-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vonSux
őstag
válasz kari9208 #52286 üzenetére
Ne vedd komolyan, senkit nem zavar (érdekel?) igazán, hogy milyen konzolt teszel a ps4 mellé. Majd látod, vagy visszaolvasol, hogy sokunk használt/használ több platformot. Baráti csipkelődés, hogy a gyengébb teljesítményű, hangosabb és rondább eszközöket gyártó oldalt leszóljuk
-
kisgabor87
tag
Sziasztok!
A ps plus egyik ingyen játéka a Metal gear solid v. Na most az a helyzet, hogy az első pályát megcsináltam, aztán kiadja a stáblistát és vége a játéknak? Wtf? Ez mitől lehet?
-
vonSux
őstag
válasz kisgabor87 #52302 üzenetére
A ground zeroes (amivel játszottál) az ötödik rész (the phantom pain) korábban megjelent demója. A teljes játék szeptemberben jelenik meg.
-
marilllyo
veterán
PS4 letöltési sebességre elvileg elég az is, ha rámérsz a net sebességre. A korábban linkelt Bandwitplace.com-mal. Elkezdtem a Tomb Raidert letölteni...36 óra...rámértem...55 perc.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz kari9208 #52300 üzenetére
Azért jó az a játék...mert minden ízében hozza a maximumot. Van egy remek story...enyhén klisés...de teljesen rendben van. Zseniálisak a párbeszédek mint a GTA 5-ben. A grafikája gyönyörű. PS3-ból anno kihozták a maximumot....és mindezek mellett ez egy játék...tehát játszani kell. Ügyesnek kell lenni. Nem idegesítő...nem monoton. Szépen váltogatja az akciódús és a sunnyogós részeket. Ezt cseszte el a Quantic Dream a Beyond two souls-sal. A Heavy Rain-t oda vissza imádtam....A BTS rátett volna mégegy lapáttal...erre elfelejtették, hogy azért "játszatni" is kéne a gyereket...nem csak mozizni.
Látszik, hogy odafigyeltek rá és dolgoztak rajta. Úgy tudnám megfogalmazni, hogy....a játék minden pillanatában érzed, hogy a készítők legfőbb célja az volt, hogy ez egy nagyon jó játék legyen. Szerintem a Naughty Dog-nál ez már presztízs kérdés...
Bár...az Uncharted 3-nál azért én éreztem egy..."na jóvan dobjunk össze egy harmadik részt".
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tarti19 #52299 üzenetére
Már hogy miben nem hiszel? Hogy sok embernek van ilyen gondja? Üsd be a googlebe. Nekem is mondták többen, hogy ne vegyek, de nem hittem el, és megvettem. Aztán nálam ugyanez van. Nem is használom épp ezért (zörög a drive, illetve jóval hangosabb a gép is, és szinte bármilyen játékba lépve azonnal felpörög).
-
marilllyo
veterán
válasz Angry Rabbit #52311 üzenetére
Böktem egy Vertical Stand-et Ebay-ről. Nekem semmi gondom vele....
Az ilyen ventilátor témáknál azért szögezzük le, hogy nem az a lényeg, hogy levegőt fújjon a gépbe ..pláne nem a szellőzőnyílásokba...hanem azt, hogy elfújja a gép alól(körül) azt a meleg levegőt amit a gép fűtött fel és ne pácolódjon benne. Ilyen téren én azt gondolom, hogy a vertical stand jobb választás. Kevesebb felületen érintkezik az asztallal vagy amire rárakjátok és nem szorul meg a gép és az asztal között a meleg levegő.
Egyébként csak engem hagy hidegen, hogy menniyre van melege a gépnek? Nyár van...ha most nem sütöm meg akkor jövőre sem...addig meg tart a gari. Szerintem a Sony mérnökei úgy tervezték, hogy kibírja...
[ Szerkesztve ]
-
Dinasti
senior tag
A ps4 joy használható pc-hez? Ha igen mi kell hozzá?
-
k4rL^
senior tag
válasz Dinasti #52314 üzenetére
Igen, én a DS4 Windows-t használom.
-
aizen92
addikt
-
Ronam
addikt
Az előbb jött le a Metro Redux. Végigtoltam az első "pályát", most meg azt írja "Downloading Content". Lehet választani, hogy Quit to main menu. Ez mi akar lenni?
-
Angry Rabbit
tag
http://kepfeltoltes.hu/view/150613/20150613_200506_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Bocs,de mobilról kicsit macerás...
[ Szerkesztve ]
Szimplán kütyü mániás vagyok.
-
marquuard
veterán
Vásárolt már valaki GamerTech-nél? Sehol sem találok szállítási költséget feltüntetve.
PSN ID: marquuard
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz marquuard #52329 üzenetére
Ha beteszed a kosárba a cuccot amit veszel, majd lent átrakod a "Szállítással kapcsolatos információk"-nál házhoz szállításra, akkor kiírja a futár költségét. 30k fölött nincs szállítási költség.
Amúgy páran már vettek tőle innen is, meg Xbox topikból is. Én is, bár csak személyesen az üzletből.
Live-Die-Respawn
-
Dani3457
tag
Helló
Végre hozzá jutottam a géphez beregisztráltam meg minden , de amikor a playstation storeba lépek akkor ft írja árakat én viszont us accountot akartam csinálni akkor valamit elrontottam ?
-
Dani3457
tag
válasz ForRedGlory #52335 üzenetére
akkor szerintem én rontottam el nincs valami útmutató, meg olyat is hallótam hogy 14 napig ingyenesen lehet játszni online, ezt is meg tudom valahogy oldani ? Nem nagyon vágom ps világot
-
bandi0000
nagyúr
válasz Dani3457 #52337 üzenetére
Nincs útmutató sztem, meg van adva a ps accom arra keress rá és add meg lakhelynek azt amit én adtam meg vagy legalább is a várost és azon belül gugliba keresel egy utcát
Amúgy ha us accod lesz akkor nem tudod aktiválni a 14 napos próbát mert mé kell adni a bankkártya adatokat és a magyart nem fogadja el
Xbox One: bandymnc
-
kari9208
csendes tag
válasz Tuomas #52307 üzenetére
Én is gyűjtögetni szoktam a játékokban Próbálok mindent megszerezni és semmit kihagyni Engem ez a The Order olykor-olykor megizzaszt elég könnyen kinyírnak ha nem figyelek rendesen oda (Mediumon tolom ) Huu már nagyon várom,hogy megérkezzen a Last Of Us Pedig lehet,hogy még hétfőn nem ér ide..
-
kari9208
csendes tag
válasz marilllyo #52309 üzenetére
Hát igen a Naughty Dog csak is minőségi játékokat tesz le az asztalra már a kezdetektől fogva Pl: Crash Rókás mászkálós játék Nagyon sokat játszottam még rajt annó ps1-en
Októberben megjelenik ps4-re az Uncharted: The Nathan Drake Collection mindenképp be fogom szerezni mert már az Uncharted 1-re is fájt a fogam Még Ps3-on próbáltam egyik haveromnál és úgy éreztem,hogy engem nagyon letudna kötni az Uncharted összes része Ez azért jó,hogy egyben kiadják ps4-re mind a 3 részét ami eddig megjelent ps3-ra mert gobdolom van valami összefüggés és már nagyon várom az Uncharted 4-et is -
kari9208
csendes tag
válasz marquuard #52316 üzenetére
Én azért inkább kikapcsolás elött hagyom 10-15 percet rest mode-ba,hogy visszatudjon hűlni a ps
Egyébként azt nem lehet valahogy beállítani,hogy pl ha rest mode-ba rakom akkor mondjuk 10 perc mulva kapcsolodjon ki automatikusan teljesen abban az esetben ha nem töltöm a joyt vagy nem töltődik valami a ps-re? -
kari9208
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy nektek is nagyon karcolódik a ps4 bal felső része? Még csak 2 napja vagyok ps4 tulaj és tegnap (szombaton) fényes nappal ránéztem közelebbről is és sajnos eléggé karcos a bal felső része
De nem értem,hogy miért mert még csak hozzá sem mertem érni a bal részéhez mióta megvettem mert már ránézésre is nagyon kényes felületnek tűnt.. persze nagyon szép a burkolata mondhatni gyönyörű
Ti hogyan szoktátok tisztítani a ps4 burkolatát és mivel?
Még lenne egy kérdésem,hogy az E3 live közvetítéseket ti hol fogjátok követni-nézni? Gondolom a Sony E3 live közvetítését lehet majd valahogy nézni a ps4-en,vagy rosszul gondolom?
Előre is köszönöm a válaszaitokat! -
Angry Rabbit
tag
http://kepfeltoltes.hu/view/150613/20150613_200506_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szimplán kütyü mániás vagyok.
-
Tuomas
addikt
válasz kari9208 #52342 üzenetére
Na meg arra is figyelni, hogy ne használják fegyvert, ha lehet, mert kevés töltény van pályaszerte Szóval a pazarlást bünteti a játék
A karcolós kérdésre: Sajnos ezek a fényes felületek ilyenek, puha ronggyal szoktam törölni, meg kicsit benedvesítve monitor tisztítóval.We were here
-
Because
őstag
válasz kari9208 #52346 üzenetére
ilyen a zongoralakk... dolgoztam autóelektronikával foglalkozó multinál, ahol az ilyen típusú előlapok 60%-a már gyártás során ment kukába (nem lehetett rajta karc). flancos európaiaknak a csillogás kellett, viszont érdekes, hogy az oroszoknak küldött modellek esetében matt előlapot kapott ugyan az a termék (itt nem is volt gond)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest