))))
Le a kalappal. :-)))))
Komoly bazzeg... :-)Nekem ps1-2/dc/gc/psp és egy-két gba/ds-ből van egy hasonló "gyűjtemény". :-) A lemezesekből van egy pár...
Ps3-ból viszont még nagggyon gyerekcipőben vagyok hozzád képest. Nagyon.. :-) //11db-bal sehol nem vagyok.. :-)//Ha van vkinek hasonló fotója kérem rakja fel.Kíváncsi lennék..
-
törölt tag
mm?
Emlékszem mikor elindítottam az első játékot a 32 'más mértékegységes' tévén. Az első reakcióm az volt, hogy úr isten de ronda.
Az elején nincs is probléma mert ott senki sem lő rád. De ha már lőnek is és nekiállsz verekedni akkor az könnyen végzetes lesz. Batman játékokat próbáltad? Hasonló a bunyórendszer mint az UC3-ban, csak Batman menőbb mint Drake. Mert Ő Batman.
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz dilipok #52375 üzenetére
Ezekről írj nekem légyszives egy kicsi vmit:
Amelyik fps az nem kell,csak írd mellé légyszives,hogy fps- Yakuza 4
- The elder scrolls 4
- Resident evil 5 g.e.
- Silent hill downpour
- Silent hill homecoming
- Shadows of the damned
- Castlevania lords of shadow
- Batman arkham asylum
- L.a. noire
- Demon's souls
- Dead island
- Saints row 2
- Silent hill
- El shaddai
- Beyond
- Darksiders
- Enslaved
- Dirt 3 és
- Prototype 2Melyik milyen?Csak úgy nagyon nagyjából. :-) Hasonlít-e vmelyik egy kicsit is az uncharted-re?
Megérte megvenni?Persze ha másvki ismeri a leírt játékokat,kérem írjon.
Erahurka: "De ha már lőnek is és nekiállsz verekedni akkor az könnyen végzetes lesz."
Dehogy. :-) Legalábbis normal fokozaton nem volt egy nagy kihívás... Megpróbálom hard-on is ha végeztem a gt5-tel.
Az 1-2 nehezebb volt... :-/ Volt egy-két keményebb rész normal! fokozaton. ((James kiplatinázta mindkettőt...csakúgy megemlítem :-o )) -
nuke7
veterán
válasz #42308056 #52381 üzenetére
nekem 55"-os a tv-m.
batman-ben az irányítás nem jött be valahogy - pc-n oké még.
(#52382) Elims:
prototype 1-ről tudok nyilatkozni az kb. azt mondják h infamous, nekem nagyon bejött.
dirt 3 autós - elég nehéz.
LA. noire szintén bejött, szintén pc - de nem vittem végig
nyomozós játék, sok beszélgetéssel. olyan mintha rpg lenne de mégse az[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
Brian_GT
őstag
válasz #42308056 #52353 üzenetére
NAh akkor hozzád fordulok...motionjoy... felraktam, hogy tudjak játszani olyan játékkal pc-n amiben nem lehetne alapból beállítani az irányítást..lásd NFS World... most Gridezni akartam meg kis Dirt...erre nem megy a kontroller rendesen... letöröltem... mindenhonnan lepusztítottam mindent amit olvastam, utánajártam... akkor is ha bedugom az usb-s gamepadomat virtual motionjoy-nak azonosítja be.... hogy a rákba vagy mit töröljek le, mert már idegbeteg lettem tőle, hogy egy program hogy lehet ennyire xar.... nem tudom használni a joy-t.
neked hogy sikerült ez vagy nem volt ilyen gondod??
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
james001
veterán
válasz #42308056 #52385 üzenetére
Háát azért az első részben a griffines trófea sztem marha nehéz volt (amikor ölj meg 160 vagy mennyi ellenfelet rajta),de tény és való a többi egyszerű volt A 2-ben a Crucible volt még talán nehéz,de ha megfelelő cuccod volt hozzá az is ment egyszerűen.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
törölt tag
válasz Brian_GT #52386 üzenetére
Felrakod a Motioninjoy-t, aztán rádugod a kontrollert USB-vel a gépre.
Kattints át a driver manager fülre, ott ki fog listázni hardverelemeket. Ha csak egy van, akkor bepipálod a négyzetet és Load Drivers. Ha több van keresd ki valahogy melyik a kontrollered.
Ez után elvileg működnie kellene, első oldalon fent írnia kéne hogy DS3 vagy SIXAXIS kontroller csatlakoztatva.
Módnak válaszd az Xbox 360-asat, ilyenkor pár gombnak más lesz a neve viszont a legtöbb PC játék az Xbox kiosztást támogatja.
Csinálj vibrate tesztet, ha megy akkor minden ok elvileg.(#52387) james001: Igen, a griffes valóban idegőrlő volt de a többi nagyon laza. Második részt nem toltam, de ha fogom akkor szerintem PC-n fillérekért. Leszoktam arról hogy mindent PS-en szerezzek meg mert sokkal drágább. Jó ideje exkluzívakra fókuszálok, azóta a Max Payne 3 volt az első nem PS/Konzol only cím amit vettem (ezt is csak azért mert olcsó és nem bízom a notimban hogy szépen vinné).
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Aki még tolja a GoW Ascension multiját annak egy jó hír: Április 2-től ingyenesek lesznek a DLC-k hozzá 1 hétig
https://psnprofiles.com/kazama001
-
eddie17
addikt
Ment itt az adok-kapok látom.
Én is sok évnyi boxról jöttem, nem bántam meg. Kivéve a GT-t. Na de bármennyi szenvedést okoz nekem a TLoU vagy okozott a UC3 vagy akármi más, egyelőre élvezem. De én a box joy kényelmesebb tábort erősítem.
Grafika meg a Beyond esetén vagy akár a HR... boxon nincs ilyen, ez tény. De azért a Gears 3 is szépen festett.Mod: Mondjuk nem rég el akartam adni de az pillanatnyi megingás volt. Főleg a GT miatt...
[ Szerkesztve ]
-
Brian_GT
őstag
válasz #42308056 #52388 üzenetére
ne ne ne félreértettél ez tökéletesen működött is...ez a bajom utólag...hogy nem tudom más játékhoz azóta használni a gamepadot...ez nem a ps3 joya...rendes pc-s gamepad amit az nfs world-höz használtam és hozzá ezt a progit, mert nfs annyira tré nincs benne custom controllmapping... csak épp azóta a rádugás után nem rendes usb-s joynak ismeri fel a gép, hanem virtual motionjoy-nak és nem megy vele pl a Grid2 sem meg a Dirt 3am se..már ez pc-n ismétlem... csak azért kérdem tőled mert használod pcre... segíts nekem hogyan varázsolom vissza alapra a gép usb driverét, hogy ne ezt a vackot töltse be mint usb driver...
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
dilipok
veterán
na akkor csak roviden:
- Yakuza 4 - japan maffias, verekedos (de eleg sokat olvasos, mert nem szinkronizalt)
- The elder scrolls 4 - elders scrolls szeria (lehet az uj resz skyrim neve tobbet mond).
- Resident evil 5 g.e. - zombikat tps nezetben hentelos
- Silent hill downpour - silent hill sorozat, horror/tulelos, kicsit gondolkodos (a legjobb resze szvsz a 2, megvan a HD collection is, azon van rajta a 2/3)
- Silent hill homecoming - lasd fentebb
- Shadows of the damned - tps nezetben zombis/szornyes/szellemes hentelos
- Castlevania lords of shadow - hack and slash, alapjaiban olyan mint a gow sorozat. Nekem nagyon tetszett a nehezsege es a tortentet
- Batman arkham asylum - batman tps nezetben szetalaz mindenkit. Kb olyan mint az uj resze (arkham origins). Idoben is az utan jatszodik.
- L.a. noire - nyomozos, beszelgetos.
- Demon's souls - az igazi mazochistaknak valo jatek. TPS neztben fantasy hentelos. Eleg idegolo nehezsegi szinttel.
- Dead island - fps nezetben zombi hentelos
- Saints row 2 - gta-ra hajaz, de annal sokkal konnyedebb es elborultabb
- Silent hill - lasd fentebb
- El shaddai - ez egy eleg erdekes jatek. Ugy ertve, hogy se hud se semmi, a tortenet is lassacskan bontakozik csak ki, de szerintem jo. Amugy ez is verekedos, csak egy adag muveszi kulimazzal leontve
- Beyond - hasonlo a heavy rainhez. Lenyegeben interaktiv film.
- Darksiders - hack and slash. Nagyon jo es kelloen hosszu is.
- Enslaved - szinten hack and slash, keves logikai feladvannyal megbolonditva.
- Dirt 3 és - rally
- Prototype 2 - infamous szeru, sokkal jobb, mint az elso resze volt, mert nem olyan monoton a kuldetesek miatt.tenyleg csak nagyon roviden ennyi. Ha erdekel valami ajanlom a gameplay/review videokat a youtube-on.
-
toza
senior tag
hello! bocsmar de nem talaltam valaszt mashol..ps3 cechg03
bevan dugva minden kabel, es ahogy bekapcsolom hatul a tapot, par mp utan piros lesz,majd zoldre valt magatol, nem nyomok semmit csak a tapot hatul. es 1 pitty hallhato. es nem tortenik semmi. nem zug fel motor semmi sem tortenik.
nyomkodom gombot,de semmi.nincs benne vvincseszter.
igy kerult hozzam..
szoval mit lehet csinalni ? mitol lehet esetleg?! hogyan javithato?! esetleg a hdd hianya miatt van csak? nem kene az nelkul is bootolnia?! 2 nap mulva all csak modomban belerakni majd egyet. addig nem. szoval addig is ha van tipp azt koszonom.[ Szerkesztve ]
szegyen a futas,de faraszto...
-
Elims
veterán
Mindenkinek köszönöm! :-)
Persze,amelyikre nagyon kíváncsi vagyok azt megnézem a youtube-on is.
-
ldave
félisten
FF X HD-t megvette valaki? Milyen lett?
A Slime draws near! Command?
-
toza
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Slim (garanciás)
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest