- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz KTTech #87547 üzenetére
"Sokat gondolkodtam az OLED-eken (Pana 65EZ952 vagy FZ952-n), de 2-3x árat kellett volna még a refurbished modellekért is fizetni -1 év gyártói garral-, annyival meg azért nem jobbak, és a villanyszámlán se jött volna vissza a különbözet..."
2013-ban ezeket mennyiért árulták?
Gondolom nem voltak sokban elmaradva egy mai 65-ös oled árától. -
daneel_hu
addikt
válasz Joco_77 #87552 üzenetére
Egy 65 colos B8-ast is el lehet annyiért kapni.
Irreális azt várni, hogy majd egy mostani (esetleg használt) oled modell közelíteni fog egy 2013-as plazma jelenlegi, használtpiaci árához.
Sajnos ezek az árazások elég jól ki vannak találva műszaki cikkek esetében, sosem mi járunk jól. -
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
Otthon a szüleim Panasonic PV 80-as plazma tévéjén megjelent némi szennyeződés az előlapi üveg és a kijelző között. Olyan, mintha beporosodott volna. Megpróbáltuk szétszedni darabokra, de egy fokkal komplexebbnek bizonyult és nem szerettünk volna több órás műtét végezni egy amúgy hibátlanul működő tévén. Ha jól láttuk, nem ragasztottak hanem csavarozva vannak a panelek.
Van ajánlott szerviz, ahol értelmezhető árért kitisztítanák a tévét? Ezen kívül hibátlan. Emiatt nagyon szomorú lenne, ha nem lenne gazdaságos tisztíttatni...
Köszi a tippeket előre is!meg
-
lemmy9
őstag
-
Isual
veterán
Sziasztok!
Szűk 4 m-ről nézve az 55"-os nagyon kevés? Gondolom innen 4K-nak semmi értelme 1080p bőven elég.
Üdv!
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
KTTech
veterán
válasz pataslogeza #87555 üzenetére
Köszönöm .
A csavarok nem érdekelnek, falra van rakva - mázlim volt, hogy az 55-öshöz vett konzolra még éppen fel lehetett rakni, mert vásárlás előtt ezt nem ellenőriztem. A súly nem volt gond (75kg-ot írtak rá, kb. 40kg a TV), a távolság a rögzitési pontoknál azért kicsit necces volt: 72cm hosszú a konzol, a TV-n 69cm-re vannak egymástól a furatok.www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
KTTech
veterán
Ekkora távolságból nézem jelenleg. Régebben 78"-os vászon volt fent, az volt a tökéletes. Az 55-ös VT kicsi, a 65-ös azért sokkal jobban kitölti a látómezőt, de nagynak nem mondanám.
Persze ízlések és pofonok, van akinek ekkora távolságból már a 40" is sok... igaz azok nem ebbe a topicba járnakwww.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
Isual
veterán
válasz KTTech #87566 üzenetére
@BBéci: Köszi!
Ősszel majd beszélgetünk még, addig kialakul a nappali többi része is meg a koncepció, de úgy érzem kelleni fog a 65...
Eddig így áll...[link] Nem a legjobb, kell majd egy jó fali konzol hosszú karral, de jelenleg nincs jobb megoldás, nagy a szoba.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
-
Isual
veterán
válasz DM-Fan #87572 üzenetére
65 lesz ebből, nem is kérdés. Majd ősszel jövök és akkor beszélünk, hogy szerintetek milyen irányt vegyek, a lakásfelújítás úgyis csak akkor kezdődik, addig az 50GT60-am jó nekem, azt kell majd elpasszolnom, amivel gondban leszek mert van benne 5 év alatt durván 600 óra és 150 ezerért inkább megtartom majd magamnak...
-
Joco_77
senior tag
Énis gondolkodok mostanában 65 colon...50GT60 van. Először úgy voltam vele, hogy eladom és kipótolom majd valamikor tavasz nyár körül(ha addigra összejönne rá), de inkább várok tovább és nem adom el az 50GT60 a bekerül majd a hálóba. Egyszerűen nem akarok megválni tőle, 1.5 éve van meg és minden egyes filmnézésnél leesik az állam. Pont a tegnap történt az az eset, hogy párom jött haza és az egyik helyen van egy benga nagy lcd (55-60 col körüli lehet), és mondja, hogy "Hát hallod néztünk filmet a gyerekekkel és mennyivel rosszabb képe van mint a miénknek".
Megnéznék egy 65VT60 at bluray filmmel mondjuk 2 méterről milyen lehet.[ Szerkesztve ]
-
-
Ijk
nagyúr
válasz pataslogeza #87580 üzenetére
Szerintem meg nem nyilvánvaló, mert a kétszeres átló pontosan négyszeres méretet jelent fizikailag.
Speciel én mindig felületre mondtam mindenkinek ha mondjuk kétszer nagyobb tv-re váltanék, soha nem képátlóra.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz pataslogeza #87583 üzenetére
Nekem meg az a fura amikor a 100" tv-re azt mondja valaki hogy kétszer akkora mint az 50":
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Márk
senior tag
2009.08.: LG 42LH4000 ---> 2011.08.: PANASONIC TX-P42G20E ---> 2014.05.: PANASONIC TX-P50UT50E ---> 2017.05.: PIONEER 9G KURO PDP-LX5090 tuned by janos666
-
BBéci
legenda
Hozzá kell tenni, hogy átlóban, vagy területben/képfelületben kétszer akkora. Ha nem teszed hozzá, akkor egyértelműen átlót ért mindenki, mert az a tévék mértékegysége. Teleknek a négyszögöl, vagy négyzetméter, nem az átló.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
KTTech
veterán
válasz #49155328 #87587 üzenetére
2700W átlagos, 3700W max fogyasztás... kb. annyit eszik, mint a vetítőgép, amivel dolgoztam (igaz az 4350" volt )
Mondjuk nem egy kategória a 60-as szériával, inkább a 30-ashoz hasonlóak a paraméterei.[ Szerkesztve ]
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
nagyúr
válasz HoryThePooh #87589 üzenetére
Ahhoz képest egész olcsón szállítják 150 ojróért... Gondolom, ennyiért felhozzák a második emeletre is
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
DM-Fan
Topikgazda
Simán, minden további nélkül! Miért ne? Egy moziban arányaiban ennél is sokkal extrémebb a helyzet, ott se zavar, sőt! Felbontással meg már simán ki tudnám szolgálni, a lejátszóm is elég jó hozzá.
Amúgy természetesen az átló kétszeresére gondoltam, tehát a 130”-ra. Pont volna is akkora falfelületem.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
BBéci
legenda
válasz DM-Fan #87591 üzenetére
Ízlés dolga.
Kevesen szeretnek annyira beleülni a képbe, hogy a két széle között forgatni kelljen a fejüket. Amikor házimozikba riportra megyünk, a csapatból mindig én ülök legközelebb a vászonhoz, a többiek a második, vagy ha van olyan, a harmadik sorban foglalnak helyet. De számomra 4 méteres nézési távolsághoz semmi szín alatt nem kényelmes a 3 méternél szélesebb vászon.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Z_A_P
addikt
Sziasztok, Pana 42ST60 TV-hez lehet-e wireless billentyűt kapcsolni, es ha igen, mik a követelmények hogy működjön?
OK
-
Pazolini
senior tag
Sziasztok!
Írtam a hibatopikba 65VTW60-ról. Ha lesz időtök, nézzétek meg! Köszi -
Khaosz55
addikt
Hali a VT60hoz van program lista editor pc-hez?
Már unom, hogy a szmogáltatóm miatt minden éven 2-3 alkalommal újra kell rendezni a program listát. PC-n gyorsabb lenne.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Khaosz55 #87595 üzenetére
Chansort. Én GT60-on sikeresen exportáltam a listát, de visszatöltést nem próbáltam. Emlékeim szerint volt valami anomálua a kimentéskor (pendrive, sd kártya kérdés ha jól emlékszem. Próbálgatnom kellett, de emlékszem sikerült)
[link]
Amúgy, keres rá! Itt a fórumban már beszélgettünk róla.[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
lemmy9
őstag
Panával formázott HDD-t hogyan éleszthetek újra? A Win 7 nem is látja.
Próbáltam rákeresni, de nem találtam egy újszülöttnek való infót.Szerintem!
-
Joco_77
senior tag
Off de "mélyfekete"kedvelőknek ajánlom -annak aki még nem látta-Bruce Willis
Bosszúvágy /Death Wish/ (2017) filmjét(most az, hogy kinek jó/közepes/gyenge film az másodlagos, csak a látványról beszélek.. Madártávlatbóli gyönyörű éjszakai nagyvárosjelenetek és társai. Aki a tv képét akarja ismerősnek / rokonnak mutatni gyönyörű fekete részekkel, ez a film tökéletes rá tudom ajánlani -
lemmy9
őstag
válasz MasterMark #87598 üzenetére
Köszi, köszi. De nem látja a win. Csak a hardv. bizt. eltávnál van egy usb device, de semmit nem tudok kezdeni vele. Csak pörög a HDD. Valószínűleg odalett.
Szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest