- Androidos tablet topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz ->Raizen<- #31836 üzenetére
"Nem hinném hogy annyira gáz lenne hogy a jelenlegi konzolok 720p körüli felbontásokon futtatják a játékok többségét."
Ilyet csak az mond, aki nem látta ugyanazt a címet PS3-on és PC-n futni egymás mellett, ugyanolyan megjelenítőn.
"Ez csak téged zavar."
Hát, ebben nagyon tévedsz!
"Megfelelő távolságból nézve nem nagyon lehet fullhd és 720p-s tartalmak között különbséget tenni."
Hát igen, ha kellően messze megyek, akkor tulajdonképp még a Sega Megadrive grafikája sem rossz. Értem én, hogy mire gondolsz, de ugye ilyesmire nem igazán kéne hivatkozni 2012-ben. Eleve érdekes, ha nem a natív felbontásán járatod a megjelenítőt, ott már mindenképp felskálázásra kell, hogy sor kerüljön, ami megintcsak nem kedvez a minőségnek. Ráadásul egy középszerű PC is lazán nyomja az 1080p felbontást és azt hiszem megállapodhatunk abban, hogy nagyon nem ugyanannyi részlet van az egyiken, mint a másikon. A másik fő probléma, hogy a csökkent felbontáson túlmenően a PS3 eleve gyengébb minőségű textúrákkal számol és akkor már nem is beszélnék a sok esetben alkalmazott 30 FPS-es lock-ról a PS3 címek esetében. Lehet hozni persze pozitív példákat (ahogy tetted is az Uncharted 3-mal és a Killzone 3-mal), csak az a baj, hogy 100 játékból 2 ilyen van, így ezt nem nevezném relevánsnak.
"Szerintem az amd apu-s ps4 kacsa hír lesz."
Pont, hogy a Sony jelentette ezt be.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- BestBuy topik
- Autós topik
- Politika
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Automata kávégépek
- Háztartási gépek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Androidos tablet topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest