Hirdetés

Aktív témák

  • Rejtőfan

    csendes tag

    Sziasztok!
    Semmi különös, csak gondoltam megosztom Veletek, hogy sikerült szert tennem egy új samu 50C6500 tévére, ami számomra fantasztikus. Először Panát akartam, de a fórumon olvasottak alapján úgy érzem jó döntést hoztam, amikor e tévé mellett döntöttem. A vétel teljesen "vakra" történt, azt gondoltam, jó néhány tapasztalt fórumtárs véleménye elegendő számomra. A vételt az ár miatt nem halogattam, 240k alatt maradtam kicsivel, ár-érték arányban szerintem kihagyhatatlan lehetőség volt.
    Most még a bejáratás időszakában, minden félértéken van (a cellafényt kivéve), de így is elég meggyőző a látvány. Ghostolás elmosása talán egy percig sem tart, ha filmet nézek, (alul felül csíknál) köbö fél óránként átkapcsolok valamelyik adóra és járatom két-három percig.
    Egyedül "teli" blu ray filmet nem néztem még rajta, csak ripeket, de már az sem semmi!
    Szóval még nagyon friss az élmény, egy kis ciripelés van nálam is, de abszolút nem elviselhetetlen, ha normál hangerőn használom, akkor nem hallható.
    Mindenkinek köszönöm a hózzászólásait, tapasztalatait nagyon sok segítséget kaptam a döntésemhez. Doriannak külön köszönet még egyszer! :R

Aktív témák