Hirdetés

Aktív témák

  • spiritex

    veterán

    válasz DM-Fan #19875 üzenetére

    Üdv!
    2008 eleje körül vettem egy Panasonic TH-37PV80-t, ami azóta is fantasztikusan működik, és most anyukámnak szeretnék venni egy új Pana modellt, de több problémám is van.

    Az első, hogy csak a nagyon drága G-s és V-s szériáknak van D-Sub PC-bemenete, míg a többinek, amik szóba jöhetnének (42C2, 42X20, és 42U20) csak HDMI bemenetük van. 2008-ban azt mondták még, hogy a HDMI bemenetek nem igazán alkalmasak PC-s jel fogadására, sőt úgy emlékszem többeknek ki is nyírta ezt a bemenetet a PC-jük. Akkoriban a user manual is azt írta, hogy csak DVD-lejátszót lehet rákötni. Mi a helyzet most? A fenti 3 modell alkalmas már egy PC rákötésére HDMI-vel?

    A másik pedig, hogy voltam már több helyen is nézelődni, de sajnos nem találok olyan modelt a mai kínálat közül, aminek olyan jó lenne a TV-adás képe, mint az én régimnek. Pedig már digitális jel van rájuk kötve az üzletben (MindigTV), és mégsem. Közelről olyan elnagyoltak a részletek, durvák a körvonalak, mintha egy képre Photoshopban jól rá lenne húzva a Contrast, pedig a tv-n nincs. Lehet, hogy a FullHD miatt van? Bár az M1, M2, és a DUNA elvileg HD-asása is sokkal rosszabb, mint itthon.

    Ebben a két kérdésben kérem a segítségeteket!
    Előre is köszi!

    [ Szerkesztve ]

    Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

Aktív témák