- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoke1982
senior tag
válasz Rigormortiis #163347 üzenetére
Igen volt aki ha online vagyok akkor velem tartanak, de offline megyek én akarom megcsinálni egyedül ,ők se perc és mennek tovább kb ,persze van másik mód is csak én még a fő story módot tolom még csak!
Én csak a saját barát listámat látom csak, pedig kéne mindenkit látni nem pc xbox stb..
Amúgy itt van miket javítottak raktak bele.. crossplay stb [link] -
válasz Rigormortiis #163347 üzenetére
Igen, sőt kapott crossplay támogatást is.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Rigormortiis
veterán
Amúgy hatalmas troll a Capcom, pacsi nekik! Ha egy kicsit bevállalósabbak, akkor az egygyel felkapottabb szériájukban, a Monster Hunterban is behozhatnák, hogy húst, csapdát és köszörűkövet csak valós pénzért lehet venni. Csak hogy a gamer átérezze, mivel jár a vadászat.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
zozika84
őstag
válasz Rigormortiis #163353 üzenetére
Megint adjuk az ötleteket
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
Szoke1982
senior tag
válasz Bad Pritt #163337 üzenetére
Le hagytad a sárkány 🐉 teregetés szigony puskával + fegyver DLC-t!
1x használatos nyaklánc amivel tudsz úszni , és nem halsz meg ! Ami egy külső DLC 🏝️ szigetre vezet amit egy zárt ajtó véd , és ahhoz még kell egy kulcs is amit megvehetsz! És ott található egy ló 🐎 amivel gyorsabban utazhatunk, persze kell neki szalma meg víz mert elfárad! természetesen plusz pénzért! -
homerhamm
addikt
Szerintem vezessük be azt, hogy ha elakarod indítani a játékot, akkor a játékindító dlc-t is meg kell venned.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Moby
addikt
Najó, szerintem elég lesz az ötletelgetésből. Mi lesz a következő? Fizessenek az emberek a játékokért, meg a konzolért? Zárjátok le mostmár ezt a témát. Elég lesz ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz zozika84 #163361 üzenetére
A másik totál felesleges vita, miközben a megoldás annyira kézenfekvő, hogy nem érti az ember hogy nem jutott még senkinek az eszébe.
Az fps egy statisztikai érték. Kőbe véste valaki hogy a frameket csak másodpercben ér számolni? Számoljatok FPY-t (frame per year). Máris sokan lepipálhatják sok csúcspécést is! Csak rajtatok múlik! Egy nap 24 órából áll, és ha ez kevés, ottvannak az éjszakák is! -
S e t h
nagyúr
válasz spleenszuru #163343 üzenetére
Még nagyon az elején vagyok, de már nagyjából látom miért is vásároltam meg.
Előszóként annyit, hogy én team ninja fan vagyok, szóval nálam minden játékuk pluszban indul, de azért próbálok objektív maradni.
Ha röviden akarom summázni, akkor azt mondom, ez azoknak a játéka, akik kedvelik az assassin creed sorozatot és egyben a nioh+wo long szériát.
Én sosem szerettem az assassin creed open world játékaiban, hogy rövid úton félisteni képességek birtokába jutva mindenkit játszi könnyedtséggel legyaktunk, a nioh viszont a másik oldal, ahol időnként vért izzadva lehetett előrébb jutni.
A team ninja ezt próbálta most mixelni és a nioh rajongóknak jól láthatóan ez nem jött be.
Nekem régóta hiányzik egy japán környezetbe adaptált Assassin creed és ez a játék próbál az lenni. Mivel az ac red később jön ki, ezért mindenképpen bizalmat szavaztam a roninnak, mert ami japán kultúra, annak nehezen állok ellen, de nem tagadhatom, hogy a grafika valóban szegényes, sőt, időnként meghökkentően elavult, viszont mocskosul élvezem amint feltűnik az út mellett egy helyőség tele banditával, akiket egyesével orvul leszedek, hogy a végén megküzdjek a parancsnokkal.
Erősebb mint egy assassin creed, gyengébb, mint egy Team ninja játék.
Aki szereti az assassin creed sorozatot, valamint a nioh, wo long, sekiró sem áll tőle messze( mint mindig, most is veszettül élvezetes tud lenni a sikeres parry), nos az megtalálhatja a számításait.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Beegabor81
tag
válasz RangerFox #163344 üzenetére
Ugyanúgy működik ahogy az első részben is. Az elején még nincs gyorsutazás, gyalogolsz mindenhova, így lett kitalálva. Aztán majd ha már kiérdemelted akkor kapsz port crystal-t amivel utazhatsz. Az első játékban alapban volt kb 3 db összesen, talán a post game-ben kaptál még egyet. Aztán a Dark Arisen változattal már többet is szerezhettél.
Ez a megvásárolható port crystal azoknak van,akik még játszani is lusták vagy csak nincs idejük rá
RC pontot meg a játékban is bőven lehet szerezni, a végére 10k+ vagy több lesz, a megvásárolható RC szintén csak időhiányban szenvedőknek van -
S e t h
nagyúr
Intenzívebb a harc, mondhatni nehezebb, főleg a bossok, viszont a grafika meg szegényesebb.
Én nagyon élvezem a harcot, de nálam ez adta el az összes team ninja játékot.
Ha vki előtérbe helyezi a harcot a megjelenítés rovására, annak ez a játék oké, viszont ha mellé rakja a Ghost of tsushimát, akkor egyelőre nem tudom azt mondani, hogy ez jobb lenne.Ha vkinek bejött a Ghost of tsushima és elvonási tünetei vannak, azt tudja csillapítani a ronin. Egyelőre én várom mennyire fektettek hangsúlyt a sztorira. A játék elején már volt egy éles fordulat és nagyon kíváncsi vagyok hová fog vezetni, viszont az open worldből fakadóan vélhetően ez elég lassan fog kibontakozni.
Főleg úgy, hogy most a térkép feldobott az út mellett egy jelet, de egyben azt is, hogy az én szintem felett van, én gondoltam felfedezem, de egyben sírom is lett, mert azonnal legyaláztak, szóval így a main story lassan fog haladni.
Vannak már fenn streamek a youtubeon, érdemes ránézni és az alapján eldönteni kinek jön be a stílus.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Rigormortiis
veterán
Hogy érdekesebb a harcrendszere, és nem merül ki a gameplay a szabvány AC elemekben. Mert a Csucsi ennyit tudott: egy jól kinéző, Jabánban játszódó AC volt, semmi több azzal az idegesítő minitérkép hiányában széllel.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Mike
veterán
válasz Rigormortiis #163376 üzenetére
Szerinted.
-
VTom
veterán
válasz Rigormortiis #163376 üzenetére
Azért nekem a harcrendszere is testzett, szemben az AC-k két gombos parry rendszerével..
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Rigormortiis
veterán
Na igen, voltak a Nioh-ból átvett állások is. Semmi gondom nincs vele, csak azzal, hogy minden oldalról úgy körbe van ajnározva, mintha nem egy kutyaközönséges AC lenne. 50 órám van benne, kétszer ugrottam neki, de még mindig nem értem a végére, mert rohadt mód semmi nem motivál benne kiváltképp a földhözragadt, sótlan szereplői/története. Az újkori AC-k sokkal jobban tetszettek, de kinek-mi.
-
miami
tag
válasz F-ECT$ #163379 üzenetére
Késöbb került bele ez az opció, mert sírtak érte, csak korlátozni kellett a karakterek számat mert minden a cloudban van a single player esetén is.
Egyébként jogos észrevétel, de a nagyobb balhé az online only miatt volt, ez már nem oszt nem szoroz ott.[ Szerkesztve ]
-
Elderath
őstag
14 Rise Of The Ronin Tips And Tricks To Easily Conquer The First 20 Hours
PS access jó minőségű videókat csinál
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Atesz40
junior tag
válasz markknight #163386 üzenetére
Jobbnak látom nem bele állni ebbe.Azért is töröltem az elöző hszt.Dehát ezért is fasza pc-n játszani,mert lehetőség van a játékot ellopni is ...
Nincs azzal gond H jönnek a Sony exkluzívok pc re.Ők is élvezzék azokat a játékokat mint mi.De nulla védelemmel oda adni...hogy tessék lopjátok el..... szóval na...[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
-
TBT
addikt
Jill-re fókuszál majd az Final Fantasy XVI második DLC-je a The Rising Tide!
Április 18-án jelenik meg!
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
-
TBT
addikt
Final Fantasy XVI - The Rising Tide DLC Trailer
Az a zene!!!, meg az a látvány. Mostanság nagyon jól jár az, aki Final Fantasy rajongó.
Valahogy ezt is be kellene iktatni az FF7 Rebirth és Stellar Blade játszásaim közé...[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
-
Elderath
őstag
Miután megnéztem pár Ronin videót úgy döntöttem ez lesz majd DD2 helyett, de biztos hogy nem most. Egyelőre még FF7 megy és várok egy leárazásra meg pár patchre
[ Szerkesztve ]
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Atesz40
junior tag
válasz Wesder #163395 üzenetére
Ezt nagyon embere válogatja.
Én személy szerint úgy voltam vele ahogy îrtad.
Mikor már jövedelnem volt már cikinek éreztem játékot lopni.
Illetve úgy voltam vele, ha várok folytatást hasonló minőséget csak úgy várhatom el ha fizetek érte.Arról nem beszélve,hogy én sem örülnék neki ha ellopnák amit termelek.
Viszont meglehetösen sok embert ismerek a környezetemből,hogy közel 1 milliós konfigja van és szerintük még az a hülye,aki fizet a játékért.Ott van le lehet tölteni.Börtön nem jár érte.Miért ne?
És az a legszebb mikor megideologizálja miért nem fizet jàtékért.Kivételek persze mindig vannak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest