Hirdetés
Aktív témák
-
szecska24
tag
Tegnap megszereztem a TV-t 42S20E, nem bánom, hogy nem a G széria lett, az ár miatt már így is húzta barátnőm a száját.
Tapasztalatok:-TV adás: UPC settopbox, scart-komponens kábellel a TV-re kötve, hát mit mondjak, nem vártam sokat... De nagyot csalódtam, pozitív irányban. Nagyon szépen skálázza fel a képet.
-PC HDMI-vel összekötve: Avatar BluRay-t néztem rajta, először 60 Hz-en küldtem neki a jelet, a képminőség nagyon ott volt, viszont a mozgás ugyan olyan darabos volt, mint az LCD monitoromon. Aztán átállítottam 24 Hz-re és így már engedte a tv, hogy bekapcsoljam a "24p playback plus"-t és engem lenyűgözött. Tudom, hogy sokan nem szeretik, mert természetellenesnek tartják, nekem nagyon bejött (hibát is csak egyszer vétett, még az elején).
DVB-T: Na ez az ami nem jött össze. Nem tudtam, hogy kell hozzá antenna, azt hittem ez majd csak úgy magától megy. Ebben szeretném a segítségeteket kérni, hogy mi kéne ahhoz, hogy működjön rendesen. Adott egy téglaépítésű társasház lakása, kiépített antenna dugalj nélkül.
Ja és még valami: van e valami rejtett menüpont amit csak buherálással lehet elérni?
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Esik a hóóó!!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Seed szerver topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest