- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Criton #16900 üzenetére
Az imént írtam:
"A letöltött játékok egyébként minden, az adott gépen levő account-od elérhetők."
Törölheted is bármelyik profillal. Újra letölteni természetesen csak azzal az account-oddal tudod, amivel megvetted, de ha azzal újra letöltöd, akkor a többi, a gépen levő profiloddal is újra eléred.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
vhunor
őstag
válasz DM-Fan #16894 üzenetére
Qrvára egyértelmű, hogy miért fut sok multiplatform engine alapú játék jobban box360-on, hiszen az a platform nagyon közel áll a PC-hez, a legtöbb programozó meg azon a platformon igazodik el jól, és . Amíg a mikrofos nem akarta a konzolpiacot is megfejni, addig komolyan nemvolt téma a melyik platformon fut jobban, hiszen jobbára egyedi volt a kínálat. Én egyáltalán nem akarom, hogy a PS is elpécésedjen, mert akkor - már bocsánat a szóhasználatért - de mi a fasz értelme a konzoloknak? Mert gyakorlatilag arról beszélünk, hogy legyen az bármilyen program, az fusson ugyanolyan jól és szépen bármelyik konzolon és egyúttal PC-n is, ezt pedig csak úgy lehet megoldani, ha hardveres szinten közel állnak egymáshoz, mert a világ legjobb programozója is nagyon lusta 2-3 platformra szimultán fejleszteni egyazon szoftvert. Ez a nagy multiplatform mánia, amit a pénzéhes kiadók erőltetnek, pont, hogy a konzoloknak nem kedvez, mert minél kevesebb konzol exkluzív cím van, annál kevésbé érdemes konzolt venni. És ne mondjuk azt, hogy exkluzív és egyedi címekből nem lehet megélni, mert a Nintendo évekig röhögött a markába amíg a Sony és a MS egymást és a vevőközönségét szopatta.
Továbbra is tartom, hogy a direkt boxra fejlesztett játékok nagy része tucatszar, fantáziátlan hentelős, sehol egy újszerű ötlet, ami már nem egy bejáratott franchise és tudják hogy a 78. részéből is el lehet adni milliókat. Sem ötlet, sem művészeti koncepció, sem design téren nincs kiemelkedő exkluzív az MS konzoljára. A konzol régen teljesen más réteget célzott meg, mint a PC, más stílussal stb. Én pont azért nem boxot vettem, mert nem ugyanazzal akartam játszani mint PC-n csak szarabb minőségben.
Ahelyett, hogy a fejlesztők és kiadók letennék 1-1 konzol mellé a voksukat és megtanulnák azt kiaknázni és bombajó exkluzívokkal nyernék meg a játékosokat egy-egy konzolnak, a könnyű pénzt választják és gyártják az igénytelen szemetet, de azt legalább casio órára is.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz vhunor #16902 üzenetére
Szerintem is az volna az értelme a konzolnak, hogy a PC mellett jelentsen alternatívát, ezáltal játszhass olyan címekkel, amelyek PC-re nem jönnek ki, hanem specifikusan az általad választott konzolra készülnek (szerintem ilyenek azért vannak mind a PS3, mind a Box esetében - igaz, kevés), viszont szerintem joggal várható el az is, hogy a PC-re megjelenő címeket is készítsék el a konzolra is (ez mindig is így volt), hiszen valahol az is lenne a lényeg, hogy a PC-vel ellentétben a konzolhoz x évig ne kelljen hozzányúlnod, mégis produkáljon elfogadható futási teljesítményt, játszhass az újonnan megjelent sikerjátékokkal. Mondjuk ez utóbbit szerintem manapság már nagyon nehéz kivitelezni, gyorsabb a fejlődés az IT-ben, mint régen, épp ezért én egy konzol élettartamát manapság már 3, max. 5 évben húznám meg, nem pedig 6-8 (neadj isten 10-ben), ahogy a gyártók ma elképzelik. Persze az nem elvárható, hogy ugyanúgy fusson egy 4-5 éves konzolon egy aktuális cím, mint egy mai PC-n, de azt viszont elvárnám, hogy ha van még tartalék abban a rohadt konzolban (márpedig a gyártó, a legtöbb játékfejlesztő, elvakult rajongó ezt harsogja), akkor ugyan, hozzák már össze legalább olyanra a játékot, mint amilyenre a másik - egyébként hardveresen gyengébb - konzolra sikerült. Engem nem érdekel, hogy mennyire nehéz programozni a PS-t, tanulják meg, vegyenek fel olyan programozót, akinek ez nem gond, ha már ő maga lusta megtanulni. Joggal várhatod ezt el, hiszen adott esetben tizenezret elkérnek tőled egy új játékért, amely összegért aztán kevesebbet kapsz. Ha meg egyértelműen kevés már ehhez a gép, akkor mondja azt, hogy sorry, ennyit tudunk kihozni belőle, csökkentett minőségű és képességű a játék a PC-s vagy a másik konzolra kiadott verzióhoz képest, épp ezért olcsóbban adjuk x %-kal. Ekkor Te mérlegelhetsz, hogy még így is kell, vagy inkább túladsz a konzolon is, belefeccölsz másba, vagy megvárod a következő generációt.
Én nem szeretném azt, hogy eltűnjön a Box, legyen csak minél több alternatíva, pont az exkluzívok miatt, azért akad ott is jó játék, nem mondanám, hogy ott nincs művészi koncepció, vagy újszerű ötlet. Több szemét jelenik meg arra, ez tény, de azért vannak értékes címek ott is.
Most fel lehet róni a Box-nak, hogy közelebb áll architektúrát tekintve a PC-hez, ezért könnyebb rá fejleszteni. Igen, a Microsoft-nak volt annyi esze, hogy egy ilyen platformot rakjon össze, valószínű ők látták azt előre, amit a Sony nem és amit azóta a japán gyártó is belátott. Ez nem a Microsoft hibája, ők csak ugyanúgy részesedni szeretnének a konzol-szegmensből, mint bármelyik másik nyereségorientált cég. Az fog tudni felszínen maradni, aki a jobb gépet gyártja.
Valóban kevés egyébként az olyan kiadó, amely csak egy platform mellett kötelezné el magát, de szerintem ez nem is csoda: sokkal több pénzt tudnak szakítani, ha mindhárom konzolra fejlesztenek, márpedig muszáj nagyot szakítani, mivel egy játék előállítási költsége manapság vetekszik egy mozifilmével.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
r3dsnake
nagyúr
én úgy tudtam, hogy amit leszedsz játékot, az minden user számára elérhető lesz, acctól függetlenül.
-
chubii
senior tag
válasz DM-Fan #16899 üzenetére
Tehát,ha letöltök mondjuk német/osztrák accounttal egy játékot, akkor azzal tudok játszani az usa accountommal is , és a trófeákat is az usa accountomba írja jóvá ?? A ADD-ons-ok is elérhetőek az összes felhasználószámára a gépen ?? Mert ha igen,akkor a német/osztrák accountomat csak játékvásárlásra fogom használni, és az USA accountomat pedig továbbra is trófea-gyűjtésre használom.
Szerk.: a PSN-kártyámon az van,hogy osztrák PSN-be regisztráljak a kártya használatához..... akkor ez német PSN-be nem is jó ??
[ Szerkesztve ]
It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
r3dsnake
nagyúr
megjött a LittleBigPlanet GOTY Edition lemez, és nem csatlakozik fel az online részre. mi lehet a gond? a ps bejelentkezik PSN-re, de az LBP nem működik
-
DM-Fan
nagyúr
válasz chubii #16906 üzenetére
Sokadszor ismétlem: BÁRMELYIK account-oddal töltöttél le egy standalone játékot a Store-ból, az MINDEGYIK, a gépen levő account-od alól elérhető lesz. Példa: letöltöttem a Wolfenstein 3D-t a UK account-ommal és ha az USA account-ommal jelentkezek be, ott is megjelenik. Ha játszok vele a UK account-om alatt és trophy-kat szerzek, akkor az a UK account-om trophy-jai között fog szerepelni, az USA account-om alatt viszont nem. A játékkal ettől függetlenül még játszhatok az USA account-om alatt, ha ott is szerzek trophy-kat, akkor az ottani account-tom trophy szekciójába fog kerülni. Azt kell megértened, hogy azáltal, hogy másik országban hozol létre account-ot nem a helyedet változtatod meg, hanem eleve új felhasználói profilt hozol létre, tehát mintha másik személy lenne. Ezért nem jelennek meg a trophy-k sem. Viszont a Sony logikája szerint - helyesen - nagy eséllyel egy gépen azért lehet több profil, mert mondjuk a családból többen használják a gépet, ezért jelennek meg a letöltött tartalmak minden user account-on belül, mégha másik országba is került regisztrálásra.
Az add-on teljesen más tészta, mert mivel - ahogy már múltkor is magyaráztam - az csak adott régiójú lemezhez tölthető. Tehát ha 2-es régiós lemezed van, akkor USA-Store-ból eleve nem is tudsz hozzá add-on-t tölteni. Más kérdés, hogy az USA-profiloddal bejelentkezve is fogod tudni játszani a 2-es régiós játékot is - meg ugye feltehetőleg a kiegészítőjét is, csak letölteni nem tudsz hozzá további dolgokat az adott profil Store-jából.
Ha a kártyára azt írják, hogy oda regisztrálj, akkor oda regisztrálj. De ezen nem kéne aggódnod, regisztrálj mindkettőbe. Szerintem a pénznem a lényeg és nem az ország.
Get Moded!
-
Fundey
tag
válasz DM-Fan #16904 üzenetére
Thanx a részletes tájékoztatást, am részemre kár a balhé, én leginkább Gta4 ill majd az 5-el szeretnék billel és egérrel nyomulni, max cod...hogy miért is keresem a közöset pc és konzol közt?
-mert nemrég adtam el az adatlapomon szereplő konfigot,jön az ősz vmire bekell fizetni, kérdés h mennyit/milyen élményért cserébe, nagyon ragaszkodom a pc-s élményekhez...fps,dx,display options,patch stb, de az anyagiak részére jobbvolna talán igy tél előtt a váság közepén, ha nem is leszokni de átszokni konzolra, ez nem vinne csak 55-65 dellát, már ha jól kifogom, még a pc-nél 500-ig megse tudok álni még ha enni sem eszem eleget... :-D
-jah és félek a kezelhetőségtöl...
Am Gta 5 a legfrissebb hírek szerint mikor jön ill min lesz elérhető(már alapbol ehez szerntem kell full hd-ben egy félmilkás gép)
Még1 x thx a felvilágosítást...*Referenciám->http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=Fundey||Sony Vivaz eladó/cserélhető->PS3,Xbox,Laptop,PC!!!*
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Fundey #16909 üzenetére
A GTA miatt én pont nem PS3-ra váltanék, már a GTA4 is a legrosszabbul a PS3-on futott a három platform közül, az egyik legrosszabb minőségben futó PS3-as cím.
Szerintem 500 eFt-ból 2-3 csúcsgépet is össze lehet rakni, úgyhogy nagyon erős túlzásnak érezném, ha ennyit költenél egy konfigra, amely ráadásul iszonyat gyorsan elértéktelenedik. A PS3-mat lazán lenyomó gamer konfig már 100 eFt-ból simán kijön, sőt, kevesebből is. Lehet, hogy a PS3-at megúszod 65 eFt-ból, azonban itt a játékok jóval többe vannak, mint adott esetben PC-n. Persze lehet cserélgetni, de akkor gyűjteményt nem tudsz képezni. A kontroller sem jön be mindenkinek, nem árt előtte kipróbálnod, hogy hogyan viszonyulsz hozzá. Szóval ha hozzászoktál a PC-s grafikai színvonalhoz, minőséghez, és ahogy írtad, ragaszkodsz is ahhoz, akkor szerintem gondold át még egyszer a váltást!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
chubii
senior tag
válasz DM-Fan #16908 üzenetére
Köszi mégegyszer a részletes választ ! Tudom, nehés eset vagyok, de sok volt a homályos folt a dologgal kapcsolatban.
Osztrák PSN-be regisztráltam. Nem rossz a tartalom, pár dolog elég olcsó, de azért németbe is benézek, hátha jobb az..[ Szerkesztve ]
It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
Criton
veterán
Store-ban (Német) filmek nincsenek? Mert ha van,akkor cask én nem találom.
-
DM-Fan
nagyúr
Itt a PS3 állítólagos törésével kapcsolatos cikk magyarul is:
Némi kétkedéssel fogadnám ezt a dolgot, szerintem semmiből nem tart a Sony-nak a következő firmware-től alkalmazni egy script-et, ami figyeli az USB-t, hogy mi van rádugva. A nem gyári kontrollereket is simán ki tudták tiltani. Plusz szerintem a PSN-en keresztül is tudják ezt csekkolni.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
tomgabor
senior tag
Sziasztok, tudtok God of War-hoz hasonló játékokat (Devil May Cry 4 és Ninja Gaiden Sigma 2 kizárva)?
Nem tudjátok a Final Fantasy Versus XIII PS3 exkluzív lesz?[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
válasz DM-Fan #16914 üzenetére
Ha lenne is töres akkor sem hasznalnam. PC- n is pont ez nem tetszett. meg lehetett szerezni ingyen csomo jatekot de rauntam nagyon hamar. itt legalabb ha megveszem akkor elötte nagyon utanna jarok es mivel nem olcso ezert bennem lesz az hogy vegig kell vinni lehet ez csak nalam van igy. persze nem ezert vettem ps3 mat
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Xmodule #16916 üzenetére
Nehogy azt hidd, hogy egyedül vagy ezzel. Engem alapvetően nem is sok játék érdekel, viszont ami érdekel és tetszik, azt megveszem. A sok vérpistikének - akik mindent lewarezolnak netről - sok esetben gőzük sincs arról, hogy mi munka, idő, pénz és energia egy ilyen színvonalú játékot összerakni. A jó játék fejlesztője megérdemli azt, hogy megvedd a szoftverét. Arról nem is beszélve, hogy egy játékkal is nagyon sokáig el lehet lenni még a single rész kipörgetése után is - köszönhetően a multinak, aminek nagy valószínűséggel ezen moddal is búcsút inthetnek az ezen módszerhez folyamodók.
Soha nem adnék pénzt ezért az USB-s szarért, ez pont olyan, mintha warez-szerver üzemeltetőknek fizetnél.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
tomgabor
senior tag
válasz Xmodule #16916 üzenetére
Ha lenne is törés akkor sem használnám,. bennem van az hogy mindenképp végig kell vinni ha már ennyiért megvettem.(pl.: PC-n sose tudnám végigvinni a Resident Evil 5-öt Xbox360 kontrollerrel már próbáltam csak egér+bill., most megvettem PS3-ra és most mindenképp végig kell vinnem) ez nálam is pont így van
[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
Egyedul azt sajnalom, hogy a mass effect trillogia nem jött ki ps3 ra kedvenc jatekom. Csak emiatt van fent egy win a pc -n...
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Xmodule
őstag
Wáo! Ez a legjobb hir, amit a héten hallottam! Ennek most nagyon örulök, persze jobb lenne ha az elsö is kijönne legalabb ps store -ba.. de igy is jo lesz!
Ez a darksiders, meg a dantes inferno bejövös, felteszem a listamra csak megvarom mig olcsobb lesz, köszi az ajanlast
-
tomgabor
senior tag
(#16917) maxxtro02: Talán, nálam 7 pontot kap
(#16920) Sonja: Ez már kicsit jobb 8 pont,(GoW =10 pont, Devil M.C.4 =4 pont)
De még mindig nem az igazi Trailer és Gameplay alapján, a GoW, FF XIII, Naruto és R.E.5 G.E.-nél trailer alapján tudtam hogy ez mindenképp kell, ezek nem ilyenek.
Még talán Co-up játékokat tudtok ajánlani, gondolok itt Resident Evil 5-re ahol Chris+Sheva vagy Jill a felállás vagy Prince of Persia 2008 ahol úgyszintén női társam van, értitek nem?
[ Szerkesztve ]
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
olyan kérdésem lenne,hogy otthon a ps3 hdmi vezetékkel használom.most rákötöttem egy crt tv re scart-os csatlakozással és se kép,se hang.hogy lehet lelket verni belé??[ Szerkesztve ]
-
ViVaz U5i...
csendes tag
sziasztok! Mit gondoltok a PS3 chippeléshez, esetleg valakinek valami tapasztalat?
Robi
-
moltam88
tag
válasz Fundey #16909 üzenetére
Felejtsd el a PC-s világot, a konzol teljesen más. Én is nagy PC-s voltam, soha el nem tudtam képzelni hogy konzolt vegyek, de 2 hónappal ezelőtt megvettem a PS3-at, és soha nem voltam még elégedett semmivel, amire ennyi pénzt költöttem. Számomra egyszerűen fantasztikus dolog a PS3, kezdésnek a PS3 exkluzív játékokkal kezdem, és mondanom se kell nálam mindent vernek az utóbbi évek PC-s felhozatalából, soha ennyire nem élveztem még a játékot, mint most. Tudom, kicsit túlzásokba estem, de számomra tényleg szinte ég és föld a különbség, az utóbbi időben PC-n már csak kipróbálgattam a nagyobb nevű gameket, de semmibe se mélyedtem bele... Itt nem kell figyelned a grafikai beállításokra, nem lényeg hány fps-ed van (persze amíg nincs valami szarul megírva, és nem szaggat), egyszerűen tudsz telepíteni mindent, nem kell driverekkel vacakolni stb, szóval teljesen más. PC-n csomó FPS-el játszottam, és főleg ezek miatt féltem a konzoltól, de nem is hiányoznak ezek, mert a többi játék is van annyira jó, és most egyáltalán nem hiányzik semmilyen FPS, sőt egy ideig nem is fogok most konzolon hasonló gamekkel játszani.
Más téma: most olvastam IGN-en, hogy jön PSN-re az egyik legjobb XBLA game, a Castle Crushers: [link] . Nekem ez is kötelező vétel, haver xbox-án mennyire imádtuk tolni ezt a gamet Ajánlom mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz ViVaz U5i... #16931 üzenetére
Nincs tapasztalat, mivel nem chippelik. Ha pár HSZ-szel följebb olvasol, ott láthatod, hogy kb. ma hozták nyilvánosságra, hogy állítólag most sikerült feltörni, de most sem chippelés útján. Ez nem PS2, kicsit komolyabb cucc.
Get Moded!
-
tomgabor
senior tag
Sziasztok! Nem tudjátok hol tudom megvenni az Uncharted 1-2 nem Platinum kiadásba.
-
MrPG8
aktív tag
válasz tomgabor #16934 üzenetére
Hali!
Szerintem itt hardverapron-n keresgélj vagy jatekaim.hu-n esetleg ebayen is lecsekkolhatod. Igazából bárhol találhatsz még ilyet, nagy eséllyel csak használtat.Xmodule: Sok rosszat nem jelent, csak kicserélik a borítót és egy undorító szürke/sárga keretet dobnak rá és a doboz is szürke (nem vagyok benne biztos hogy mindegyiknél kicserélik). Olyan játékok Platinumok amikből sokat eladtak és elég nice game.
Példa:
[Uncharted 2 eredeti]Azt hiszem még az árából is lefaragnak.
-
Xmodule
őstag
ja ertem. köszi. de egy ilyen eredeti boritot nyomtatni is lehet nem? gondolom neten lehet talalni. aztan csere. bar ez a sarga szurke nekem sem tetszik... de az ár ha olcsobb rendben van
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Xmodule #16938 üzenetére
Pont az ár a lényeg. Valami akkor lesz platinum kiadású, ha elfogyott belőle az adott mennyiség (nagyon sok), tehát sikeres a cím. A platinum kiadások ára általában maximum 7 eFt újonnan, de van, hogy még ennél is jóval olcsóbb. A design-ja valóban nem szép, de ettől függetlenül a lemez tartalma (a szitázásától eltekintve - merthogy az is módosul és oda is rányomják, hogy platinum) ugyanaz, viszont az ára a fele az eredeti kiadásénak. Tehát a platinum kiadások bolti ára annyi, mint mondjuk az eredetié használtban. Nálam még a használt lemezekkel sem volt soha semmilyen probléma, pedig már elég sokat vettem. Úgyis megnézed előtte, eldöntheted, hogy kell-e vagy nem. Általában azért vigyáznak az emberek a lemezekre/tokokra/füzetekre.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Criton
veterán
A COD:Modern Warfare 2 már nem annyira egyszerű mint a Bad Company 2
Szerintem jobb, bár a történet egy kicsit elég össze-vissza van.Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de itt is érezni egy kis akadozást a játék közben, főleg amikor elég sok minden történik, de lehet a lemez miatt is, hogy onnan is elég sok mindent tölt be, nem tudom...
Filmet a Német Store alatt nem lehet letölteni? Lehet rosszul tudom, de mint ha valahol azt olvastam, hogy pénzért lehet filmeket is leszedni...
A PlaystationHome alatt egyébként mit lehet csinálni? Van egy karakterem, de csak mászkálni lehet vele egy épületben...
-
Fundey
tag
válasz moltam88 #16932 üzenetére
Thanx idáig én is ezen az úton haladok 60-40%-ban, am egy kérdés még mindig furja az oldalam...
Még pedig.:egy profi ˝kocka˝ megálná a helyét Ps-en COD-ba(multiba)egy Ugyan Olyan profi kockával Pc-n?...tegyük fel mindkét fazon jól tolja a saját konfigján...
Már csak itt is a részletes kezelhetőségre gondolok...
Am Gta4 tapasztalatod van a Ps világábol?...kezelhetőség,élmény,minőség,egyszerűség...Re.:Vivaz u5i, nekem is ilyen telom van és épp erről is szoktam netezni...
*Referenciám->http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=Fundey||Sony Vivaz eladó/cserélhető->PS3,Xbox,Laptop,PC!!!*
-
moltam88
tag
válasz Fundey #16941 üzenetére
Nem igazán értem mire gondolsz, de mivel PC-s nem is tud konzolossal multizni, ezért tök mind1, hogy hogy tolod az egyik gépen meg a másikon. Persze a konzol más, de hozzá lehet szokni, és akikkel játszol az szintén mind konzolon tolja, így senki sincs előnyben vagy hátrányban.
GTA4-el kapcsolatban írták pár hozzászólással feljebb, hogy sajnos PS3-ra lett leggyengébb a port, grafikailag, és teljesítmény szempontjából is. Ennél többet nem tudok mondani, GTA4-et még PC-re vettem meg egy fél éve.
-
moltam88
tag
Egyébként mint írtam, nekem nincs sok tapasztalatom konzolon "lövöldözős" játékokkal, mert azokkal toltam eleget PC-n, most direkt más fajta gameket tolok. Egyedül demo-val próbáltam ki 1-2 game-t, a legtöbben meg normalon van célzás rásegítés (ami nekem el is kél, mert pc-n se voltam egy pro játékos ), így én azért elboldultam velük, ha még kicsit bénáztam is, meg kell szokni egyszerűen.
Ha egy öregmotoros konzolos leírná a saját tapasztalatait, az többet segítene, mint az én pár órás demo tapasztalatom -
ScouserHUN
tag
Túlkomplikálod...
A játék lényege, hogy kikapcsolódj. Teljesen felesleges itt kockákról beszélni a lényeg, hogy TE jól érezd magad, amikor leülsz a TV elé és kezedbe veszed a kontrollert. Lehet játszani vele FPS-t, TPS-t és bármi mást is, csak egy kicsit hozzá kell szokni.
A konzolon való játszást nem úgy kell elképzelni mint a PC-n. Itt nem fogsz minden nap új játékot kipróbálni, lesz, hogy hónapokig nem veszel a kezedbe semmi újat, mert az a 2-3 ami van az tökéletesen leköt és nagyon bele tudsz mélyedni. Totál más élmény PS3-on játszani. Ez az igazi játék és kikapcsolódás. Nem kell törődni semmivel csak hátradőlsz a fotelban és élvezed.
-
kelzsoca
félisten
Urak!
Maradt még három eladó játékom, ha valaki jó áron akar hozzájutni jó játékokhoz, egyben vihető 15k-ért:
- Batman Arkham Asylum
- Darksiders
- Bioshock 2A játékok eredeti, hibátlan 1x végigjátszottak, tok, kiskönyv, lemezek karcmentesek.
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
Modern Warfare 2 is kijátszva, nem emlékszem, hogy pc-n anno ilyen gyorsan ki lehetett játszani valamit...
-
DM-Fan
nagyúr
válasz tomgabor #16948 üzenetére
Nyugodtan vehetsz használtat, semmi gond nincs vele! Gépből nem ajánlott a használt, játékból minden további nélkül. Megnézed a lemezt, nem karcos-e, megnézed a füzetet, nem gyűrött-e, nem ujjlenyomatos-e, borító szintúgy. Féláron hozzá lehet jutni a friss játékokhoz is használtan. A huszonypárdarab címből nem tudom van-e 5 darab, amit boltban újonnan vettem, ott is csak akkor, ha nagyon akciós volt. Egy halom nem-platinumos Uncharted van 2.500 Ft-os, 3000 Ft-os, 4000 Ft-os árakon használtban. Miért adnál 6-7 eFt-ot egy platinumért? Sőt, Uncharted 2 is van több is 6000-6500 Ft-ért használtban, szintén nem-platinum.
Get Moded!
-
MrPG8
aktív tag
válasz moltam88 #16942 üzenetére
Hát én nem tudom mi van a PS-sel. Én játszottam GTA IV-el PC-n egyik haveromnál, majdnem minden max felbontáson és szerintem egyáltalán nem szebb mint a PS3. A szinek is sokkal szebbek a PS-en. Amikor megjelent a GTAIV én még akkor játszottam, semmi akadás, semmi fagyás, semmi probléma nem volt vele. Ez még akkor volt amikor nem lehetett játék közben kilépni a menübe, és nem volt midnenféle szarság, amitől beakadhatna. Szerintem pont a sok új firmware miatt egyre szarabb a GTAIV...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest