Hirdetés

Aktív témák

  • Halasi38

    csendes tag

    Sziasztok! Okulásképp: Vögyé új TV-t. Hát én akartam, ill. vettem is. A"régi" közel 2 éves Pana 42PZ8ES-t gyorsan eladtam féláron. Kigugliztam a nekem megfelelő full 50-es új készüléket a ma létező legnevesebb gyártótól a kifutó szériából./PLAZMA/
    1.Megrendeltem.2telefonáltam.3 Válasz KB 2hét és kiderül van-e még.4lemondtam.
    Másik forgalmazó: 1Gugliztam 2rendeltem 3visszahívtak elfogyott. Állítólag óránként frissül a
    netes adatbázisuk és félórával előttem vitték az utolsót.Hiába volt kiírva hogy: RAKTÁRON.
    LENYUGODTAM. Átgondoltam, 1 rendeltem újabb szériát.2telefonáltam 3 válaszoltak-kb 2HÉT?? Reklamáltam. Túlságossan új azért nincs raktáron. LEMONDTAM! Gugliztam /másik forgalmazó drágább ugyan/ Telefonon rendeltem,van,örültem./ Ma megkaptam az új tévémet!
    A ma működö legnevessebb gyártótól FULLHDPLAZMA jólmozog stb NAGYkirály.

    HDMI-n nincs hang. A HD adások 576p ben futnak csak.
    NEM KOMPATIBILIS A UPC DIRECT PHILIPS hd FSÁVAL AKAROM MONDANI BELTÉRI.
    Fizetem a HD pakkot és nézem dvd minőségben hang nélkül.
    Nagyon jó tv-t vettem FELE ANNYIT SEM FOGYASZT mint az előd /szerencsére nem maradtam hang nélkül mert a philips optikai kimenetét rákötöttem az AV erősítőre. íGY AZÉRT MÁR TEKERI AZ ÓRÁT RENDESSEN. Nagyon modern a tv-m állítólag ütésálló a panel./SZERENCSÉJÉRE/ a UPC directel meg nem is próbálkozhatok, fizetem a beltérit/1000/hó/ mert nagyon modern műsorrögzítőodavisszajátszóstb. Pedig nem akartam rögzíteni én semmit, csakhogy ez az egy beltéri tud HD-t. /Nálam 576p-DVD/ Márcsak 17 hónap és le is mondhatom. Addig szerződéssel szeretjük egymást.

Aktív témák