Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • moltam88

    tag

    Sziasztok,
    szeretnék a közeljövőben egy PS3-at venni, azonban most eszembe jutott egy dolog ami talán proléma lehet.
    A helyzet a következő:
    Telefonvonalon érkező ADSL neteünk van (Invitel), amihez egy modemen keresztül csatlakozunk. A mostani hálózat úgy néz ki, hogy a telefonvonal megy a modembe, az rá van kötve a wireless routerre, és a routerből megy az UTP kábel 2 gépbe, és 1 laptop pedig WIFI-n keresztül csatlakozik a routerhez. Az internetet nem az egyik számítógépen keresztül keresztül osztom meg, ezért minden számítógépen ahol használni akarom a netet ott be kell ütni a felhasználónevet és jelszót, és csatlakozni kell a netre. Tehát a dolog úgy néz ki, hogy a számítógép a routeren keresztül eléri a modemet, és a modemet közvetlenül használva csatlakozik a netre.
    Egyszer volt nálunk Nintendo Wii, amivel megpróbáltunk a netre felmenni, de csak odáig jutottunk el, hogy csatlakoztunk a wifi hálóra, a nethez szükséges felhasználónvete és jelsztó már sehol nem tudtuk megadni, nem tudtunk felmenni a netre.
    Ezért nem vagyok benne biztos, hogy a PS3-mmal tudom használni majd a netet. Mindenképpen wifi-n csatlakoznék a netre, mert a tv elég messze van a routeretől, hogy oda kábelt vezessek. Szerintetek képes leszek így csatlakozni az ADSL netre, vagy ugyanaz lesz mint a Wii-nél? Esetleg, ha nem tudok csatlakozni a netre, akkor van-e rá valami megoldás erre a problémára?
    Előre is köszönöm mindenkinek, aki segít!

Új hozzászólás Aktív témák