Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlov
csendes tag
válasz Stephan89 #297 üzenetére
A betekintési szöget összehasonlítottam a tesóm IPS paneles wayteq xtab 70dci-jével. Felülről es balról nézve nincs különbség!:-) Viszont az alulról és jobbról nézve valamennyire elsötétül a kép, de annyira ez sem vészes. Tehát elég csak elforgatni a tabletet és máris tökéletes képet ad! ;-)
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Tegnap az edigitalban megfogdostam egy ilyen tabot. Annyira idegesítően akadozott (pl. első menübe lépésnél, galériánál, stb.), hogy nem igaz.
Ez tényleg ilyen vagy esetleg ennek a példánynak nem volt már az igazi az oprendszere?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
peestee83
aktív tag
-
mogyi80
csendes tag
Sziasztok!
Most már közel 3 hónapos a pro duom és néhány apróságtól eltekintve elégedett vagyok vele.
Az egyik ilyen apróság amire szeretnék ötletet kapni hogy maximális hangerőn miért nem szól elég hangosan a hangszóró egy filmnél és van e olyan app vagy valami amivel ezt orvosolni lehet.
A másik hogy ha az akkumulátor eléri a 20 %-os szintet miért kezd el rohamosan pár perc alatt nagy léptekben
merülni .Valaki azt írta egyszer hogy nem az akksi hibája hanem kalibrálni kell. De root nélküli appal lehet kalibrálni az akksit? (A gyári visszaállítás nem oldotta meg ezt a gondot) Ha teljesen töltött az akksi akkor lassan megy le 95-90 %-ig. Erre valami megoldás?
Engem ez a két dolog zavar a leginkább. Segítsetek ha tudtok! -
peestike
őstag
sziasztok! szülinapi meglepinek jött egy ilyen tablet, aztán megy az ismerkedés a droiddal
még 1-2 nap biztosan elnyomkodom, míg kitisztul a kép kissé. betekintési szög eddig a kissé zavaró, de szódával elmegy. az már bizonos, hogy van néhány alkalmazás, amit az életben nem fogok rajta használni.
ha eddig jól értelmeztem a dolgot, akkor ezeket csak root-olt gépen tudom törölni? ebből adódna a következő kérdés: lehet ezt a gépet root-olni, valaki csinálta már?
köszönöm!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
válasz Delerium #307 üzenetére
itt az OfficeSuite-ra gondoltam, mert 5.5 van a gépen, ettől már találtam frissebbet. az alkalmazásoknál viszont nincs eltávolítás. Alkalmazás kezelő progi is azt írta, hogy nem tudja eltávolítani.
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Delerium
senior tag
-
StSanya
senior tag
Üdv!
A 4.1.1-es Ultra Duo-mat rá kéne venni valahogy, hogy lássa a hotspot wifi-t is. Ebben tudna valaki segíteni, kicsit szájbarágósan, mert nem igazán vagyok képbe.
A root asszem sikerült, fent van már a Explorer+ v2.2.0 és Terminal Deluxe v1.0.2 a tabon, a wpa_supplicant -t is lementettem, nah és itt megáll a tudomány, hogyan tovább?
Köszi előre is...
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
peestike
őstag
köszönöm az infókat! én is csak a tiltásig jutottam
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Delerium
senior tag
10.1-re megérkezett a frissítés. A Prestigio ígérete szerint a Pro Duo 4.1 lesz a következő
"I fight for the Users"
-
-
peestee83
aktív tag
Most láttam e remek hírt... Kezdek is neki.... Backup megvan....hadd szóljon
Cor ne edito
-
Delerium
senior tag
Eddig ami telepítve volt játékom, Pl Asphalt, Modern Combat az nem kompatibilis lett. Play meg sem jeleníti, a letöltött pedig meg se rezzen.
"I fight for the Users"
-
Delerium
senior tag
Jobban végignézve egyelőre nem sok alkalmazás van ami kompatibilis lenne
"I fight for the Users"
-
peestee83
aktív tag
válasz Delerium #322 üzenetére
Igen, úgy látszik valami beakadhatott a dolgokba. A Play nekem is eléggé lecsökkenti az appokat. De ami volt, megvan minden szerencsére.... Ha valakinek kell valami (nekem a facebookot sem engedte volna Playről), az jelentkezzen, ha tudok, segítek szívesen
@ Delerium: ment PM.....
[ Szerkesztve ]
Cor ne edito
-
keep2000
tag
közben találtam egy rootolási leírást, ami nálam működik, legalábbis root checker pozitívan nyilatkozott, Carbon Backup fut, stb
itt a link
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=39095666Xiaomi 11 Lite 5G NE, Honor MagicWatch 2
-
peestee83
aktív tag
És egy gyors körkérdés:
Milyen böngészőt használtok a tabon? Nekem a Chrome állandóan összeomlik... és JB alatt nem is telepíthető mostCor ne edito
-
peestike
őstag
sziasztok! tegnap este feltettem, aztán vártam a megváltót, de nem jött.
akadozik, tököl, több olyan program nem indul, ami szépen ment... nem tetszik sajna!
gondolom később sem fog ezen dolog megváltozni42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestee83
aktív tag
válasz peestike #332 üzenetére
Adhatnak ki később hibajavítást, ha túl sok hiba lép fel.
Nekem nem akadozik, szépen fut. Nem vettem észre változást sebesség terén az ICS-hez képest. Frissítés előtt a biztonság kedvéért én visszaállítottam a gyári beállításokat (minden nagy frissítésnél ajánlott).Cor ne edito
-
keep2000
tag
válasz peestee83 #333 üzenetére
Az én appjaim közül egyetlen, nem fontos alkalmazás nem lett kompatibilis, a többi jó.
Sebesség egyelőre jó, bár én keveset nyúzom megterhelő szoftverekkel. De ilyenkor közrejátszhat a factory reset is.
Ami végre nagyon jó:
- megoldódott a wifi reconnect bug
- nekem néha azt csinálta, hogy töltőről lehúzva restartolt. Eddig nem jelentkezett, bár nem is töltöttem sokat
- nagyon örülök viszont, hogy bekerült a Google API támogatás, ami nekem nagyon hiányzott. Így mennek olyan appok, amik pl API szinten használják a Google Maps szolgáltatásokat. FlightRadar24 PRO, Időkép webkamerák, stb. Ezen kívül megy a Voice Search isMég vissza kell laknom a készüléket kicsit, pár beállítás még hiányzik, de alapvetően nekem előrelépés.
Xiaomi 11 Lite 5G NE, Honor MagicWatch 2
-
Tekergek
csendes tag
Sziasztok!
Ma reggel szomorúan vettem észre, hogy a tabhoz kapott Prestigio tokom műanyag tartója eltört :-(
Lehet a tokot valahogy pótolni? -
-
bezz
tag
Az OTA service funkcióval nem frissét 4.1-re ?
Régebben arról volt szó, hogy ha kijön, felajánlja automatikusan... -
peestike
őstag
sziasztok! felajánlás nekem sem volt, letöltés utáni SD-re másolás viszont simán ment.
ma szabin voltam, tegnap estétől nyüstölöm, de az előbb visszatettem a ICS-t, szinte minden egyes beállítás be-kilépés, usb-ről levétel, képernyőnyitás után állandóan belassult, volt, hogy fél percig semmi, fagyik, újraindulások.... :S
ha esetleg lesz frissítés, akkor majd megint próba.... win 7et is már csak sp1 után raktam, addig nem tetszett a hibákkal
bár azt gondoltam android egyszerűbb lesz, meg jobb, de lehet megint tévedésben vagyok. eddig JB a cuccon: üljlefiam1es.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
nzolo76
tag
Én is feltettem a 4.1-et. Még csak néhány alkalommal próbáltam, de úgy tűnik a wifi újra csatlakozási problémát tényleg megoldja a frissítés.
*** iPhone 12 - iPad Pro - Apple Watch S6 ***
-
nzolo76
tag
A google now viszont nekem nem akar müködni. Semmilyen kártyát nem ad be, se időjárás, se tőzsde, semmi. Keresőbe eírt szavakat azt keresi. Másnál is ez a helyzet? Vagy egyedi esetről van szó?
*** iPhone 12 - iPad Pro - Apple Watch S6 ***
-
keep2000
tag
válasz peestike #348 üzenetére
Nálam fent maradt az új rom.
Pár napos tapasztalat
- A fő bugjaim megoldódtak (wifi reconnect, restartolás, hangerő)
- Bekerült végre valahára a Google Maps API támogatás
- 1-2 app mintha kicsit lassabb lenne (pl firefox), más viszont érezhetően gyorsabb.
- Az értesítési sávból eltűnt a fényerő állító csúszka, amit szerettem
- rootot még nem próbáltam
- A 4.1-es Android pár tulajdonsága azért pozitav, pl értesítési sávon látom a GMail levelek feladóját, subjectjét, elvileg onnan is tudnék válaszolni, stbEngem jobban zavartak a bugok, mint a kis mértékű lassulás, és mivel más problémám nem jelentkezik, egyelőre marad.
Xiaomi 11 Lite 5G NE, Honor MagicWatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest