- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubii
senior tag
Sziasztok!
Hátha valakit érdekel :
Jó hír a Bioshock fanoknak : elvileg februárban magyar nyelven is megvásárolható lesz a Bioshock 1 előzményeként szolgáló Rapture c. könyv.
Én biztos benevezek egyre[ Szerkesztve ]
It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
WhiteWalker
nagyúr
köszönöm mindenkinek ,aszem akkor marad a ps2 vétele,aztán majd egy ps3 (nekem a FAT jobban tetszik mint a vékony slim )
-
r3dsnake
nagyúr
válasz WhiteWalker #29903 üzenetére
viszont a slimnél jóval kisebb a meghibásodási arány, kevésbé melegszik és kevesebbet is fogaszt
-
r3dsnake
nagyúr
válasz nokia párti #29905 üzenetére
pl hogy rendszeresen olvasom ezt a fórumot.
meg egyébként is egyértelmű a dolog, sokkal kisebb csíkszélesség, kisebb hőleadás, és gyakorlatilag a YLOD ki is van védve.
-
nokia párti
őstag
válasz r3dsnake #29906 üzenetére
Persze, hogy több FAT-ről lehet olvasni ami elhullott, mivel az már sokkal régebb óta a piacon van, többet is futottak, a FAT-ek. Miért csinált volna a Sony egy időtálóbb,megbízhatóbb gépet? Csak gondolkodni kell, ha csináltak volna egy tartósabb PS3-at, akkor nekik az veszteség lett volna , mert mondjuk elmenne tisztességesen 4-5-6 évet is akár, és nem kéne az embernek venni 2-3 évenként új gépet, szóval én nem nagyon hiszem, hogy a SLIM tovább fog működni, mint a FAT. Ha nem hal be YLOD-el, akkor behal mással.
Szerk:
Erre a meghibásodási arányra meg semmilyen statisztika nincsen.[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz nokia párti #29907 üzenetére
Ráadásul én elég sok YLoD-os Slim-ről is olvastam már, sőt, a Slim-ek hűtése méginkább alulméretezett, épp ezért amit nyernek a kisebb csíkszélesség miatti csökkent hőtermelésben, azt el is vesztik a gyengébb hűtésben. Nekem lassan 4 éve megy a 40 GB-os FAT-em hiba nélkül (kop-kop-kop), ezek után már akkor sem lehetne egy szavam se, ha következő alkalommal be sem kapcsolna. Ha "csak" ennyit bírna mindegyik, már akkor megérné a jelenlegi, 60 eFt körüli vételárat.
Get Moded!
-
ldave
félisten
Team Fortress 2 free-to-play PS3-on is létezik vagy az csak PC-re van?
A Slime draws near! Command?
-
ProdyG
őstag
ma tervezem újrapasztázni a FAT gépemet. kérdésem, elég egy olcsó alap hővezető paszta, vagy vegyem meg a mindneki által dícsért Arctic Cooling MX-2 hűtőpasztát 1800 ft-ért? ér ennyivel többet?
sajnálok ennyit pasztára kiadni, de ha szerintetek megéri, megveszem. Nekem ami van paszta, az egy kis fecskendőben van, de már több éves. viszont még jó állapotban van, ahogy néztem, nem tudom hogy a magában a fecskendőben öregednek-e ezek az anyagok. -
Edgeri
senior tag
Remélem méltó lesz az eredetihez és akkor kötelező vétel lesz
UFOÜdv, Edgeri
-
Djuree
félisten
-
tijstijs
tag
sziasztok,
lenne egy gyors kérdésem.
GT5-höz akartam venni DLC-ket, mivel US accountom van, ezért gondoltam veszek US PSN kártyát, és minden meg van oldva. Persze kiderült, hogy az US DLC nem működik az EU lemezzel.
Tehát most hiába vettem meg 20$-nyi PSN card-ot, van bármi lehetőség arra, hogy ezt értelmesen felhasználjam? ( Mert arra gondoltam, csinálok egy EU account-ot, meg veszek EU PSN kártyát, de azért a 20$-t nem akarom bent hagyni...)
-
szasanyi
félisten
Nincs valakinek egy eladó WWE 12 -je?
-
A mi Bandink
csendes tag
válasz tijstijs #29917 üzenetére
Simán belépsz az US accounttal és az US storéból töltesz le játékokat, DLC-ket.
Egyedül arra kell vigyázni, hogy a DLC régiókódja egyezzen meg a lemez régiókódjával: EU-s játékhoz az EU store-bkl tölts, US lemezhez pedig az US storéból.
AmBEz a nick talán még nem foglalt....
-
törölt tag
Red Dead Redemption valakit nem érdekelne ? akár cserélem is más játékra
-
ldave
félisten
Úgy néz ki lesz Diablo 3 konzolokra, kíváncsi vagyok rá nagyon mi sül ki belőle, ha nem túl későn jön a pc-s változathoz képest, akkor lehet meg is várom.
A Slime draws near! Command?
-
Ocarina
aktív tag
Assassin's creed 1-ben hol lehet bekapcsolni a feliratot? Ha van egyáltalán.
Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
kelzsoca
félisten
válasz nokia párti #29907 üzenetére
Csak gondolkodni kell, ha csináltak volna egy tartósabb PS3-at, akkor nekik az veszteség lett volna , mert mondjuk elmenne tisztességesen 4-5-6 évet is akár, és nem kéne az embernek venni 2-3 évenként új gépet
Ha veszel egy új gépet, arra jó esetben 3 évig van garanciád, az után el kell adni, és rádobni némi kp-t, és hozhatod el az új gépet, a PS3 sosem tartozott az olcsó szórakozások közé (elég megnézni a játékárakat, ~5db új játék árán kapsz egy új konzolt (12k/game áron számolva)
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Klemice #29937 üzenetére
A konzolt meg TV-vel használják többségében, azt meg nem 50cm-ről kell nézni.
Persze ettől még 5 éves a vas, és eljárt felette az idő, de nem minden a grafika, illetve az exluzív címeket meg lehet azért nézni, pl: Uncharted sorozat
(#29936) madgie
1 konzol=1 komolyabb videokártya ára.
[ Szerkesztve ]
-
Sundesz
őstag
Megvan az első Platinum trófeám: GT5.
Hörcsög Powa'
-
Sundesz
őstag
válasz madgie #29944 üzenetére
Aranyra kell minden: jogsik, special eventek, A-spec/B-spec versenyek (pl. elég az egyikben megcsinálni mondjuk a 24 órás futamot). Level 40 A és B-spec, lvl 40-es pilóta, stb. Szóval sok minden van. A legtöbb időt a 40-es szintek elérése és a "The Air Experience" trophy (B-spec driver érje el a karrierje végét, kb. 500 futamot jelent) igényli. Game progress nem kell 100%-ra, nekem is csak 98%.
Következő platinák az Uncharted-ek lesznek, csak egyszer kell még végigtolnom őket Crushing fokozaton.
[ Szerkesztve ]
Hörcsög Powa'
-
törölt tag
Én Platinára csak könnyű játékoknál vállalkozom. Darksiders2 és Lego Indy2 eddig
Tervben van az Infamous is, de ott van egy két trophy ami elég húzós így ránézésre :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Hálózati / IP kamera
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest