- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Az a játék első perctől kezdve kritikán aluli minőségű volt nemcsak PS3-on, de mondhatni PC-n sem teljesített valami jól az akkori konfigokon (még oda sem tudták rendesen optimalizálni), de a PS3-on látványosan a leggyengébb címek közé tartozik futásteljesítményt tekintve. Ha a színek rosszabbak voltak PC-n, az csak azt jelenti, hogy nem volt rendesen bekalibrálva a monitor.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Fundey
tag
Hát nem tudom h ti hogy vagytok vele, nekem nagyon bejön a GTA4, az igaz h szarul van optimalizálva, nekem az adatlapomnál picit még erősebb(még az utóbbiakban vettem hozzá még annyi ramot,húztam a cpu-n,vga-n,ram időzítésén...stb) konfiggal sem ment maximumon,a Benchmarkban sosem kapott semmiből 60%-nál nagyobb kihasználtságot semmire még is szaggatottt hiába vettem lentebb a grafot stb...
Legfőbb GTA4-re,inkább majd a GTA5-re kéne a PS,de nyomnám a COD,AWS,ha van PS-re stb...
Pc kizárva szerntem,mert van egy sanda gynum h nem adják ki PC-re a GTA5-öt meg konzolra több game van,tát vagy Xbox vagy PS kérdés h meik...
Elsődleges cél a jó ár/teljesítmény-minőség-kezelhetőség...
Am Xboxba meik a legújabb kiadás/legbeváltabb...
Sry az off-ért,előre is thanx...*Referenciám->http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=Fundey||Sony Vivaz eladó/cserélhető->PS3,Xbox,Laptop,PC!!!*
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Fundey #16953 üzenetére
Hát, én úgy vagyok vele, hogy a GTA a III. részig volt jó játék, utána véleményem szerint agyatlan, túlhype-olt szar lett belőle, aminek semmi köze nem volt az elődeihez, amik a nevet megalapozták. Szóval én pénzt nem adnék érte.
Szigorúan saját vélemény.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Peat;)
veterán
válasz DM-Fan #16954 üzenetére
De jön Maffia2 ami túltesz rajta minden tekintetben. Üröm az örömben hogy mindkét konzolon szar. (x360 demo alapján nálunk sem rózsás a helyzet, nálunk határeset, én mivel érzékeny vagyok rá látom amikor pl. csak 24 fps-el megy)
Benéztem ide hozzátok, látom itt is kicsit elment a kedv mostanában, ti is nehezen nyelitek le hogy a pc elhúz a konzoltól. Most még látványban ez nem is látszódik igazán, csak a sebességben. Én pont a maffia2 alapján pörögtem be, én nem bánnám ha csúnyább lenne, 4-5 éves gépekről van szó basszus, de akkor menjen fix 40 fps-el mondjuk. Ennyi. De akkor titeket is csak szívatnak a kedves fejlesztők. A mozgásérzékelés marhasággal meg kitolják az életkorukat a konzoloknak, jönne pár komolyabb cím pc-re én asszem visszaváltanék. 100k-ból össze lehet hozni olyat amin minden elmegy, joy van hozzá, tv-re kikötni nem gond, játékok olcsóbbak...lennének, csak hiányzik az a pár cím/év ami konzolon viszont megvan. De pl. mass effect2 magyar felirattal...2 rongy. Basszus. Nálunk most mennyi, illetve nálatok mennyi lesz?
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Peat;) #16955 üzenetére
Igen, sajnos a PS3 tábort sem kényeztetik el gyönyörű Mafia 2 átirattal, de Box-on még mindig jobb a helyzet, mert a PS3 verzióból egyenesen kihagynak tereptárgyakat (fű, fák, vértócsák hiánya). Mindemellett pedig az FPS is csak 25-30. A PS3 demót kipróbálva én is elszomorodtam, pedig a hangulat csak úgy árad a játékból: a zenék, a város, a ruhák, a fegyverek, a dialógusok. Teljesen hozza az első rész hangulatát. Elő is rendeltem a Collector's Edition-t, de keserű szájízzel, mert tudom, hogy másfélszer annyit fizetek érte, mintha a PC-s verziót venném, amivel ráadásul sokkal többet kapnék. Osztom a véleményed: ha már butítja, akkor legalább futna 60 FPS-sel, de nem.
A mozgásérzékelős kontrollerek engem se hoznak lázba, ha ilyet szerettem volna, akkor már x éve megvehettem volna a Wii-t, na meg érdekes lenne az általam kedvelt FPS, TPS és autós műfajokban a Move-val nyomulni.
A következő generációval meg figyeld meg az lesz a baj, hogy ott meg azért nem kapsz majd teljes részletezettséget és FPS-számot, mert ott meg a 3D fogja elvinni a számítási kapacitást.
Én sem érzem már azt a varázst a konzol körül, mint régen, meg őszintén - a sokkal nagyobb kényelmet sem. Most a PC miért lenne sokkal körülményesebb? Azért, mert ugyanúgy rá tudom kötni a plazmámra és ugyanúgy a kanapéból játszani? Azért, mert ugyanúgy tudok kontrollerrel nyomulni, ha akarok? Azért, mert olcsóbb rá ugyanaz a játék és még jobban is néz ki, gyorsabban fut? Azért, mert moduláris és akár otthon is megoldom, ha valamijével zűr van? Azért, mert erre első alkalommal ugyan fel kell telepíteni a játékot, aztán még kényelmesebb is, mert nem kell állandóan bohóckodni az indítással? Azért, mert azon konvertálás és bohóckodás nélkül nézhetek minden HD-anyagot is, amit emitt csak körülményesen? Azért, mert gyorsabban elavul? - két éve ugyanazt a gépet nyúzom és mégcsak fel sem merült bennem, hogy bármit is lecseréljek benne. Ugyan már kérem! Aki még mindig azzal érvel, hogy a konzolnak más a feeling-je, az magának is hazudik. Igen, valóban van más feeling-je, egy tekintetben: az exkluzív címekben. De semmi másban, minden egyéb tulajdonságát át lehet hozni PC-re is, talán csak azt nem, hogy elférjen egy olyan kis dobozban - bár, tulajdonképp még azt is. Csak azért az évi 1-2 exkluzív címért kár fenntartani a PC mellett egy konzolt is... Legalábbis én egyre inkább ezt érzem, annak ellenére, hogy szeretem magaménak tudni a PS3-at. Csak sajnos az utóbbi időben egyre többször okoz csalódást az öröm és kikapcsolódás mellett.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Plutor
aktív tag
Hali!
Ezt a Gran Turismo hivatalos oldalán találtam.A Gt5-ről van szó benne.
Én sajnos nem tudok angolul,csak pár szót,ezért megkérnék valakit,hogy nagy vonalakban lefordítja?A multiplayer részéről van benne szó,ha jól értem a 3.bekezdés.
A negyedik,meg a pályatervező?
Előre is köszönöm.3. My Lounge
A Private Space for Close Friends Gathering OnlineIn Gran Turismo 5, every player has their own "My Lounge" racing room prepared for them online. This is a private room that only your "Friends" set through the PlayStation®Network can enter.
In My Lounge, it is possible to set race regulations and tracks of your choice, and hold racing events with your friends. Up to 16 players can participate in the race, and even if you are not in the race yourself, you can watch it through a variety of race cams. You can also participate in free runs before the start of the race.
Imagine this: You set a time for a race using the messaging feature, and then wait for people to arrive while you race free runs on the track. Your friends start to join one by one, and once everyone’s arrived, the race can be started. Friends that showed up later can watch the race and chat.
4. Course Maker
Make an Original Surprise Course and Invite Your Friends.In Gran Turismo 5, you can finally generate your own original tracks. This is the "Course Maker" feature.
In the "Course Maker", you will select the base theme (terrain), and select a variety of parameters such as the length of the course, to easily create a track which matches your parameters. If you come up with a good track, you can also give these original tracks to your friends online, and use them in the races with your friends in My Lounge.
Now with a massive number of course layouts available, the never ending world of "Gran Turismo" awaits your presence.
-
pinyö69
csendes tag
Üdv.
eddig szuperül működött a net a ps3-n de 2 napja behalt nem tudok bejeltkezni, ha valaki pm-ben tudna segíteni, mi lehet a gond, megköszönném -
kelzsoca
félisten
-
tomgabor
senior tag
Sziasztok! Nem tudom hogy vegyem-e meg a Mafia 2-öt, most probáltam PC-n Full Hd minden maxon. átlag 20-30 FPS (min.6 max 40), a PS3 verzióról azt olvastam hogy egy preprepre verziójú demot lehet letölteni így rohadtul nem tükrözi a valóságot (még fű sincs benne) vajon ez igaz? (Igazából ha megvenném inkább a PS3-at választanám mert ha minden igaz a PC-s verzióhoz állandó internet elérés kell a Steam miatt) Szerintetek vegyem meg PS3-ra vagy inkább PC-re?
-
DM-Fan
nagyúr
válasz tomgabor #16969 üzenetére
A minap linkeltük épp a hírt, hogy a 2K Games maga is elismerte, hogy a végleges verzió is ugyanolyan gyenge lesz PS3-on, mint a demo, de egyébként meg a videókról is ordít a különbség a PC javára. Ha még nem döntöttél, akkor szerintem a PC-set vedd, olcsóbb és szebb! Miért probléma, hogy állandó netelérés kell hozzá?
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
tomgabor
senior tag
-
-
tomgabor
senior tag
válasz DM-Fan #16974 üzenetére
Nem csekket küldtek hanem egy levelet hogy elnézésemet kérik hogy ilyen sokáig tartott a javítás és elengedik a havidíjat, de nem javítottak semmit ez itt a probléma.(Első két hónap ingyen volt alapból a hűségnyilatkozat véget, most kaptam volna hónap elején a második csekket de semmi nem jött, csütörtökön hívtam az ügyfélszolgálatot és azt mondták hogy nincs még számla kiállítva.)
Elvileg most csináltak valami ideiglenes javítást de szeptembertől ez megszűnik és ki tudja mikor lesz jó én meg nem 1 év múlva szeretnék rajta játszani. -
chubii
senior tag
Valaki játszik TV Show King-gel ???
It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
v!ct0y
veterán
Helló!
Van egy 5.1 es fülesem viszont még nincs ps3- am Na szóval ezt a fülest valahogy rá lehet erőszakolni a ps re a megfelelő átálakítókon keresztül?
(Azt tudom, hogy sajnos csak stereoba menne de kezdetnek ez is elég) -
Criton
veterán
Most megint megpróbáltam a SHIFT-el játszani, most szerencsére nem tapasztaltam az akadozást,annyira..., bár ez a pályától is függhet, hogy mekkora, néha nem a kép hanem a hang akadozik. Most pld egy szériában voltam benne 4.szinten, 19-es sofőrprofil és utolsó előtti verseny volt a szériában, megpróbáltam újranézni a versenyt, és amint azt ti is látni fogjátok a videón "bocsi a videó minőségéért" (1:49) nem megy tovább, kiakad, és amikor a Quit Game-re mentem, kikapcsolt a Controller valamint bejött a PS3 főablak ahol újra a profilomat kellett kiválasztani, mint ha akkor kapcsoltam volna be a gépet. Ez gondolom nem a gép hibája, és ha nem is a játék akkor a lemez hibás? (esetleg ettől lehet az akadozás is ). Most, hogy ezt a szériát nem írta nekem jóvá kezdhetem elölről, amihez semmi kedvem Egyébként több fórumban is olvastam, PS3on van a Shift alatt akadozás, nem csak én tapasztalom...ami szerintem szomorú...
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Criton #16979 üzenetére
Én is 4-es szinten járok az NFS Shift-ben és még soha nem tapasztaltam akadozást a játékban sem képileg, sem hangilag, pedig egy igen nagy plazmán és egy korrekt hangrendszeren hallgatom. Továbbra sem értem, hogy nálad mi okozhatja a problémát. Elképzelhető, hogy a vinyóddal lehet probléma. Cserélted a gyári vinyót? Mennyire van tele?
Get Moded!
-
Criton
veterán
válasz DM-Fan #16980 üzenetére
Kb 20. napja van meg a gép, van még rajta pontosan 190GB szabadon, még az életben nem piszkáltam a gépet, eldobom az agyam akkor ha azt mondjátok, hogy vigyem szervizbe...
SZERK : Valamint ha HDD baj, akkor miért csak Shiftben csinálja?
Mondjuk COD MW2 és BadCompany2 alatt is voltak akadozások, de az inkább olyan, mint ha a grafikai cucc lenne kevés, mint amikor a PCn gyenge videokártya van...[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
válasz Criton #16981 üzenetére
és ha a gép a hibás? itthon gondolom garanciálisan senki sem csinálja meg, és akkor hónapokig le is mondhatok a gépről gondolom, ha ez előfordul, akkor ez volt az első és utolsó konzolom az is fix. Sony termékben eddig nem csalódtam, Sony LED Tv-m van, szintén elég nagy, és semmi bajom nincs vele...remélem most sem kell a Sony-ban csalódnom...
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Criton #16982 üzenetére
Abszolút nem biztos, hogy hardveres probléma, pont ezért kérdeztem, hogy milyen vinyó van benne, hogy állsz a szabad hellyel, máshol tapasztalható-e. COD - MW2 nem mérvadó, az szimplán azért szaggat, mert állandóan a lemezről olvas és nem tudja kiszolgálni az optika a gépet.
Azzal is lehetne magyarázni, hogy a Shift-nél miért jön ki jobban a HDD-probléma, mert a Shift azon kevés játékok közé tartozik, amelyek jelentősebb mennyiséget telepítenek HDD-re és onnan swap-pelnek, tehát jobban igénybe veszi ez a játék a HDD-t, mint az átlag. Persze ennyi alapján nem jelenthető ki, hogy bármi baja lenne a HDD-dnek.
Amúgy ha hibás is a hardver, akkor sem kell róla hónapokra lemondanod - már számtalanszor leírtuk, hogy a hivatalos garanciális ügyintézés (méltányossági is) kb. 3 hét alatt lezajlik, annyit meg kibírsz.
Továbbra sincs ötletem, nálam ezzel a játékkal spec. pont nincs probléma.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Criton
veterán
válasz DM-Fan #16983 üzenetére
akkor lehet maga a lemez a hibás (bd)? esetleg próbáljak meg egy másik hdd-t? mert gondolom ez most nem olyan, ami miatt vinni kéne szervizbe, ahhoz, hogy 3hétig ne legyen gépem és visszadobják, hogy semmi baja, akkor meg főleg
SZERK : egyébként amikor az akadozások(hang, kép) vannak, vagy kiakad, vagy nagyon sokat tölt, akkor nem látom, hogy a hdd dolgozna, vagy is a kis led nem villog és nem is világit ...
hdd-ből ha nagyobbat szeretnék venni, akkor melyiket érdemes, értem itt a gyártó, és mekkora a max amit bele lehet tenni? Azt egyébként olvastam (manual), hogy a HDD cserét otthon is meglehet csinálni, szóval abból nincs garancia vesztés
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Criton #16984 üzenetére
Nem hinném, hogy a BD lenne hibás, azt észlelnéd, ha az olvasó szenvedne, illetve kis eséllyel tudott volna feltelepülni, mivel elég sokat telepít a játék a HDD-re. Szerintem lemezről nem sokat dolgozik.
A gépet egyelőre ne vidd szervizbe, különösen, ha más játékkal nincs különösebb problémád!
HDD-ből 500 GB-ost nyugodtan tehetsz bele. SATA-csatolófelületű 2,5"-os notebook HDD való bele, lehetőleg 5.400 RPM-es fordulatút tegyél bele, fölösleges nagyobb fordulatút, csak jobban melegszik és zajosabb. Nekem egy 250 GB-os WD Scorpio van benne immár több, mint két éve, gond nélkül megy (eredetileg 40 GB-os FAT modell).
A garanciát nem érinti a HDD-csere, mivel nem kell megbontani hozzá a gépet, ezt a használati utasításban is említik egyébként.[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Criton #16986 üzenetére
A gépet és környékét tartsd pormentesen, hogy minél kevesebb por tudjon bejutni. A belsejét nem tudod takarítani, mivel ahhoz fel kéne nyitnod a plombát, ezzel ugrana a garancia. Ezt 3 évig ne is tedd meg! Addig is porszívóval rendszeresen szívd ki a gép hátsó és oldalsó szellőzőnyílásait! Ezt mindenképp tedd meg, meghálálja a gép.
Get Moded!
-
Poll Tamás
tag
válasz Criton #16986 üzenetére
Szerintem és a merevlemezzel van a gond, ahogy DM-Fan is mondta.
Mostanában a laptopomon is szaggatnak a játékok, amik régebben hibátlanul futottak, szóval túl sok ideiglenes fáj keletkezhetett a merevlemezen, és ráférne egy rendrakás.
Szerintem magával a merevlemezzel sincs gond, csak kicsit rendet kéne rakni rajta, ne adj isten formázni, és újból kezdeni az egészet, hátha..
Ez csak az én szerény véleményem, nem komoylan venni.
"A tenger szépsége nem csökken szemünkben attól, hogy tudjuk, olykor hajók süllyednek el."
-
Criton
veterán
válasz Poll Tamás #16989 üzenetére
Még is milyen rendet rakni rajta? Szinte alig pár napos a hdd, 4game van ennyi. Szomorú lenne ha ennyitől rendet kéne rakni rajta.
DM kollega sem azt mondta, hogy 100% a hdd a hibás...
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Criton #16990 üzenetére
Már csak azért sem hinném, hogy ez lenne az oka, mivel az enyém több mint 2 éve megy, azóta nem volt újraformázva és fel van telepítve minimum 20 játék, csomó zene van rajta, jónéhány HD-videó és ezek sokat cserélődtek is, plusz Store-ból megvásárolt játékaim is vannak és nyilván a játékok is swap-pelnek azért. A 250 GB-ból jelenleg alig 50 GB szabad, mégsincs semmilyen problémám, ami erre lenne visszavezethető. Ilyen tekintetben azért kicsit máshogy működik, mint a PC. Pár napos HDD-nél, ami alig 20%-ban van megtöltve pedig szinte kizártnak tartanám, hogy ennyire töredezett lenne.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Criton #16992 üzenetére
Elméletileg vásárolni és kölcsönözni is lehet filmeket a Store-ból, bár én csak játékokat vettem eddig. A filmkölcsönzés menetét kb. 2 hete ismertette itt egyik fórumtársunk, olvass vissza!
Demót legutóbb a Mafia 2-ből töltöttem, azóta nem is néztem az újakat, jövő héten veszem át a teljes játékot - ha minden igaz.Get Moded!
-
Poll Tamás
tag
válasz Criton #16990 üzenetére
Én csak felvázoltam gondolatomat, akkor tényleg rejtély mi lehet a gond.
Mondjuk van még egy tippem, nem árt néha megtisztítani a lemezeket, lehet, hogy az segít, igaz nem rég mondtad, hogy jól olvassa be, csak egy halvány javaslat.
DM-Fan: Értem.
És kérnék tőled valamit, légyszíves ír egy kis "beszámolót" a Mafia 2-ről, grafikai elemzésként, hogy fut PS-en, persze ha csak van kedved és időd.
Mert úgy tudom PS3-ra tervezed megvenni, és épp ezért én is szeretnék egy PS-t, csak még nem igazán határoztam el magam a vásárlásán.
Csak felvetettem, ne tessék ezért rám haragudni.
"A tenger szépsége nem csökken szemünkben attól, hogy tudjuk, olykor hajók süllyednek el."
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Poll Tamás #16994 üzenetére
Természetesen rögtön meg fogom osztani a tapasztalatokat a játékot illetően, ahogy jobban belemélyedtem. Remélem jövő hét ilyenkor már többet tudok.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz jookomak #16995 üzenetére
Egyszerűen azért veszem PS3-ra, mert arra rendeltem elő már a demo megjelenése előtt - bízva abban, hogy nem lesznek hatalmas különbségek, tekintve, hogy nem egy csúcs grafikájú játékról van szó - aztán már nem akartam szenvedni az előrendelés lemondásával/megváltoztatásával. Úgy vagyok vele, ha már van PS3-mam, akkor használjam ki. Aztán lehet, hogy gyorsan lesz egy eladó fémdobozos PS3 Mafia 2 Collector's Edition-öm. Meglátjuk, bízok benne, hogy a hangulat kárpótol. De az tuti, hogy jövőben nem kapkodok el semmilyen előrendelést PS3-ra!
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest