-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi86
senior tag
válasz N@idia #51497 üzenetére
Pedig szegény csak játszani szeretett volna Nem hinném hogy többször próbálkozna itt...
(Én leginkább csak olvasó vagyok, de most valamiért nem bírtam ki, hogy ne írjak, elnézést mindenkitől. Inkább visszaolvasom, hogy ki mennyi fps-től mennyit szokott hányni )
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Mert releasere nem készültek el ezek a designok. Te is írtad, irtózatos tartalom van a játékban, nyilván azt mind le kellett gyártani. DLC ez szó szerint, semmi baj vele. Amúgy már megjelenése elött nyilatkozták, hogy sok ingyenes dlc skint itemet adnak majd a játékhoz, s lesz pár nagyobb fizetős is, de azok mind plusz tartalmat fognak adni a játékhoz. Azért ez nem egy ea féle hozzáállás, amikor már a megjelenés elött elérhetőek a dlck, amik csak skinek, cserébe fizetősek. Ez szerintem a dlc normális felfogása, amit ők csinálnak.
-
Kakaduku
senior tag
Nem kell megtéríteni és elhiszem, hogy nem szándékozol. Természetesen elfogadom a véleményed és én sem akarlak más irányba eltéríteni. Emberek vagyunk és más a véleményünk a dolgokról, ez természetes. Lehet értelmesen is eszmét cserélni és vitázni is, de ez nem az a téma amiért vitába szállnék bárkivel.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz varadigabor #51489 üzenetére
Biztos akkor en is kettes iq-val rendelkezem, mivel en is sokszor igy kerdezek. Sztem abszolut ertheto/elfogadhato, aki meg a kakan is csomot keres az hulyuljon meg.
-
ldave
félisten
válasz ForRedGlory #51504 üzenetére
Nem hülyéztem le senkit, nem szokásom ismeretlenekkel ilyet tenni.
A Slime draws near! Command?
-
törölt tag
Most ismerkedem a PS Plus-sal. Nem biztos hogy értem.
Tehát ez arra jó hogy;
- Csak így tudok multizni?
- minden hónapban kapok ingyen játékokat és leárazásokat?
- Barátaimnak "kölcsön tudom adni" a játékaimat és együtt jàtszani? (share play)És ez csak évi 15k?
Kihagytam valamit?
-
Angry Rabbit
tag
Ezzel találkozott már valaki?
http://www.ebay.com/itm/Dust-Proof-Kit-Plus-Jack-Stopper-Mesh-For-PS4-PS-4-Gaming-Console-/121501800894?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item1c4a1259be
Rendeltem is rögtön belőle egy szettet.Szimplán kütyü mániás vagyok.
-
A`rpi
addikt
válasz #81999360 #51506 üzenetére
Így igaz multihoz kötelező, kapsz "ingyen" játékokat PS3/4 Vita-ra is.
Share play segítségével át tudod adni az irányítást 1óra az időlimit, ha lejárt újra meg tudod osztani.
Kapsz még online tárhelyet játékmentéseidnek is. PS4-re idáig nem túl sok AAA-s cím érkezett, de azért 12 hónap alatt egy kettő becsúszik, szóval többé kevésbé megtérül éves 15k, amit ha leleményes vagy cimborával akár meg is tudsz felezni.
Túl sokat nem kell tőle várni olvastam olyat is itt, hogy valaki mérgében széttörte annyira gagyi. Talán gyuribácsi88 volt
-
addikt
válasz #81999360 #51506 üzenetére
Pontosan
Angry Rabbit; én kb 1 éve használom, rendesen megszűri a beáramló levegőt szinte semmi por nem jut a gépbe
A`rpi; nem, én az vagyok aki össze tudtam rakni és használom egy éve
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
mrterminator
aktív tag
válasz #20844032 #51498 üzenetére
Értem, így nem laggal fizetünk hanem számítási igény növekedésével, még ha ez pont arra irányul hogy kevésbé legyen megterhelő a kép kiszámítása két nézőpontból. De mindenképp valahol "megfizetjük" csak kérdés mennyire, és ahogy tudom, már egész "olcsón" számolja ezeket. És persze nincs vita közöttünk a minél magasabb fremben, de nemcsak az a lényeg, és 60 vagy az alatt is működhet jól, Én csak ezt mondom.
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz gyuribácsi88 #51509 üzenetére
Igen, igen most túrtam elő az ominózus hozzászólást, amire reagáltál.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
PS Now-ot próbálnám ki. Ha aktiválni akarom az ingyenes hét napot, akkor választani kell hogy utána 1 hónappal vagy 3-al hosszabbítom meg a dolgot. Ha egy hónapot választok akkor az fizetős, de nem adok meg kártya adatokat akkor csak simán visszamondom a 7. napon és ennyi ugye?
Ebből nem lehet baj?
GoW Ascension kimaradt és azt akarom pótolni.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
A`rpi
addikt
-
mrhitoshi
veterán
Azért itt is meg fognak bárkit, ha megint nagyon eltér a fórum beszélgetés. Azért van az off-topik, hogy az ilyen beszélgetést ott le-lehessen vezetni!
(#51481) orichalcos: Nem tisztán értem. Jön két új modell, az egyik 1TB-os, a másik marad 500GB-os, de mindkettő új táppal jön ?
[ Szerkesztve ]
PS4
-
marquuard
veterán
válasz Angry Rabbit #51507 üzenetére
Ilyet vettem egy hónapja, és tökéletes. Port nem engedi át és a légáramlást sem fogja vissza. Jó cucc, hetente kitakarítom a szűrőt, a gépbe szinte semmi sem kerül.
PSN ID: marquuard
-
törölt tag
Nektek hogy van elhelyezve a gép?
Nekem eddig egy asztalon volt a TV és a monitor között, de észrevettem, hogy alig pár óra Far Cry 4 eléggé megizzasztotta és pár percenként nagyon felpörgött a venti. Hangosabb volt mint a játék.
Persze az asztalnak azon része ahová fújta a levegőt elég forró volt, tehát most megpróbálom, hogy az asztal szélére rakom, hogy szabadon legyen a venti.
Bár előtte eddig sem volt semmi egy méteres körzetben.Remélem így már jó lesz, mert jelenleg nem teljesen igaz a "nagyon halk/alig van hangja" szöveg.
-
Angry Rabbit
tag
válasz gyuribácsi88 #51509 üzenetére
Szuper. Akkor remelhetoleg nalam is bevalik. Kosz!
Szimplán kütyü mániás vagyok.
-
marquuard
veterán
-
gyuromoj
veterán
E3 2015 - íme a Ubisoft felhozatala
Fallout 4 - nos, holnap leleplezik
(#51532) gyuribácsi88
Ha minden jól megy akkor ez lesz az utolsó.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
addikt
-
lala87
csendes tag
ez a Black Flag jó játék? elég jónak néz ki videók alapján, de én még nem nagyon játszottam egy Assasin's Creed játékkal sem...
-
tarti19
senior tag
-
marquuard
veterán
PSN ID: marquuard
-
veterán
válasz marquuard #51537 üzenetére
Én most viszem a last light-ot, és szenzációs az a játék. Nagyon szép grafika, kellően nehéz, néha nagyon hátborzongató, valamikor lopakodni kell, és van olyan is amikor egy perc alatt kell 10 tárat kilőni, és még az is kevés. Mindenkinek ajánlom a beszerzését.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
szinimini
senior tag
Szevasztok,
A Fifa 15 deluxe edition és a sima között mi a különbség?
Tudnátok mondani vmi jó kis autós játékot,amit kontrollerrel is lehet tolni és sokáig el van vele az ember?
Project cars?,Driveclub??
Igazából keresek vmi olyan game-t is,amivel alapból sokáig elvagyok,de azért multiban is élvezi az ember.köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
Robi86
senior tag
válasz losilee1337 #51542 üzenetére
A Games/New Releases -nél a 2033 már ott van.
-
törölt tag
válasz mrterminator #51510 üzenetére
Gyorsan megy, gyakorlatilag felfogható egyfajta post processingként, aminek a végeredménye nem az eredeti kockát módosítja, hanem egy üresre kerül rá. Megmondom őszintén a tényleges implementációt én nem ismerem, de kis ügyességgel igyen is meg lehet, mert ugye ott a dobozban egy dedikált hardver, ami jelenleg enkódolásra van használva (videófelvétel, remoteplay, stb), ami itt a meló nagyrészét akár el is végezhetné, ha kicsit programozható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...