- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Láttatok valahol bestbuy ssd-t? Már a Warzone-t pc-re kellett leszednem, mert pár játék mellett már nem fér rá a ps-re...
Samsung PM9A1 2tb lenne a legjobb, itt volt 55-ért, de már át van húzva, hogy nem árulják itt prohardveren. Milyen hűtőt tennétek rá ami könnyen beszerezhető? -
Elderath
őstag
Jason Schreier: Sony is planning a new subscription service, code-named Spartacus, to take on Xbox Game Pass.
Mondjuk sonyt ismerve sok jóra nem számítok
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Wesder
félisten
válasz Elderath #91554 üzenetére
Miutàn a sajàt jàtékaik nem kompatibilisek egy ilyen szolgàltatàssal, így max 3rdparty contenttel tudjàk megtölteni, ami viszont meg dràgàbb lenne mint a sajàt cucc gyàrtàsa. Ott a PSNow egyébként is, talàn azt kellene bővíteni nem?
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
marquuard
veterán
Én fasságnak tartok már ennyi előfizetést. PS+ a maga multijával és tárhelyével, kibővítve ezzel a nagyszerű Game Pass riválissal. Ha kell, akkor legyen drágább de így elég gagyi az egész ökoszisztéma. Tudok fizetni multiért, tudok fizetni PS4 címek streameléséért és tudok fizetni egy Game Pass-jellegű szolgáltatásért. Teljesen felesleges ennyi.
Ja, mondjuk megtanulhatnék olvasni.
"When it launches, expected in the spring, the service will merge Sony’s two existing subscription plans, PlayStation Plus and PlayStation Now."
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
Wesder
félisten
Nem mondtam hogy nem kerülhetnek be, azt mondtam hogy nem kompatibilisek. Gen végén veszek 3 hónapot azt letolom az összes 1stparty jàtékukat, ami érdekel. Tényleg nagy üzlet lehet a Sony-nak. Egyik jàtékuk sem olyan jelenleg amivel hónapokra bent tudnànak tartani embereket.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Ezzel az új előfizetéssel akkor végre itthon is lesz PSNow gondolom.
-
zkxdn
őstag
válasz Willhunting #91566 üzenetére
Valaki végre előre gondolkozik.Ha a Sony engedni fogja az átkonvertálást
Oriic: Áh nene. Elég zavaros lesz ígyis a 3 tier, nem kell még régiókra is szétbontani. A cikkben is benne van hogy fejlődni fognak Cloud Gaming szinten.
Edit: PS Now nevet el fogják engedni. RIP PS Now így már tuti soha nem lesz MOn a service
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz marquuard #91562 üzenetére
nekem meg már a tököm ki van mindegyikkel van psnow meg gamepass is...a nowba olyan játékok mennek,amit már játszottam vagy nem érdekel. gamepassbe 90%-a ugyanez, a day1 cuccok miatt megéri,mert azokkal elvagyok akár 2napig is najó, halo volt vagy 5.
hol vannak az új epic játékok???? lesz dying light2, elden ring, horizon2...egyik sem elōfizetésben, darabja 70 pénz[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #91571 üzenetére
DL2 az nem 70 hanem 110
-
madkiller
őstag
válasz KaitouP #91509 üzenetére
Nekem sikerült egyszer majdnem túl fűtenem. Polcon tartom. Guardians közben, akadt egy-kettőt és olyan gyanús volt az akadás. Oda mentem tűzforró volt az oldala. Nem a szokásos allásban volt a pici benyomta teljesen. Amúgy jól beállitva a baloldal mellett és mögötte , ha van elég hely nincs baja. Azért tud melegedni, natív 4k vagy ray tartalmak alatt. CP2077től majdnem hideg volt pl a gép, szoktam közben nézegetni kézrátéttel.
[ Szerkesztve ]
-
용 Bob
senior tag
Sziasztok,
PS5 dualsense kontrollerem elkezdett fura dolgokat csinálni játékokban. Egyszerűen azt vettem észre, hogy nem működik a "négyzet" gomb. A gamepad tester is állandó 1-es jelzést mutat, mintha beragadt volan...ilyenkor mit lehet csinálni? esetleg okozhat-e ilyet szoftveres hiba?
Köszi!
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
válasz Silεncε #91575 üzenetére
Tippelhetek? Kivetted a dobozból, és valahova le/elraktad olyan felkiáltással, hogy "itt biztos meglesz"?
Nálam ezt szokta követni az, hogy minimum a következő költözésig többé nem látom a cuccot, és valami teljesen random helyről kerül elő...
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Macccy
senior tag
válasz F-ECT$ #91546 üzenetére
Háát nagy csodák ott már nem történnek, addigra úgyis te vagy a sziget Chuck Norris-a, a sziget Zorrója. Lesz még 1-2 ilyen sztorival meg questtel kioldós mutatvány azt hiszem, azok eléggé hasznosak, de a Tech Pontokat én is gyorsan bevertem, az ACT III elejére már talán nem is nagyon maradt olyan alap skillem, ami nem volt kifugázva.
(arról nem is beszélve, hogy a Director's Cut miatt kaptam ajándékba +1 Tech Pontot, na most a platinázás után pontosan ennyi felhasználatlan pontom van a jobb felső sarokban) -
-
Elderath
őstag
-
WhiteWalker
nagyúr
Készül a Sony a Game Pass ellen olvastátok már?
-
-
Moby
addikt
TGA-n szavaztatok már az első fordulóban?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz WhiteWalker #91582 üzenetére
Várható valami, de szerintem nem lesz annyira jó ajánlat, mint a jelenlegi gamepass.
-
MODERÁTOR
válasz RangerFox #91587 üzenetére
Azt olvastam, hogy a Now-ot ki akarják vezetni. Helyette kibővül a Plus előfizetés, és a jelenlegi szolgáltatási szintje felett lesz kétféle drágább is. Az egyik PS4/PS5 játékokat takar, a másik pedig régebbieket is, felhős futtathatósággal. Gondolom itthon a legdrágább csomag, vagyis a stream-elős megoldás egyelőre majd nem lesz elérhető. Viszont ide érkezik a már régebben beharangozott demó funkció is, vagyis ki lehet majd próbálni a játékokat telepítés nélküli felhős futtatással, ha fizetsz érte egy kemény előfizetési díjat.
-
kona005
senior tag
Hali
Olyan kedesem lenne, ha csinalok egy mondjuk US accot es elofizetek a PS Nowra , akkor le tudom tolteni a jatekokat a gepre es tudom hasznalni a magyar profilomon is?[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Végigvittem a pókembert, platina is meg van. Ez brutál jó volt. Dlc-k maradtak még.
MM is van ilyen jó? -
kona005
senior tag
válasz hombre[EU] #91593 üzenetére
Ertem. Megcsibalhatnak magyarra is, majd ez az uj szolgaltatas hatha bar nem tartom valoszinunek.
-
hombre[EU]
veterán
válasz kona005 #91594 üzenetére
meg, de nincs én már évek óta us/uk accountot használok, nem csak Now hanem Plusra is. kulcsos oldalakról (vagy amazon) $20-ból meg van az éves.
5perc alatt nyitsz egy új acc.-ot, play-asia -ról veszel kreditet, beváltod és elōfizetsz Nowra (walletból talán minimum a fél év,amit lehet)Life, Uh, Finds A Way
-
kona005
senior tag
válasz hombre[EU] #91595 üzenetére
Nekem jo par eve ugye a magyarra megy minden trofeak plusos jatekok meg ugye amit storeban vettem azert ragaszkodom hozza. De mar banom hogy nem US csinaltam anno.
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz kona005 #91596 üzenetére
ugyanúgy játszhatod az elsōdleges profiloddal. egyetlen hátránya van,hogy magyar feliratok nem lesznek
mondjuk azt nemtudom,hogy az online multi hozzáférés osztódik-e? tehát US accon plusból egy CoDot lehet-e multiban játszani magyar profillal plus nélkül. ezt nem szoktam figyelni
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Wlac
Ármester
válasz hombre[EU] #91597 üzenetére
Osztódik, mi is így csináljuk öcsémmel (nekem UK, neki HU profil, csak neki van előfizetése).
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Macccy
senior tag
válasz syler123 #91591 üzenetére
" The first would include existing PlayStation Plus benefits. The second would offer a large catalog of PlayStation 4 and, eventually, PlayStation 5 games. The third tier would add extended demos, game streaming and a library of classic PS1, PS2, PS3 and PSP games."
Na, csak optimistán! Jelenleg ennyit tudunk, vagyis ennyi szivárgott ki a tervekből. Alap PS Plus marad ilyen, mint most. A Tier 2 pedig picit "GamePass -osodik". A Tier 3 fogja ellátni az eredeti PSNow funkciót, a streamet és a régi cuccokat.
(.... ahogy Kendek is leírta előttem)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest