Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz macri810 #44507 üzenetére

    Nyilván egy igen 7 éves konzoltól már nem kell csodát várni. Majd az év végén megjelenő xbox one és ps4 fog megint egy elég erős pc-s megjelenítés szintjére kerülni, de az sem fogja tudni überelni egy fél milkós gép tudását, nem is erre találták ki.
    Konzolok nem fogják tudni nyomon követni azt a sok technológiai fejlesztést amit kb havonta 8at kidob az ati-nvidia-amd-intel. Ott azért szebbek a játékok, mert egyfolytában azon megy a meló ezeknél a cégeknél, hogy jobb élsimitása, szűrő, physx és egyéb megoldásokat találjanak ki ami szebbé teszi a játékot, de ha lehet nem nagy teljesítmény többlet árán. Erre példa az fxaa ha jól tudom ami 4x-esn már hozza egy korábbi 16x fsaa vagy msaa szintjét. Annyira pontosan nem tudom, javítson ki aki használja ilyen magasan és pontosan tudja. De csak példáztam. Ezek mind meglennének konzolon is ugyan olyan lenne, de akkor fél évente konzolból is lenne új verzió és akkor meg semmivel nem lenne különb ár/érték arányban, mint egy pc. Konzolt megveszed és ami benne van azt elfogadod, ha nem akkor go pc. Cserébe 1x fizeted ki és azért születnek durva alkotások ilyen ,, csúnya grafikájú" konzolokra is. Lásd Last of Us, Witcher 2 ( xbox 360) vagy lesz a gt6 ami úgy néz ki elég jól fog kinézni stb...forza részek is szépek xboxon. Szóval öregecske igen,de akinek nincs ilyen tudású pcje annak bőven jó.

    Vásárolni bőven jó még mostani konzolokat, xbox 360at én is majd csak most fogok venni, mert jön egy újabb végleges verzió belőle és one előtt szeretnék játszani rajta.
    Itt kb fórumon is hetente jön újabb ember, hogy venni akar ps3-at adjunk tanácsot, szóval semmivel sem vagy elkésve.
    Játékokat nem lehet felmásolni, de bluray lemezekről beszélünk nem dvd-ről, mint xbox esetén, itt azért elég prémium minőségről beszélünk, szóval nem fog tönkre menni ha vigyázol rá.
    Ha egy nagyobb kaliberű címet raksz be pl, gt5...az igen fog másolni neked lemezről jó sokat, de utána annyit használja a gép a lemezt, amíg berakod elindítja...betölti a játékot és ennyi kb...meg pályaváltás ilyesmi. Nem olyan mint egy dvd film, hogy pörög egyfolytában. Szóval e téren ne aggódj, semmi baja nem lesz ha nem karcolod össze stb és jól bánsz a cuccokkal.

    Online játék az xboxhoz képest nem havidíj köteles, összesen net kell hozzá ami javasolt nem wifin hanem kábelen, főleg fps esetén. Ugyan úgy mint pc-n megvannak a címek amik online pass-osok és van ami sima felmész, multiplayer menüpont és játszol. Ennyi.

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák