- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
Holnap indul a tavaszi vásár!
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
zojjektum
senior tag
Lies of p ps4 lemezes verzió ps5-re ingyenesen upgradelhető? A fiamnál van a pro és ő is végigjátszaná, de a borítóján nem látom a ps5 upgrade … feliratot
Köszönöm -
Bad Pritt
félisten
válasz spleenszuru #163708 üzenetére
Nálam pont ellentétes hatást ér el, de kinek mi. A demót azért várom, kíváncsi leszek.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
válasz markknight #163710 üzenetére
Na igen, nincs azzal baj ha valaki lelkes, de legyen valami apropója, tartalma. Új videó, teszt vagy akár valamilyen fórum post a fejlesztőktől.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Zsinder
aktív tag
Annyi mocsok folyik itt nap mint nap... Az Ő lelkesedése lóg ki a legkevésbé...
-
S e t h
nagyúr
Én hiányolom az óra, perc megjelölést is, nélküle kicsit pontatlan.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Sliderxy
senior tag
Most legalább nem a digitális csöcs-segg kombóval kapcsolatos kommentek jöttek. Ez is valami.
-
GEIL
addikt
válasz Sliderxy #163720 üzenetére
Az is jó téma...de a 60 fps vs 30 fps se rossz
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
TBT
addikt
válasz VoltanIgor #163718 üzenetére
Nem lesz a továbbiakban. Bocsánat mindenkitől!
Mindenkinek további jó játékot és fórumozást!"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Wlac
Ármester
A mai fiataloknak túl jó dolga van, ha ilyen 60 efpésekről tudnak vitatkozni. Back in my days, mi a Black Flaget vártuk PS+-ba és nem tudtuk, hogy a Witcher 3-on van-e magyar felirat, vagy hogy hol a híres autós gif a rendszerfrissítés utáni stabilitásról...
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
zozika84
őstag
válasz markknight #163725 üzenetére
Sokan nem veszik észre, de ne kezdjük megint ezt a témát
[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
30z.Samu
félisten
Belekezdtem a RDR 2-be, az irányítás kissé körülményes, de még most is piszok szép ez a játék!
Sic Parvis Magna
-
Sliderxy
senior tag
válasz VoltanIgor #163728 üzenetére
Él, de hogy mikor jelenik meg végre az egy nagy kérdés.
Tavaly lett volna eredetileg a megjelenése, de határozatlan időre eltolták. -
Bad Pritt
félisten
Nézem a PS Stars kampányokat és PlayStation-ék szerint ezt a rusnyaságot bárki kirakná a digitális polcára?
Főleg, hogy totál nem is accurate, miért nem olyan pirospozsgás az arca, mint a valóságban?Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
GEIL
addikt
Fiam még csak 14 éves, de tudja és látja az eltérést a 60/120/144/165/240 HZ/fps között....jelenleg 165hz-es monitoron tolja rögzített 120 vagy 144 fps-sel.....a telója is 120hz.....egyszerűen ha leül egy 60 hz-es laptop elé vagy asszonyom 60 hz-es telóján görget valamit már egyből mondja hogy ez "gatya"...és tényleg igaza van.
A jóhoz könnyű hozzászokni, de még nehezebb leszokni róla.Talán túl jó dolga van...igen...de én akarom hogy olyan dolga legyen amilyenre nekem nem volt lehetőségem.....és ha csinál valamit, akkor azt jó eszközökkel és a lehető legjobb paraméterekkel tegye.
Nyáron veszek egy 240 hz-es monitort neki és cserébe ideadja nekem a 165Hz-est....nekem az a 2 nextgen konzolhoz bőven elég lesz, ő viszont feljebb tud lépni "még egy szintet", mert a PC-ket is kicserélem, hagy tolja komolyabban.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
Ha neked elég a 30 fps és a múltban ragadtál picit, akkor miért nem jó a széthajtogatós térkép a GPS helyett vagy a lovaskocsi a személyautó helyett ?
Azért nem "jók", mert 2024 van....és szeretnénk többet és jobbat.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Rigormortiis
veterán
Ez az MW2 mekkora egy gané elbaszott szar módon települ...Na ugye megvan lemezen, betettem, és mondta, hogy kb 150 gigát le kéne húznia, e nélkül elindulni sem hajlandó. Rendben, bár a dobozon 130 szerepel, ám üsse kavics. Vártam is hogy hazaérjek, és nyomhassam a sztori módot, engem csak az érdekel, nagyon maximum a sima, rendes COD multi, esetleg a zombi mód, de a battle royal módtól hányok, gusztustalan, szemétre való időhúzó játék, de aki akarja nyomja, nem érdekel. Az viszont igen, hogy a elkapott 150 giga csak a warzone-t jelenti, azt szedte le.
Ha ez megvan, akkor engedi letölteni a kampányt (kb 30 giga, részletekben) és a klasszik COD multi (kb 20 giga) és a coopot is, szintén külön. Darabokban. Komolyan ilyen amatőr hulladék megoldást sem láttam még!
Miért nincs rajta legalább a nyomorult kampány azon a kurva lemezen, aztán akinek kell a warzone meg a többi dolog, azt külön leszedi???
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
GEIL
addikt
válasz Rigormortiis #163746 üzenetére
Egyszerű....ez azért van, mert többen tolják a Warzone BR-t mint a kampányt
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Rigormortiis
veterán
De várjunk csak...ahogy nézem ez a szar a MWIII-at is feltette, de játszani nem enged vele, mert hogy vegyem meg. Ez érthető, de akkor miért tölti le?
Részletesen megnézve csak 10,5 giga a warzone, de semmiképp sem 150. Na mindegy...valahogy végigtolom azt a kurva MWII kampányt, aztán az életben többet egy fillért nem adok még használtan sem ezért a frencsájzért.
Bár ha jól emlékszem, múltkor is szóvá tettem ezt valamelyik régebbi, PS plushoz adott COD kapcsán.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
negyven2
veterán
válasz Omateee #163694 üzenetére
Egyébként ez igazából csak kérdés volt, mert kíváncsi voltam rá, hogy tényleg ér-e valamit az az opció. Mondjuk nekem Digi FTTH-s netem van (nem NAT-olt IP-vel), illetve Xbox-ot használok, és ott semmi ilyen gondom nincs (duh... hiszen teljesen másik a rendszer).
Csak ahogy írtam, kíváncsi voltam, hogy hogy ha feljött témaként itt, akkor van-e valós hatása egy ilyen dolognak, mert ha Router-ben kikapcsolom az IPv6 részt, akkor igazából semmi sem változik. Legalábbis majdnem semmi, mert ekkor a beépített hálózati tesztelő sokkal kisebb letöltési sebességet, sokkal nagyobb feltöltési sebességet, és kb 50%-al magasabb ping-et mér, mint IPv6&IPv4 mellett. Viszont ha ténylegesen töltök le, akkor semmi változást nem veszek észre, mert One X-en ugyan-úgy 300-350 Mbps-et átlagban tölt le HDD-re (a teszt amúgy 600/200 körül mér).“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest