Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz hunspikey #13625 üzenetére

    Ha nem fontos a zenehallgatás, akkor valóban tökéletes az előbbiekben leírt variáció. Mindig beleesek abba a hibába, hogy magamból indulok ki. Sajna nekem nagyon fontos a jó audio DAC és azt mindig csak a drágább lejátszókban találni. Ezért min. Dune HD Smart D1.
    Így azért közelít a BD player és a Dune HD Smart D1 a 110e Ft-hoz és még egy plusz HDMI és plusz Optikai kábelt kell venned. Ergo biztos többe fog kerülni, mint a fentebb említett DUNE HD Max, ami egyébként tökéletesen működik, mint BD lejátszó és a hangja audiophile
    minőséget közelítő.

    Ha nem hallgatsz zenét, valóban fölösleges kiadnod plusz 20e Ft-ot erre a célra, de ha egyszer belekóstolnál az FLAC-ba akkor sokkal többe fájna később egy külön DAC-ot venni. +kábelek. Ezt sokan felejtik el. Egy jobb HDMI kábel 8-10 e és egy optikai is kb. ugyanennyi.
    Ez alaphangon számolva, mert a határ a csillagos ég, mint tudjuk.
    Ha külön dobozokat veszel, mindegyikhez külön kábelek is dukálnak.
    Az integrált dobozokról meg annyit ,hogy van az OPPO BDP 93EU egydobozos gépe, ami mindent ver úgy 500 e-ig és "csak" kb 220 e Ft-ba van és mindent lejátszik, méghozzá High End közeli kép és hangminőségben. Egyenként összeválogatva sokkal többe kerülne összehozni egy ilyen színvonalú berendezést.
    Gondold át, mire ven szükséged?

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák