- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- T-Force szériás szélgépeket mutatott be a Team Group
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fali konzol lapos tévékhez
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- iPad topik
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
medvegy
aktív tag
válasz TazLeacher #98600 üzenetére
Igen, láttam, hogy edigitálnál black friday akcióban 70k volt. De lehetett vagy 3 db az akciós áron, mert nagyon gyorsan elfogyott. 85k körül van a a rendes áruk, ha jól tudom, szóval szerintem nyélbe ütjük a bizniszt. Köszi még1x a segítséget
[ Szerkesztve ]
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
pigster
senior tag
Titanfall 2 multiplayerhez is kell PS Plus?
-
dunc
nagyúr
Srácok a Project Car online része mennyire aktív még?
-
törölt tag
válasz Something_ #98585 üzenetére
Ne használjátok az oldalára állítva a stand, vagy valamilyen kiemelés nélkül, mert nem kap levegőt a cucc. Ha nincs stand, tegyetek alá két ponton valamit (nekem pár napig a fiaim játék fa vasúti sínjei voltak alatta ), amíg kaptam standet. Baromi jól néz ki a gyári standel(csak tényleg pormágnes).
-
manu75
aktív tag
A Ratchet & Clank játékban ha végig érünk és majd új játékot kezdünk, akkor az arany csavarokat újra be lehet gyűjteni?
-
ron8
senior tag
Hy! Lenne pár kérdésem igy ps4 vásárlása előtt! Az egyik hogy egy bizonyos kodszám sorozatot szoktak irni a ps4 neve után. Az mit határoz meg? Kell-e valamire figyelnem? A másik hogy megéri-e 1tb kiszerelést vennem? Networkot nem sűrűn fogom használni...
-
A`rpi
addikt
"Hy! Lenne pár kérdésem igy ps4 vásárlása előtt! Az egyik hogy egy bizonyos kodszám sorozatot szoktak irni a ps4 neve után. Az mit határoz meg? Kell-e valamire figyelnem? A másik hogy megéri-e 1tb kiszerelést vennem? Networkot nem sűrűn fogom használni..."
Gép sorozatszáma, segítségével kideríthető az adott készülék fogyasztása,
és következtetni lehet a PlayStation gyártási idejére,
ha nincsenek már meg a papírok, és a számla.Régebbi szériák hátránya az érintőgomb. Ez hajlamos hibásan működni, de ezt a lentebbi linken részletesebben taglalom.
Részletes leírást legfelül a téma összefoglalóban találsz,
a lényeget pedig linkelem a szériákról, és azok különbségeiről: [link][ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
válasz TazLeacher #98598 üzenetére
Max 50k. 12-es szerias gep 60 korul van ujonnan garanciaval, egy hasznalt elso szerias gep garancia nelkul ket jatekkal, amik osszesen ernek kb 5 ezret? Nagyon jo indulattal adnek erte 50et is, hiaba van hozza meg egy kontroller.
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
válasz TazLeacher #98598 üzenetére
Tiszta új 1216-os, tehát SLIM előtte új gép volt pénteken akcióban 60ezerért. A játékok 3-4 ezer forintot érnek, mint annyi idős, mint a gép. én ezt már nem venném meg 60ezerért. Inkább költs rá egy keveset, és vegyél egy tiszta új gépet. Az első szériás gép nagyon hangos a 1216hoz és a SLIMhez képest, kontroller is elég gyenge minőség volt. Más letöltött játékát meg macerás futtatni, keresztbe kell menteni az accokat, és onnantól kezdve mindkettőtök csak akkor tud játsznia, ha van net és PSN hálózat is megy. Ez nem egy jó ajánlat, szerintem. Most az ünnepek derekán lesz még jobb is. 40ért oké, 60ért nem.
-
manu75
aktív tag
válasz ViharVadász #98608 üzenetére
Ha pl. megveszem 27 arany csavarért a végtelen lőszert, hogyan tudok újra csavarokat gyűjteni? Hogy a többi dolgot is megvehessük és persze amit megvettünk ne vesszen el?
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a PlayStation-ön még mindig lehet ingyen online játszani vagy fizetni kell már érte, mint az Xboxnál? Köszönöm előre is válaszotok!
Sic Parvis Magna
-
Nayrobi
őstag
Láttatok mostanában valahol pro gépet 130-nál olcsóbban?
-
krx21
nagyúr
A last of us pron, 4K-ban 60fps?
-
oriic
HÁZIGAZDA
PlayStation Store | Black Friday Deals
Háttő, oké.
Live-Die-Respawn
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Valamit véletlenül betettem a kosaramba, amit nem akartam megvásárolni!
Most meg jött az e-mail, hogy levontak 33 000Ft-ot!Mit lehet ezzel kezdeni????
-
A`rpi
addikt
válasz Faresz29 #98637 üzenetére
"Sziasztok!
Valamit véletlenül betettem a kosaramba, amit nem akartam megvásárolni!
Most meg jött az e-mail, hogy levontak 33 000Ft-ot!
Mit lehet ezzel kezdeni????"Hivatalosan így jártál, szerencsére azért a gyakorlat mást mond:
Pénzvisszatérítés ps store-on? [link] [link] [link] [link]Régiódnak megfelelő support-tal vedd fel a kapcsolatot.
-
madle
őstag
Üdv,
Ps eladás esetén milyen teendők vannak? Fiókból kilépés és ennyi? Esetleg törölnöm kell az eszközt a fiókomból? Illetve a garancia időt hol lehet megnézni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ford topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- T-Force szériás szélgépeket mutatott be a Team Group
- Szólánc.
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest