Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz attamero81 #39550 üzenetére
A fogyasztást-melegedést tekintve a plazmák már rég lelépték az LCD-t, pláne a LED-et. A plazmák fogyasztása dinamikus, abszolút képtartalom függvényében változik, hőtermelésük minimális: az 50G20-am 8-10 órai aktív üzem után sem nevezhető még langyosnak sem, akárhol is tapintod akár a hátlapot, akár a panelt, pedig egy darab ventillátor sincs benne sehol. Nagy átlagban kevesebbet fogyasztanak, ezt áramszolgáltatói mérések is igazolják, linkeltük már többször. Megnézném ugyanezt egy 50"-os LED-LCD-nél. Mindemellett nagy általánosságban kijelenthető, hogy a képük is jobb. Persze, lehet találni LED-LCD-ben is pengét, csak mondjuk vesd is össze az azonos méretű plazma árcímkéjén szereplő összeget azzal, ami a sajátján szerepel!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
attamero81
senior tag
válasz DM-Fan #39547 üzenetére
bocsi elírtam.Pontosan egy p55vt30 volt szép design-nal.Csak éppen nem kapcsolt be.De orvosoltam.Sikerült megoldanom kondi cserével ami 3000 Ft-be került,munkadíjjal együtt hagyott nálam 8000 Ft-t. 4 nap alatt.Szerintem ez nem egy elszállt ár.Ez szervízben legalább 30-40 K lett volna és 2-3 hónap bár ez szervíz függö.
Nem érhetne hamarabb véget a film,mielőtt földet érek??!!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz attamero81 #39553 üzenetére
Kondi meg bárhol, bármikor, bármely gyártó bármely modelljében elszállhat, bár gondolom ezt nem kell ecsetelnem neked. A legjobb szériában is előfordul selejt, kiszáradt kondenzátor. Szerintem ez abszolút nem nevezhető általánosnak, nincs tele a net sem ilyen irányú tapasztalatokkal, valamint a fórumtopic-ok sem hemzsegnek ezen problémától. Személyes ismeretségi körömben is igen sok plazma üzemel évek óta, nem igazán jellemző a meghibásodás.
Get Moded!
-
Gabor970
addikt
aha, egy VT30, ami garanciás... nyúljon csak bele a haver 8000-ér, legalább a garinak is vége.
Ezt szoktam mondani hasonlókra: " ne haragudj, de neked ezt most nem hiszem el"Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
BBéci
legenda
-
attamero81
senior tag
válasz DM-Fan #39554 üzenetére
jó nektek.Erre amerre én lakom az lcd az úr.Plazmát nem szeretik annyira.Én nekem mindegy.Megvagyok elégedve az LCD-mel és ennyi.Nekem 70-80 wattnál többet nem eszik,pedig 120 van rá írva.Fogyasztásilag a LED-es tvk nem esznek sokat.Persze nagy collban nem mértem,de haver 37-es D6400 3D LED-je alig fogyaszt.standbyban meg sem nyikan a mérő.Fogyasztásban szerintem az OLED technológia verni fogja mind kettőt,de ebben nem vagyok biztos.
-
attamero81
senior tag
válasz Gabor970 #39555 üzenetére
ügyes ember nem kontárkodik.elég sok helyen forrasztottam már,de sosem volt rám panasz.BGA-t cseréltem kézzel ami nem egyszerű,flash-t is.Forasztottam 450 foktól egészen 110 fokig lefelé,s mindig sikerült olyan szinten megcsinálni,hogy azon ne látszodjék.Az olcsógságrőól csak annyit,hogy nem kell mindig a drága megoldás.Egy kis utánna járás és el sem hiszed miket megnem lehet kapni kicsi pénzért.
-
BBéci
legenda
válasz attamero81 #39557 üzenetére
Ha nem vetted volna észre, ez PLAZMA TV topik.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
t-bali3
senior tag
Pont most futottam át az S30 kezelési útmutatóját és írja, hogy ha nem kap jelet, akkor automatikusan leveszi a fényerőt.
Gondolom nem vehetem készpénznek, hogy azt a sok formátumot mind lejátssza a beépített lejátszója, amit felsorolnak benne, de azért biztatónak tűnik a TV.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz attamero81 #39560 üzenetére
Köszönjük Emese!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz t-bali3 #39561 üzenetére
Mivel konténerek is szerepelnek a felsorolásban, bőven lesz olyan, amit nem fog lejátszani. Elég sokat szívok a VT30-cal, ezért fontolgatom egy belépő kategóriás lejátszó beszerzését.
-
attamero81
senior tag
Jó éjt PH-sok!
-
Padre
tag
Megoldódott a Samsung PS51D6900-on az internetes gond. Egyszercsak fogta magát és működni kezdett. Le is töltött mindenfélét. Szerintem tök jó dolgok vannak benne.
-
Patice
nagyúr
Kompromisszummal találni kicsit olcsóbb, analóg kimenetes kütyüt.
Én pölö egy Samsung BD-C6500-as blu-ray lejátszót használok médialejátszónak is. Ennek van analóg 7.1-es kimenete, benne van alapból minden dekóder és egész jól elboldogul az mkv-kal. USB-ről, hálózatról is. Feliratot is kezeli, ha a fájl mellett van külön ugyan úgy elnevezve. Macerás de olcsóbb, mint egy Dune.
Vagy most találtam egy szimpatikusat:
Egreat EG-S7A (46k)
Specifikáció alapján elég sok fájlformátumot ismer, van analóg 5.1-es kimenete és viszonylag olcsó ehhez képest. És ez is Sigma chipet használ, mint a Dune-ék.[ Szerkesztve ]
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
M_AND_Ms
veterán
...jó nektek.Erre amerre én lakom az lcd az úr.Plazmát nem szeretik annyira.Én nekem mindegy.Megvagyok elégedve az LCD-mel és ennyi...."
Akkor mi a jó büdösnek jöttél ide?
[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
-
neevous
tag
Hol láttál te 1év 7hónapos VT30-at? Úristen!
https://www.flickr.com/photos/david_papp/
-
KTTech
veterán
Ugyanarra a processzorra, hardverre épül a két eszköz (sőt a C200 is)...
Kezelésben van különbség, kinek melyik jön be jobban. Picit talán pörgősebb az A210, ha nem jukebox módban fut, de ez csak a UI, ami cserélhető mindkettőn pici mókolással. A Dune-be nem lehet közvetlenül 2.5"-osd HDD-t rakni, az A210-be igen. A Dune-ben van belső USB port, ha nem akarsz HDD-t belerakni a BD tartalmakhoz, az A210-ben nincs. Az A210-ben engedélyezve van ugyan a gigabites hálókártya, de kihasználni nem tudja... 13MB/s fölé nem sikerült vele mennem.
Mivel azonos a hardver, így a támogatott fileformátumok kb. megegyeznek (azért van eltérés: a Dune nem tud WMA&WMAPro-t, az A210 nem tud Wavepak-ot).
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
Ijk
nagyúr
válasz attamero81 #39582 üzenetére
A VT30-as alig fél éve piacon lévő széria.
De akkor még VT20 se lehetne.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
TCr
veterán
válasz attamero81 #39582 üzenetére
Mondjuk mert a VT30 idei modell?
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
TCr
veterán
válasz attamero81 #39585 üzenetére
Szóval most azt mondod, hogy a gyár egy évre előre legyártja az egy évvel később megjelenő aktuális csúcsmodellt, ami secc-perc alatt elromlik, majd hozzád viszi, hogy átforrassz egy kondit?
Átdondoltad Te ezt rendesen, mielőtt leírtad?
szerk:
Ja és 2011 május elmúlt már...[ Szerkesztve ]
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
s157
csendes tag
válasz attamero81 #39585 üzenetére
Ehhez csak annyit, hogy Jászfényszarun nem lehet "csak úgy" tv-t venni a gyárból!
-
attamero81
senior tag
Nem azt mondom,hogy előre legyártják,de agyárban sokkal előbb kezdenek el gyártani valamit,mint ahogy az a boltba kikerül.Lehet hogy ami nálam volt első gyártásban lévő széria volt ezt nem tudom,de biztos hogy ez volt.A srác egy kibélelt Nissan Navara-val hozta és ezen is alig fért el.Ő neki nem számított a gari,de megoldottam azt,hogy ne látszodjék rajta.Úgy hogy szervízben nem veszik észre rajta,hogy javítva volt a tápja.
-
s157
csendes tag
válasz attamero81 #39589 üzenetére
Ehhez meg annyit, hogy a Panasonic-ot nem is itt gyártják, hanem talán a cseheknél És legjobb esetben is a hivatalos forgalmazás előtt kb 3 hónappal kezdik el a sorozatgyártást!
-
Gabor970
addikt
válasz attamero81 #39589 üzenetére
azt sem hiszem el, hogy Te kézzel olyant forrasztasz, amit én ne vennék észre, hogy eltér az eredeti forrasztástól. Nem kell elkezdened magyarázni, hogy de, mert biztosan nem. Még azt is meg tudom mondani, ha a levett alkatrész helyét ismételten felpasztázzák, ráteszik az alkatrészt, és áteresztik a kemencén. Pedig ennél jobban semmi sem közelíti meg az eredeti forrasztási képet. Tényleg jobb lenne szerintem mindenkinek, ha visszamennél az LCD fórumba, a plazma úgy is szar, ne töltsd az időd az ostoba kisebbség közt...
Amúgy ha nem garis, miért is fontos, hogy ne látsszon a kézi forrasztás? Ha meg garis, biztos nem te fogod odahaza a 800,000Ft-os tv-t javítgatni.NNo, mindegy is, eddig megálltam, hogy nem reagálok az írásaidra, eztán bizonyosan nem fogok. Ne etessük a trollt, majd csak keres máshol kaját! Véleményem szerint eddig semmi hozzáadott értéke nem volt a hozzászólásaidnak, gyanítom eztán sem lenne senkinek sem hasznos az információd.
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
atom360
tag
Szerintem itt nem sok babér terem neked, szerinted ha egy ps3-as arc a xbox-os topikban, terjeszti az igét, mire számithat? alapból flame amiket irsz, nem az a baj, hogy az lcd-t preferálod, hanem hogy itt semmi értelme csak ellenségeskedést szül. Nekem is van mindkét tipus, mégis a megfelelő helyen teszem közzé a gondolataimat. Ja és nem hisszem, hogy találnál itt olyan balféket aki a gyári gariját valami noname ezermesterre cserélné, de mégha le is járt a gari akkor is érdemesebb hivatalos helyen bejelenteni, ahol lehet reklamálni a javitás után. Konzolok világában pont forditva, néha érdemess szürkeimportos boltban javitattni mert gyorsabb egyszerübbm de egy fél millás tv-t?. peace
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpársportok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen TV-t vegyek?
- Spórolós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet