Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
10 év pc után arra gondoltam, váltok ps3-ra. Kicsit félve teszem, mert egyáltalán nem értek hozzá.
Van most egy Fujitsu Siemens ScaleoView L19-2SD monitorom, ami dvi-d és dsub kimenettel rendelkezik. Ehhez lehetne csatlakoztatni a gépet? -
törölt tag
Már 2012 vége felé is írtam a topicba a váltással kapcsolatban, de még csak most sikerült összeszednem minden bátorságomat egy PS3 vételéhez. 500 gigás SS-t vettem (alig) használtan két joy-al, három játékkal (LittleBigPlanet, Black Ops 2, Most Wanted) és egy Rumble Steering Wheel-el 45-ért. Szerintem nagyon megérte A váltás legfőbb oka a multi volt, gépen egy coddal játszanak jobb esetben 12 ezren, itt meg gyengébb időszakokban is 30-40 ezren, így legalább van értelme a játéknak. Ezért a Cod Ghosts-ot is beszereztem indulásként Ezek mellé pedig tegnap rendeltem az ElectronicFirst-ről egy éves PS+ tagságot is, így legalább ki lesz használva a hdd is.
FPS-ekben ezt a célzás rásegítést nem lehet kikapcsolni? Néha nagyon zavaró tud lenni, megtanulnék anélkül kontrollerrel lőni.
Egyébként eddig teljesen pozitív a véleményem, főleg ahhoz képest, hogy orrba-szájba szidtam a konzolokat éveken keresztül. -
törölt tag
Köszi a válaszokat ismét!
Szerencsére az XCOM már minden hiba nélkül lejött, ezek szerint csak a Hotline Miamival van nálam gond. -
törölt tag
Headsetet hogyan tudom csatlakoztatni normálisan a géphez? Mikrofont érzékeli, de a hang nem jön. Egy Genius HS-G700V 7.1 Virtual Gamer headsetem van. A hangot monitoron keresztül oldom meg HDMI-vel (ha ez számít). Lehet azt kéne valahogy átrakni, csak még nem jöttem rá hogyan.
-
törölt tag
Milyen kontrollert érdemes venni? Látom van sokféle, de nem tudom milyen lehet a minőség.
-
törölt tag
Hűha, mit találtam. Jövő hónapban mindenképp
-
törölt tag
Mindkét termékkel kapcsolatos magyar cikkeket végignéztem, végig anyáznak az emberek. Az lesz a legegyszerűbb, ha próbálkozok a joystickkal, ha már az van alapból. Túl régóta voltam pc-n, nehéz elhagyni...
Rocksmith megvan valakinek? Erősen gondolkozok a beszerzésén, kérdés megy-e tényleg minden gitárral.
-
törölt tag
Mi a különbség a Platinum és az Essentials között?
-
törölt tag
Végre kipróbálhatom a Payday 2-t. Gépen néztem, de annyira kevés volt a player...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)