Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Sami22 #39640 üzenetére

    Én folyamatosan félek attól, hogy bármelyik nap "csak úgy" jöhet egy csekk a rendőrségtől, NAV-tól, stb, hogy ezért vagy azért erre vagy arra büntettek meg. (Még egy jó könyvelővel és alapvetően törvénykövető magatartással is megeshet bárkivel, még ha végül meg is lehet úszni a fizetést.)

    Aztán jön a következő dilemma. Ha egész nap itthon ülök, akkor fokozódik a szív/érrendszeri, illetve mentális betegségek kockázata. Ha kilépek az ajtón, akkor bármikor a fejemre hullhat egy cserépdarab, esetleg repülőgép alkatrész, vagy elüthet egy busz a kiemelt szegélyes járdán sétálva is, stb.

    Szóval sehogy sem jó ez, ha nem teszed oda az egyenlet végére, hogy ha sohasem kockáztatsz, akkor nem is nyerhetsz semmit, és így biztos rosszul jársz, mert a sarcokat így is megfizettetik veled.

    Remélem sikerült ihletet meríteni ebből TV vásárláshoz is. :DD
    Ha nem, akkor talán majd ez segít: Én már másfél éve PC monitornak használok egy 42G30-at (egyelőre problémamentesen). ;)

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák