Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz tomee987 #1570 üzenetére

    Szerintem azt nem annak hívják, főleg az első szó hiányában, de mindegy :D
    Ezt nem kell amúgy elképzelni, mert tényleg bemész a T pontba és a sorban első embertől már azt hallod, hogy érdeklődik a T-s csomagok iránt, mert a PR így, meg úgy szar, ráadásul ezzel az új magenta csomaggal neki jobb is lenne.
    Múltkor is mikor bent voltam 2 új T-s előfizetés lett (nem mobilos), 2 meg csak azért volt felejtős, mert csak 10-es net volt elérhető.
    Ja igen, mivel a PR-nél elég sok az elégedetlen előfizető, ezért néha a PR fizet egy-két embernek, hogy menjenek már be a saját értékesítési pontjukba és mikor vannak ott páran, akkor mondjanak egy-két rossz szót a T-ről az ügyfelek előtt.
    Igazából ugye tudod, hogy FTTH hálózatot többféleképpen is lehet építeni? A lényeg, hogy optika legyen, módszer meg már annyi van a kivitelezésére, hogy csak na.
    Lehet aktív eszközökből is építeni és lehet passzívból is, utóbbit csak azért választják a szolgáltatók, mert jó olcsó, viszont pl. passzív osztás esetén olyan mint ha elosztónak egy HUB-ot használnának, olyankor meg egyes végpontokon keletkezik egy kis felesleges adatforgalom, szóval mindegyiknek van előnye és hátránya is.
    A NODE-okat meg idővel véletlen nem lehet onnan kiszedni és esetleg arrébb költöztetni, vagy teljesen eltüntetni? És akkor már megint csak a végponti eszközöket kell majd cserélni.
    Csak azért mondom, mert egyébként ADSL hálózatot fejleszteni más cél nélkül (pl. optika fojtatása és később végleges ADSL leépítés) már annyira baromság, főleg 2015-ben, hogy már nem lehet rá szavakat találni.
    Egyébként amiket mondtam településeket, hogy ott nincs kiírva a T-nél fejlesztés, ott elmegy a T gerinc és egyedül csak T van, ezért is találtam érdekesnek, hogy ott ahol nincs más ott nem fejlesztenek, ahol pedig van ott fejlesztenek.

    (#1571) tomee987:
    A PR-es fizetett reklámot hallhatták :D

    Mondjuk ennyi plusz van csak a PR javára, hogy pár csatorna kódolatlan, más nem.
    Bár ha a fb-os kommenteket elnézem, akkor azok a kódolatlan csatornák is hol elérhetőek hol nem, látszik a minőség.

Új hozzászólás Aktív témák