-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
A december 3-án induló PlayStation Experience-en elvileg lesz Destiny 2 bejelentés. (egyelőre nem hivatalos a dolog, csak csicseregték a madarak. )
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
válasz #45378816 #98446 üzenetére
Egy olyan gépből ami most jelent meg és eleve kevés érkezik az országba, ne várd már, hogy bárki leárazza. Nem az üzletek döntenek az árakról. Még mindig a gyártó dönt. Nem is engedélyeznék, még ha bukóval is akarná bárki adni csak azért, hogy vásárlókat szerezzen magának.
-
törölt tag
Slim sevót a kínálatban. Feketepéntekbe itthon nem olyat dobnak be, amit amúgy is eladnak a bótban.
-
Remi1234
aktív tag
válasz Rigormortiis #98438 üzenetére
Igen. Nekem a legmagasabb szintű ládából esett. 900 scrapért tudsz venni
PSN ID: RemiFungus
-
cross56
senior tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy adott egy LCD FullHD TV, ami még a kezdetleges időkből való, így nem ad olyan szép képet mint például a LED monitorom...
Ha EZT a kábelt megvenném, és rádugnám a ps-t a monitorra (mivel hdmi csatlakozó nincs rajta), akkor az úgy működhetne igaz?
Elnézést, ha hülye a kérdés -
törölt tag
válasz Sefter #98456 üzenetére
Köszi az infót és neked is Richie0717.
(amúgy ez a "ne várd már" nem igazán értem, hisz előrendelhető volt MM-ban 120-ért nem rég, miért ne gondolhatnám úgy, hogy vagy bf netán karácsony környékén nem lesz hasonló ár?)Nyilván, aki ebben jártas/dolgozik ugye, az evidens, hogy jobban átlátja ezeket, szóval no problemo és tényleg köszi a válaszodat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
hasznalt jatekokat hol erdemes venni? akar kulfold. game.co.uk / zavvi / ebay. van meg mas forras?
elore is koszi
-
discrate
aktív tag
eddigi tapasztalataim a BF1-ről:
szerintem nagyon jó játékot hozzot össze a DICE. előtte BF3/4-et is toltam, és bevallom, hogy először vonakodtam a vásárlástól attól tartva, hogy csak az előző szériát kapom új skinnel... de nem.
számomra más a játékstílus, a hangulat, nagyon bejönnek az old-school fegyverek (a modernekkel se volt bajom), na és a hangok... az überkirálybrutál.összességében kevés buggal találkozom a gameplay során, úgy fogalmaznék, hogy nem zavaró annyira (BF4 emlékszünk ugye hogy jött ki és mennyi idő lett mire kiforrottá vált?).
a pályák jók, egyediek, nem egy kaptafára készültek, elég nagy különbség van pl a forest / ballroom / sinai desert között.
a 4 kaszt jól elkülönül, de még csiszolhatnának a balance-on (fognak is, lsd ucsó update). a support az, ami kilóg a sorból, szvsz az első szinteken jóval gyengébb mint a másik 3.
- a medic nagyon erős, univerzális karakter, kicsit furcsállom is, hogy ugyanúgy van közeli gyors automata pontos fegyvere mint az assaultnak és távcsöves magas rate of fire-rel rendelkező puskája mint a snipernek. emellett persze a saját mid-range játékszerei se rosszak, sőt. a gyógyítási képessége pedig rengeteg pluszt ad, sok ütközetet túl lehet élni vele. szerencsére a revive-ot is használgatják, simán eldöntheti a csatát.
- őszintén szólva sose sniperkedtem korábban, mert béna voltam. próbálgattam lelkesen, de általában levadásztak. na ez gyökeres fordulatot vett a bf1-ben! az első kaszt lett, amit kimaxoltam, és elnyertem a varázscsúzlit, a martini-henryt.
a fegyverek brutál jók lettek, és a sweetspot mindent megváltoztatott. ismerned kell a fegyvered, és a megfelelő range-be kerülbe 1 lövés 1 ember. tdm-ben általában top3 megvan 4-5 k/d aránnyal. ez korábban elképzelhetetlen lett volna. kicsit tartok is tőle, hogy jön majd nerf a martini-re, mert egy beast- az assault hozza a szokásos közelharci gyorstüzelős formáját. a model 10-a shotgun elég nyomasztó az ellenfelek szempontjából, mert elég a ravaszt egyszer meghúzni (nemtom a battlelog stat mennyire megbízható, de 90+ killem van vele és 100% a pontosság ). a nagy firerate-esekkel szintén figyelni kell a távolságra, mert drasztikusan kezdenek szórni, ahogy nő a táv, de ügyesen a pontozós technika itt is működik.
- a lángszórós a legnagyobb móka, bár elég sebezhető (gáz gránát nem árt neki), szépen lehet pörkölni vele egy az egyben. az élete töltődik, csak sokat kell várni rá, hogy meginduljon.
tetszik a szuronyos sprintkamikaze megoldás is (az ötlet maga), bár elég ritkán használom, mivel akár egy testcsellel le lehet rázni, és az ellenfél mellé/elé érkezés szinte biztos halállal jár.
az ásólapátos, buzogányos agyloccsantás király lett, változatosságot adnak a csak késes bélfakasztáshoz képest.
a sokféle gránát (sima, impact, gáz, pörkölős) szintén kreatív és jól jön különböző helyzetekben.
amit hiányolok/nem tetszik:
- a medic bag-et nagyon sokszor nem dobja le, csak mondja, hogy megtörént, többször is kell próbálkozni vele (még ha simán van hely neki, akkor is).
- a menü még mindig lassú, és sokszor eltűnik a képi megjelenítés (az ábrák helyett csak fekete háttér látszódik), a töltési idő is elég hosszú.
- az ucsó patch-csel már elvileg ki lehet lépni a menübe a kör végén megszakítva a következő betöltését, de GYAKORLATBAN nem. ezt hogy tesztelték, könyörgöm? állandóan befagy vagy túl sok kerregés után kidob server inaktivitás miatt.
- a kör végén, amikor a highlight-ok vannak, nincs kiírva, hogy ki nyert. ez nem tűnt fel senkinek?
- a hosszabb nevek (mint az enyém) nem férnek ki, olvashatatlanok
- K/D arány számítása nem jó, mert ha nulla halálom van, akkor azt nem tudja értelmezni. kvázi egy 1.5 K/Ds aránnyal is lehet valaki a legjobb hiába csináltam 15-0-t.
- nem értem, hogy miért nem indul el egy round korábban? miért kell várakozni arra, hogy mindenki deploy-t nyomjon, amikor 8/10 vagy 9/10 már készen áll??? simán induljon el, aztán majd csatlakozik, aki még fegyvert válogat/skint állít/hugyozik épp. betölti nagy nehezen a pályát, és még utána 50 sec malmozás megy. lehet, hogy ergonomiai oka van, hogy addig lehet egy kicsit pihenni, nyújtózni? mindegy, én erre használom.[ Szerkesztve ]
-
Tatyla
őstag
Ha valakinek van estleg még ilyen Titanfall 2 kupon kódja gondoljon rám.
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
Amadako
tag
Media Markt webáruházáról egy sztori:
Még Red Fridayen (kb 2 hete volt) rendeltem egy ps plus 365 napos előfizetést 12 ezer pár száz forintért. Ennek a beszerzési ideje bizonytalan volt és még mindig az vagyis ők se tudják mikor kapják meg készletbe.
Most néztem,hogy épp két féle ps plust árulnak. Egyik amit én rendeltem, annak ára most 13990 és még mindig a beszerzési ideje bizonytalan és egy másikat ami van készleten,de 15 ezer ft.Felhívom az ügyfélszolgálatot,hogy lehet ilyen,hogy ugyanabból a termékből két féle van és miért nem kapom meg hetek után már ha raktáron van.
Válasz az volt,mert az MÁS .
Erre mit mondjon az ember? Igen ps plus éves magyarból rengeteg fajta van.....kék....piros.....
-
Mrdevil
addikt
válasz Rigormortiis #98438 üzenetére
Nekem 3 esett full alap ládából.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
L3zz
csendes tag
Sziasztok!
Remélem nem nagyon off:
Van nekem egy pár éves harman kardon 151s erősítőm, most tervezek beruházni egy Ps4 pro-ra, 4k tv pipa (nem HDR képes). Az erősítőn a hdmi in és out 1.4-es. A kérdésem az, hogy az erősítőn keresztül képes leszek kihasználni a Pro-t, vagy új után kell néznem? Köszi!
"Give me a Scotch, I'm starving"
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Sefter #98456 üzenetére
Én is csak most gondolkodom a cserén. Ha lesz kint (szerintem lesz, én 350€-ra saccolom a tavalyi akció alapján), akkor veszek. Egyébként marad ez. Kint jelent valamit a Black Friday, és nem 10%-os leárazások vannak. Tavaly ilyenkor jelent meg az 12xx gép, az is volt akcióban.
[ Szerkesztve ]
-
Na a Black Friday nem hozott szerencsét sajnos, a B&W maradt teljes áron.
Hátha karácsonyra kedveskednek vele, de remélem hamarabb. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
válasz TazLeacher #98493 üzenetére
Ott még nem.
Gyuribácsi: Hát akkor így tényleg egy vicc az egész.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz #45378816 #98491 üzenetére
220 volt-nál volt kék csütörtök, egyébként ez a black friday egy vicc, ami egy kicsit is jó árban van (lett volna) mondjuk az extreme-nél, az már persze elfogyott, a többi meg totál kamu leárazás mert egy ideje nézegetem a monitorokat meg a fejhallgatókat, és ami most "akciós" az felett olyan ár van áthúzva, amennyibe sose került az a termék.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Vasy09
őstag
-
TazLeacher
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #98496 üzenetére
Itthon vicc. Külföldön egész jó akciók szoktak lenni.
-
pr0bi
senior tag
Mai kedvenc: 89990 Ft (-50%) --> 69990 Ft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest