Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz mayday00 #61260 üzenetére

    Szerinted a gyárból ezeket így engedi ki a MEO? Utazott azóta sacc per kábé 1000 km-t, ötször átrakták, ki tudja milyen gondossággal. Ez egy 65"-os felület, ami már igencsak sérülékeny.

    sapex: hidd el, oda is figyelnek, ilyen mérvű hibával biztosan nem jön ki termék, mert ebből úgyis egyértelműen csere lesz. Szinte 100%, hogy ezzel a szállítás/rakodás közben történt valami.

    KergeK@csa: ezt így nem lehet egzaktul megadni. A beállítások függnek attól, hogy milyen eszközt kötsz rá, az milyen színtérrel szolgálja ki a TV-t, de függnek attól is, hogy milyenek a környezeti fényviszonyaid, mit visel el kontrasztszinten a szemed, mekkora a panel és hogy egyedileg épp hogyan sikerült a TV. Nem tud senki olyan értékeket mondani, ami neked egzaktul jó lesz, csak jó közelítésűeket. Nekem a VT60-on 46-on áll a kontraszt, -4-en a fényerő, 42-n a színtelítettség, 2,4-en a gamma, a panelfényerő közepesen. De ez egy 65"-os panel, amit ráadásul más elektronika is hajt, az ST60-on nagy valószínűséggel ezek az értékek nem lesznek jók, de nagy eséllyel azok sem, amelyeket mondjuk egy 50ST60 tulaj fog neked adni, mert az eltérő panelméret miatt ott pl. kapásból változnak az értékek.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák