Hirdetés

Aktív témák

  • Ult!ma

    csendes tag

    Sziasztok!

    Lenne egy kérésem felétek: segítsetek!

    TV-vásárlás előtt vagyok és mivel ez lesz életem első TV-je, ezért szeretném belőle kihozni a maXimumot. Elég sokat jártam már a dolgok után és már képbe vagyok ilyen fogalmakkal kapcsolatban, mint HD Ready, HDMI kimenetek stb.. stb.., de nem tudok dönteni.

    -Először is a TV főleg PS2-zésre (esetleg majd egyéb konzolhoz/DVD filmekhez) kéne, másodsorban időtállóságra. Bejönnek a HD-s adások majd 4+ év múlva, akkor is jó legyen.

    -A kerettel kapcsolatban: MaXimálisan 250.000-et szánok rá, de ez számomra hatalmas összeg (egy ilyen cikkre), így természetesen jobb lenne minél olcsóbban.

    -42"-osat szeretnék, ez fiX.

    A kérdéseim a következők: Szerintetek milyen árcsökkenés várható a következő pár hónapban? Ti mit gondoltok, megéri megvárni a Panasonic PX80 250k kürüli árát, vagy addigra már annyival olcsóbb lesz a PV70-es, hogy azt érdemes venni? Mi a helyzet a PX80U-val, az kb. 190.000 Ft. Amerikában és széleskörűbb szolgáltatások vannak hozzá ahogy láttam, ezt nem lehet vhogy importálni? Többi márkával mi a helyzet, LG vagy Samsung, van vmi jó ott?

    Egyelőre ennyi jutott eszembe, remélem segítetek, mert sajnos annyira sikerült beleásnom magam a témába, hogy már nem tudok megbízni az első megérzésemben (ami a PV70-es volt).

    Köszönöm előre is,
    Ult!ma

    U.i. Sry, kimaradt a kérdések közül, hogy miben különbözik a PX80E a PX80-tól? Lehet csak én vok vak, de én nem igazán láttam különbséget a kettő közt (a honlap alapján ahol néztem őket). Még egy kérdés így hirtelen: Fociszezon ideje alatt várhatóak nagy akciók az eddigi tendenciák alapján?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák