Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nagylebowski

    csendes tag

    válasz dilipok #28690 üzenetére

    Nekem főleg a játék része lenne hangsúlyos, multimédiát maximum néhány divx lejátszás formájában fog látni, azt meg ha minden igaz viszi a gyári fw is.

    Az achievement nekem - ahogy láttam - annyival jobban tetszett, hogy volt hozzá egy avatarnak hívott kis figurád is és hozzácsapták a profilodhoz, amit nem csak a játékokból látszanak, egészen testre lehet szabni az egészet, amolyan gamer névjegykártya stílusban. Persze abban tökéletesen igazad van, hogy semmi értelme, de azt hiszem 3 napig érdekesnek találtam :D

    A grafikát direkt nem is feszegettem, próbáltuk egymás mellett ugyanazzal a pár játékkal a ps kontra xbox dolgot, de az egyetlen különbség talán a színekben volt, mintha a xboxon élénkebbek lennének a legtöbb játéknál, de ez beállításokkal meg a monitoron gondolom megfelelően korrigálható.

    Nekem a GTA IV jelentett gondot mind a drága asztali konfigomon, mind xboxon. Ilyet előtte nem is láttam, hogy konzolon valami akad, meg ennyire pop-up -os. Viszont ott volt a lehetőség, hogy feltelepítsem hdd-re a teljes lemezt, úgy viszont mint a tízparancsolatban, mintha új játék lett volna. Ha jól tudom ps3-on nincs ilyen feature. Viszont akkor egy kevésbé optimalizált nfs, gta -gondolom én- néha problémásan fut.

Új hozzászólás Aktív témák