- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz bexinho23 #91306 üzenetére
Én ilyenkor mindig leírom, hogy engem az időm 99%-ban cseppet sem érdekel a multi, a havi játékok miatt vagyok előfizető.
Az évi 2-3 AAA játék meg már önmagában többet ér, mint az éves előfizetés, és akkor van még mellette pár közepes, amit kipróbálasz, ha már adják, és azok közül is van, ami bejön és játszol vele.És akkor néhány cím az elmúlt évekből: Days Gone, Control, Fall Guys, Uncharted 4, Last of Us, Detroit.
De ettől függetlenül ez a mostani húzás szerintem is gáz, és remélem több kárt okoz, mint hasznot. (Bár ismerve a menedzsementet majd jól kiírják, hogy volt 2M letöltés...)
Dive ever, work never.
-
BusinessGuy
őstag
Az egész ps plus pitiáner húzásokra épül amivel rákényszerítik az embert a használatára. Már a fizetős multi is nevetséges hisz a játékok színe javában konkrétan semmi köze a Sony-nak a multiplayerhez, nem ők adnak hozzá szervert, semmit. De az hogy a ps5 mentett állásokat direkt nem lehet másolni usb-re hanem csak ps plus előfizetéssel felhőbe... De legyen hisz a Sony az aranytojást tojó tyúk és évek óta mutatják ki hálájukat a vásárlóknak a rajongásért (nem). De legyen hisz adnak pár százalékos akciókat a plus mellé, és adnak ingyen játékokat...Ez volna az alapelv, meg a szokásos "havi 1000 forint nem pénz"...
A gond csak az hogy egy dolog ha valakinek nem tetszik XY játék amit betesznek mert gagyi. De elértünk oda hogy konkrétan ajándék játékként demót kapsz amit elneveznek XY editionnak csak hogy a buta ember ne duzzogjon a demó miatt.Az amúgy sem magas ps plus előfizetések száma a béka valaga alá zuhannának ha nem kötnék hozzá az embereket a pitiáner húzásaikkal. Vajon hányan fizetnének elő ha a multi maximum a Sony- hoz tartozó játékoknál lenne fizetős és az olyan játékokban ahol az ég egy adta világon semmi közük a multihoz úgymint COD Battlefield vagy Fifa nem kéne külön csengetni..
Lehet ezt hőbörgésnek nevezni meg unalmasnak. Szerintem jóval unalmasabb hogy sokaknak annyira szent grál a Sony hogy bármit tesznek azt tilos szóvá tenni és csak tapsolni lehet minden playstation topikban. Ha soha senki sehol nem teszi szóvá a pitiáner húzásokat, szépen fokozatosan pofátlanodnak. Jöhet magasabb ár, plus edition játékoknak nevezett demók full játékok helyett, bármi....
Komolyan hol van az a határ ahol lehullik a Sony szemellenző, ahol ti páran - tisztelet a kivételnek akik helyén kezelik a dolgokat - akik bármiféle valós vagy vélt negatívum merül fel a Playstation kapcsán viccet csináltok belöle leszóljátok aki hangot ad a dolognak legyintetek, ti is azt mondjátok hogy azért a lópélónak is van vége...?
-
raziel01
veterán
Ahogy látom van új bundle a konzolvilágnál amit elő lehet rendelni, ha elég a digitális akkor nem rossz ajánlat.
[link] PlayStation®5 825GB Digital Edition + PlayStation®5 (PS5) DualSense kontroller (Midnight Black) 172 889 Ft
[link] PlayStation®5 825GB Digital Edition + PlayStation®5 (PS5) DualSense™ kontroller (Fehér-fekete) 172 889 Ft -
marinea2
addikt
válasz raziel01 #91354 üzenetére
"A rendeléseket beérkezésük sorrendjében dolgozzuk fel és a limitált mennyiség következményeképp háztartásonként egy konzolt tudunk biztosítani. A következő szállítmány beérkezése miatt a 2021.05.23. 18:07-ig leadott rendelésekkel kapcsolatban fogunk egyeztetni ügyfeleinkkel az elkövetkezendő napokban. "
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Blaze_
aktív tag
Egyébként akik játszottak is a Godfallal mind azt mondják, hogy a kampány semmit nem ér, csak arra jó, hogy elvegye a kedvet az egésztől mielőtt elérne az ember az egyébként egészen szórakoztató végjátékig. Szóval ezúttal tényleg lehet, hogy jobban jár mindenki, hogy a szeméttől megtisztított verziót adják. Ettől függetlenül undorító amikor úgy adnak játékot, hogy nem upgradelhető csak ha újra megveszed (Persona5, FF7R, meg most úgy néz ki a Mortal Shell is így jár, hacsak a népharag el nem ér valamit).
-
F-ECT$
titán
válasz Blaze_ #91355 üzenetére
A legtöbb haszna a VRR-nek a 30-60 fps közötti sávban van szerintem, viszont az alsó határ meg 40 fps. Szóval egészen szűk lesz az a sáv, ahol használható lesz (ha lesz).
Persze, jó lenne 60-120 fps között is, de néhány multis címet leszámítva nem nagyon lesz 60 fps feleti játék ebben a generációban szerintem.Dive ever, work never.
-
MODERÁTOR
válasz BusinessGuy #91352 üzenetére
Mondjuk azt azért hozzá kell tenni, hogy ez itt egy, a Sony-tól teljesen független, felhasználói/rajongói topik, egy sok témát felvonultató fórumon. Lehet háborogni bármin ami nem tetszik, de annak kívülre nem lesz semmilyen hatása, nem fog megváltozni az üzletpolitika. Maximum csak egymást tudjuk bosszantani. Ami viszont egy szint felett már sérti a fórumszabályzatot. Persze véleménye mindenkinek lehet, és nem baj ha le van írva, de próbáljunk egymást tiszteletben tartva kommunikálni.
A Plus előfizetéssel kapcsolatban... ez egy opcionális szolgáltatás. Mindenkinek az a legfontosabb része amiért fizet érte. Legyen az a multi, a felhős mentés vagy a havi random játékok. Akinek ez utóbbi a lényeg, viszont mindig csalódik, annak azt tudom javasolni, hogy ne fizessen elő. Én sem teszem. Mivel vagy nem érdekelnek, vagy már rég megvettem és végigjátszottam azokat amiket beraknak.
-
-
syler123
veterán
válasz F-ECT$ #91353 üzenetére
A 2k120 nem egyenlő a 4k120-al. Itt nem arról van szó, hogy nem tökéletes, ilyen erővel a 1080p120-t is nevezhetjük 4k120-nak, mert a tv kinagyítja a képet, világít az összes pixel.
VRR és 120hz esetén átvált a panel 60hz-re, megemelkedik az input lag, kikapcsolja a Local Dimminget, szóval, hát igen, nem tökéletes
Mondjuk még arra lennék kíváncsi, hogy mi történik, ha egy 1080p120fps-es anyag megy már a konzol által felskálázva 4k-ra, na ilyenkor érdekes lehet, ha még vertikálisan ezt a rontott anyagot felezi a tv, mert nyilván azt gondolja hogy 4k120
Moby: Igen, a Sony xh90-en. Most kijött egy update a vrr-hez, majd kiderül mit javítottak rajta.[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
Nem vàlaszolok egyenként bocs, én pont leszarom, hogy mit ad, nyilvàn ez az én bajom, megértem azokat is akiknek nem tetszik ez a húzás, én csak azért írtam, mert több 100 hsz volt a témában, ami tök lényegtelen, mert a magyarorszàgi ph fórum miatt nem fognak változtatni, szal tök felesleges a rinya, ha nem tetszik, akkor nem kell fizetni érte, pláne, hogy sokak írtàk, hogy ők az ingyen játékok miatt fizetnek
Xbox One: bandymnc
-
NyMRooD
őstag
válasz Anti-Hero #91285 üzenetére
Visszaolvasva nem látom, hogy valaki a teljes godfall-ért sírt volna, a probléma azzal van, hogy nem a teljes játékot adják. Ha a teljes godfall nem fér bele a keretbe akkor adjanak mást, bármit (akár egy indie-t), vagy 1 hónapba ne adjanak ps5 játékot, de ne egy demo-t tegyenek be, ne vigyék el ebbe az irányba a ps+, főleg, hogy a mostani árát a játékok minősége miatt érte el a ps+. Értsd: Senki nem aka day1 AAA játékokat, de egy bizonyos szint alá se menjnük (és itt nem a játékok minőségére gondolok).
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Alcsi69
senior tag
válasz syler123 #91363 üzenetére
Nem tudom hogy pontosan mit értettél a 2K alatt, de 2K120 = 1080p120.
1080p = 1920x1080, horizontálisan a 2000-hez (2k) van közel, ezért "2K".
1440p = 2560x1440, fenti alapján "2.6K(?)".
A 4K-nál meg 3840x2160, és mivel horizontálisan közel van a 4000-hez, ezért nevezik 4K-nak. -
BusinessGuy
őstag
válasz Kendek #91359 üzenetére
Opcionálisnak nevezni azt amire kvázi kényszerítve vagy alapvető szolgáltatások fizetőssé tételével úgymint multiplayer ami ugye a játék árában benne van de azért fizess külön hogy játszhass, vagy szándékosan kilőve a funkciót hogy mentett ps5 cuccaid usb-re mentsd, igen erős opcionálisnak nevezni szerintem...
-
-
F-ECT$
titán
válasz kiserik #91369 üzenetére
Magyarországon vagyunk Nem hiszem, hogy a PS plus-t sokan havi 2700 Ft-ért veszik, a legtöbben megvárnak vele valami nagy akciót, és így jön ki 1100-1200 Ft-ra. A GPU-t se hiszem hogy sokan 4190 Ft-ért vennék, mindig van valami akció, amivel le lehet vinni 1100 Ft-ra a havi árát. (A 4-5e Ft-os éves ár a régió trükközéssel(?) már egy másik szint.)
Dive ever, work never.
-
Tekmen
aktív tag
Meglepően pofátlanodnak a scaleperek most az ünnepek közeledtével..
Nagyon elszomorító hogy ahelyett hogy a hétköznapi Gamer Géza és haverjai állnának sorban előrendelni, most van előttük kismillió scalper akik felporszívóznak mindent (AV Land-et is annak minden próbálkozása ellenére) és sokkal drágábban eladják a gépeket a türelmetleneknek...
Remélem rárohad minden scaleprre a PS5 (és minden más tech cucc) amit sikerült megvegyen...
Tekmen
-
petikeh
tag
Remélem elfér itt.
Ez év november 20-a körül a Platinumshopnál beálltam a "sorba" és leadtam a rendelést erre a verzióra [link] , azonban tegnap más forrásból sikerült beszerezni egy alapgépet.
Ha esetleg érdekel valakit, akkor írok a Platinumshopnak, hogy az én előrendelésemet dobják át az Ő nevére, hátha ez a közel két hét segít valamennyit a dolgon.
EA Sports WRC - Basturapete - pete_thereal #47
-
NyMRooD
őstag
válasz WhiteWalker #91312 üzenetére
Szerintem te nem érted, pár éve emelték a ps+ árát 15k-ról 18k-ra az indoklás az "ajándék" játékok minőségének javítása volt, mivel ezek is fontos részei az előfizetésnek. Ha nem lennének, nem 18k lenne a ps+ hanem csak 5-7k (lásd nintendo).
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
válasz kovsol #91323 üzenetére
Mivel mindenki leírta, hogy az elvvel van a gond és a többség azt sem bánta volna, hogy ha csak 2 játék jön a 2 játék + 1 demo helyett, szerintem nem. De ha mondjuk a jövőhónaptól csak havi 3 hét multi jár majd remélem akkor sem fog senki sírni.
[ Szerkesztve ]
-
bbuffy
senior tag
Úgy látom beütött a téli depresszió a tinilányoknál ma.
Ennyit összenyafogni a semmin, kemény....és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
MODERÁTOR
válasz BusinessGuy #91379 üzenetére
Soha nem fizettem elő még a Plus-ra, és mégis vígan játszom. Az én szemszögemből teljesen opcionálisnak tűnik. Nyilván bizonyos dolgokhoz szükséges, és ezekért fizetnek érte az emberek. Ami bosszantó benne, hogy egyáltalán fizetni kell, és, hogy egy csomagban adják, aminek adott esetben csak egy részére van szükséged. A játékok pedig már ott elcsúsznak, hogy végtelenül kiszámíthatatlan, de legtöbbször az elégedetlenkedés megy, mert nem a legfrissebb, AAA kategóriás teljes verziót adják oda. Hanem vagy régi címeket, vagy valami indie-t, ami nem fogy.
-
NyMRooD
őstag
válasz S e t h #91392 üzenetére
Jogos, azért is mondtam, hogy jobb lett volna ha csak 2 játékot adnak és nekik van profit, a közösségnek meg csak egy kisebb részét húzzák fel De elengedem a témát, bocsi, hogy újra melegítettem, nem tünt fel, hogy lekéstem.
#91393 WhiteWalker Én is
[ Szerkesztve ]
-
phgergo
aktív tag
Ps pluson megy itt a rágódás, inkább számoljunk azzal hogy mi lesz ha kiderül hogy készül a PS5 PRO. Sony látja hogy világszerte megveszik az emberek a 150.000 FTos gépet 200 meg 240ért, nehogy alapból a következő gépek árait magasabb áron adja.
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
Wesder
félisten
válasz phgergo #91396 üzenetére
Hogy mi lesz? Semmi.
Szerk.
Pontosabban 2 dolog lesz.
- Az emberek megveszik majd a Sony-tól is 250-ért a Pro-t és akkor a PS6 simàn nyithat annyiról.-Nem veszik meg az emberek 250-ért a Sonytól, mert igazàból csak a készlehiàny miatt voltak képesek az emberek 250-et kiadni egy 180ezres konzolért.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
nagyúr
válasz Kendek #91394 üzenetére
Személy szerint nekem már ezek miatt megérte 2021-ben a PS Plus:
- Shadow of the Tomb Raider
- Control: Ultimate Edition
- Concrete Genie
- Final Fantasy VII Remake
- A Plague Tale: Innocence
- Overcooked: All You Can Eat
- Lego DC Super-VillainsEzek kb mind fent voltak a wishlistemen, így viszont 13.500-ból jogot kaptam hogy játszak velük. Mondhatjuk, hogy nullára kihozta magát nálam simán.
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz Wesder #91373 üzenetére
Vagy, lehet ez már a helyzet kipofozására való szándék, hogy hozzácsapták a Judgment-et? 🤔
Egyébként komolyra fordítva, a Mortal Shell-ről tényleg nincs még hivatalos infó?
Azt tudom hogy 90/10% az esélye annak, hogy nem lesz ingyen upgrade, de erről mondtak már bármit, vagy majd kedden kiderül?Do you see the white shadow?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest