-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasy09
őstag
válasz Tuomas #52695 üzenetére
Én ilyennel indítottam, illetve ehhez hasonlóval, de csak megvettem a gyárit, mivel abban stabilabban áll a kontroller. A nem gyárival sem volt igazából semmi gond, csak nekem egy kicsit úgy tűnt, hogy olyan nehézkesen áll benne, szinte olyan volt, mintha az usb vég tartaná a kontrollert. Szóval én úgy voltam vele, hogy mivel viszonylag hosszú távra tervezek a PS4-gyel, így jobb lesz a gyári dokkoló!
Gamertag: Vasy09
-
Tegla80
addikt
válasz mrhitoshi #52706 üzenetére
Ne ertsd felre a dolgot,mert spec nekem nincs gondom veled sem!Csinalod/jelen vagy .....lett elso hsz,hozol hireket stb,stb .Szoval "nix ugribugri",maradsz a helyeden es koszi minden eddigi munkadat a topikban.
(Max kapsz egy kollegat ,de meg az sem tuti mert ugye En csak egy tag vok itt,igy szavam sincs az ugyben. De valaszolok,mert nekem cimezted. )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Ronam
addikt
Nem tudjátok véletlen, hogy hol lehet azt beállítani, hogy a kikapcsoló gombbal ki is kapcsoljon a gép, és ne Rest Mode-ba menjen? Valahol elállíthattam, de most meg nem találok ilyen beállítási lehetőséget .
-
-
A`rpi
addikt
-
Tuomas
addikt
Most vettem észre: Ha egy sima fülest csatlakoztatok a kontrollerhez, az sztereó. Csatlakoztattam, most egy sztereó headsetet is, az meg mintha mono lenne. Ez lehetséges?Téves
[ Szerkesztve ]
We were here
-
Djuree
félisten
witcher 3-ban mi ez a witcher 2 mentés visszaállítása? ez mire jó?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
mrhitoshi
veterán
válasz Djuree #52720 üzenetére
Végig lehet menni valami beállításokon, a fontosabb dolgokat tudod beállítani, hogy az előzőekben miket választottál, gondolom, és így ennek megfelelően fognak reagálni az emberek.
(#52707) Tegla80 : Semmi félreértés nincs. Sajnos nem tudok annyit foglalkozni ezzel a dologgal, mint szeretnék, mert egy ilyen időszakban vagyok, és ez egy nagy fórum.
PS4
-
Dinasti
senior tag
Nem tudja valaki,hogy mobilnet használatnál lehet e pl portokat nyitni ugy mint az otthoni routeren?
Kamionban vagyok és a Ps4emnek nem nagyon tetszik a mobilnet. Type 3 ast ír. Cod Aw GTA5 megy de írja hogy nem tökéletes a dolog. A chatnél tuti lesz gondom. Nincs esetleg valami androidos progi amit lehetne használni ilyen beállításokhoz? -
A`rpi
addikt
válasz Dinasti #52722 üzenetére
Nem tudja valaki,hogy mobilnet használatnál lehet e pl portokat nyitni ugy mint az otthoni routeren?
Kamionban vagyok és a Ps4emnek nem nagyon tetszik a mobilnet. Type 3 ast ír. Nincs esetleg valami androidos progi amit lehetne használni ilyen beállításokhoz?Olyan router-t kellene venned, amibe lehet vagy simkártyát tenni, vagy USB stick-et.
Milyen routert? Topic-ban érdemes lenne érdeklődni, milyen jól paraméterezhető 3G-s router-t javasolnak, amivel az otthoni körülményeket tudod reprodukálni.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Na "két" játék előrendelve:
Uncharted The Nathan Drake Collection
Uncharted 4 A Thief's EndPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
urbi107
tag
Sziasztok!
Ma jött meg a Ps-4-em.
Psn felhasználói név:beurbi107 várom a barátok jelölését.
A storeból megvásároltam a driver clubot. Nagyon lassan tölt le.itthon 50/5-ös netem van.
Lehet a ps4-en valamit állítani,hogy ne 1-2mb/s-al töltsön hanem 5-6mb/s mint a torrent? -
A`rpi
addikt
válasz urbi107 #52727 üzenetére
Google DNS szervere mindenkinek működik, ha a saját szolgáltatód DNS szervereid IP címeit írod be az a legjobb.
Ezt router-ed webes felületén tudod megnézni.
Másik tipp, ha gyári sebességmérőben hozza az interneted sávszélességét, egy pillanatra állítsd meg, majd indítsd újra a letöltést.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
Sziasztok,
PS4 alá gondolkodom egy hűtőpad vételén. Elvileg ezek annyira nem ajánlottak, legalábbis anno még ezt olvastam. Most mi a helyzet ilyen téren, használ valaki hűtőpadot?
Ezt néztem ki:
http://www.deepcool.com/product/nbcooler/upto17/2013-12/27_439.shtml
Elképesztő jó véleménnyel vannak róla mindenhol, szóval mint hűtő biztos, hogy fasza (notihoz mindenképpen veszek 1-et), de a PS-hez hasznos lesz? vagy káros esetleg? -
Pöttön
őstag
válasz gyuromoj #52733 üzenetére
Az Uncharted 4-et én is előrendelném, de a magyar storeba sajnos még nincs.
Amugy a nathan drake collection-t már előrendeltem, a GoW 3 remasteredet meg a megjelenés napján veszem meg, mind nagy kedvencem volt PS3-mon nekem is, főleg a GoWA sport a legjobb kikapcsolódás...
-
gyuromoj
veterán
válasz Pöttön #52734 üzenetére
Ha a GOW3 mellé rakták volna az Ascension-t akkor megvenném én is megjelenéskor, de így majd csak használtan szigorúan 7-8k környékén.
Ascension kimaradt sajnos.
Ha lemezes játékot akarsz, akkor KV-nál rendeld elő mint én.
Vagy te csak digitális játékokat vásárolsz?PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Pöttön
őstag
válasz gyuromoj #52735 üzenetére
Ezeket digitálisan gondoltam, mert ugyse adnám el őket, (akkor se adtam el őket amikor volt ps3-am, csak utána) meg így legalább nem fog kopni az olvasó fej.
Az Ascensionért nekem nagyon fáj a szívem, legalább olyan jó mint a harmadik rész szerintem, de a pletykák szerint azt nem tervezik portolni ps4-re, meg se az 1-et meg se a 2-t.
Mondjuk én ilyen téren elfogult vagyok (mert nagy GoW fan vagyok), és felőlem jöhetne az összes eddigi rész felturbózott GoW 3 szintű grafikával, meg az új rész is.[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Pöttön
őstag
válasz gyuromoj #52735 üzenetére
Ja amugy köszi a tippet, de én speciel lemezest nem veszek csak használtan 10k alatt.
(#52737) A`rpi: Hát ha a nulláról felhúznák a grafikáját, fizikáját teljesen korszerűre, 1080p 30-60fps, (mint ahogy a konkurencia csinálta pl a Halo 1-2-vel) akkor az azért ütne szerintem, és nem kevesen megvennék, mert mindkét rész mai napig a legjobb Hack n Slash-ek közé tartozik szerintem, csak a látványvilága egy kicsit fapados már.
[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
törölt tag
Tudna valaki olyan helyet mondani, ahol tudnék venni PS+-t Maestro kártyával?
Pl. G2a.com de nem tudom mennyire megbízható.
Olyan kellene, ahol csak fizetek és digitálisan kapom a kódot.
-
A`rpi
addikt
válasz urbi107 #52740 üzenetére
Ebben az esetben érdemes lenne kideríteni szolgáltatód DNS IP címeit.
Vagy írd be google.hu-ra pl invitel DNS szerver.
Vagy ahogy korábban említettem lépj be a router webes felületére.
-
addikt
Destiny® Digital Guardian Edition PSN Store -ba
29.999 Ft.
14.995 Ft.[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest