-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Petreszku #242149 üzenetére
Wreckfest
AIközepes (amatőr) nehézség, a törés normal, kivéve deathmatch-nél a sérülés realisztikus.
Nem csalnak, csak erőszakosan vezetnek, elvégre ez egy roncsderbi, ami a körversenyen sem hazudtolja meg magát. Mondjuk pont ez miatt k* nehéz online nyerni.
A karrier is úgy van megoldva, hogy nem fontos minden versenyen elsőnek lenni, pont az általad említett "nehézség" miatt. Például az utolsó World Master összesített bajnokságban 4800 pont a maximum, de már 3600 pont elég a trófeához.
Szóval családbarát a megoldás. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz hjtz4t3wrseg #242156 üzenetére
Persze. Elkezdtem írni a hozzászólást, ami kicsit sokáig tartott, mert játszottam közben.
Így nem látom azt, ha valaki válaszolt már. -
novoszath
senior tag
rendeltem alirol teljes gomb keszletet de nem passzol a kontrolerbe ilyenkor kuka a keszlet vagy v.mit lehet vele kezdeni?
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
.LnB
titán
A Star Wars Fallen Order időközben mennyire lett patchelve? Mostanában már eléggé hajlok a megvásárlása felé. De belenéztem előbb egy gameplay videóba, és hát 1 percen belül több dolog is zavar: [link] Mi az a grafikai bug? Vagy valami fehér bőrű oriás denevér teleportálgat ott? A másik, a srácok ott a háttérben mi a tökömet csinálnak? Nézik, ahogy leverik a társukat... A harmadik pedig a mozgás animációk..
Ez alapján még mindig úgy vagyok vele, hogy inkább előveszem a Battlefront 2-t egy pár meccs erejéig ha Star Wars-hoz támadna kedvem.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
Callme
tag
Sziasztok!
Ps4 pro-n a kép időnként villan egyet (változó időközönként)
Akkor csinálja, ha a felbontás Automatikus, vagy 2160 RGB (YUV-nél nem tapasztaltam)
Próbáltam már kikapcsolni a HDCP-t, újra csatlakoztatni a hdmi kábel mindkét végét, de nem segített. A pro-hoz kapott gyári kábelt használom, a tv egy Samu q6fn.
Sokat olvastam már ezzel kapcsolatban, itt a fórumban is rákerestem, de csak az YUV-ra való átállítást láttam, mint megoldást, ami viszont képminőség romlást eredményez (bár én nem vettem észre különbséget)
A kérdésem az lenne, hogy érdemes beruházni egy másik hdmi kábelre? Ezt néztem ki: https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_hama-premium-high-speed-hdmi-k%C3%A1bel-1-5m-1224431.html
Természetesen azért kérdem, mert nem szeretnék fölöslegesen költeniPSN ID: CallmeEighty8
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
MODERÁTOR
válasz Callme #242164 üzenetére
Egy Premium Certified HDMI kábel potenciálisan megoldás lehet, igen, de azért írtak itt a topikban olyanokat is, hogy a drága kábel sem szüntette meg teljesen ezt a problémát. Attól függ, hogy pontosan mi okozza, mert nyilván valamilyen külső zavar, de nem biztos, hogy a vezeték gyengébb árnyékolása a ludas. Mindenesetre egy próbát megér, mert azért többeknek is segített már a kábelcsere.
<-ƘƘ->
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Petreszku
senior tag
válasz ProEvoFan #242153 üzenetére
Én normal nehézségen játszom és nem babrálom tovább. Egyszer vettem vissza az ellenfelek szintjét, az meg viccesen könnyű volt. Nem is csináltam többször ilyet.
Értem én, hogy roncsderbi, de egy kanyart csak be kell venni nekik is vagy nem?
Azért játszom tovább és ha sikerül benne lennem az első háromba annak nagyon tudok örülni. -
ldave
félisten
válasz l.skywalker #242168 üzenetére
Ez jó lenne, kedvelem Ancel játékait, de a Beyond Good and Evil 2-ben nem hiszek.
A Slime draws near! Command?
-
.LnB
titán
válasz Rage47 #242170 üzenetére
Nálam ez a "helyén kell kezelni" nem működik. Ha valami szar, az szar. (nem azt mondom, hogy a Fallen Order az, nem játszottam még vele) Nekem ez a játék egyszerűen nem tűnik késznek a videók alapján. A mozgásanimációktól rosszul vagyok. Ebben a játékban nem is balra fodrul a karakter, hanem balra teleportál. Na mind1, játszani fogok vele biztos, egyszer..valamikor. Ez 12k-t sem ér nekem a látottak alapján. Akkor már inkább megveszem a FFVII Remake-et.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Rage47 #242173 üzenetére
Nem tudom, hogy meddig várok még az FFVII Remake-kel. Most még a Dirt Rally 2.0 bőven leköt. Közbe lassan pörög az Uncharted 4 is. Aztán érdekelne a Below, de nem tudom, még nem vettem meg. Ami tuti, az május 26-án a Minecraft Dungeons. Így lehet, hogy a Remake majd csak az után kerül sorra.
-
Bad Pritt
félisten
Ahogy előttem is írták, ez a legkönnyebb fokozat, gyakorlatilag akkora response window van az ellenfelek két támadása között, ami alatt megkávézol, megfőzöd az ebédet, összerakod a Lego Millenium Falcont a gyerekkel (nem a kicsit, a nagy negyedmillás jószágot) és utána még arra is lesz időd, hogy játssz vele egy kicsit. Minél magasabbra veszed a nehézséget, annál látványosabban nehezedik a játék, itt tényleg nem poénból van. Messzebbről vesznek észre, agresszívebbek, többet lőnek/ütnek, stb.
Azzal nem értek egyet, hogy szarul fut alap konzolokon, de ezt embere válogatja, nekem sima PS4-en egy kezemen meg tudom számolni, hány grafikai bugom volt (és az utólag betöltő textúrákat is ide számolom), a látványos frame rate dropokhoz mondjuk kellene már a másik kezem is, de ennyi. Én ezzel meg tudtam barátkozni, mert a játék maga jó, valaki már az első akadásnál vérben forgó szemmel írta a petíciós ívet az EA ellen.
Az animációkkal ha nem tudsz megbarátkozni, akkor viszont hagyd. Nekem kifejezetten tetszett, jó volt játék közben a flow és a végére tényleg durva kombókat tudtam összefűzni, kicsit az ilyen AC, Batman, Spider-Man típusú játékokhoz tudnám hasonlítani, egy feltápolt, gadget-ekkel teli karakterrel élvezet változatosan eltenni mindenkit láb alól. Itt ugyanez megvan, csak fénykarddal meg Erő képességekkel.
A Battlefront 2 jelen formájában is véleményes ehhez képest, a Hero vs Hero egy vicc a random csapkodással, a nagyobb játékmódokkal, nem játszanak, tele vannak botokkal. Mondjuk összehasonlítani ezzel kb körte-alma kategória, de abban max a skinek Star Wars-osak, a játékmenet free-to-play szint. A Fallen Ordernél jó a sztori, jók a karakterek a főszereplőn kívül, érdekesen alakul végig a cselekmény és elég sok az easter egg, jól bekapcsolták a mostani SW világba (sokkal jobban, mint a filmeket).Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
l.skywalker
félisten
válasz Bad Pritt #242176 üzenetére
Talán még annyi, hogy a metrodivania stílus miatt és az összetett harc miatt nehezen szokjáj meg a userek. Sok véleményt olvastam ról, hogy az első 1-2 pálya után törölte "a francba" mert nehéz/nem érti/nem megy.
De sok olyat is olvastam aki konkrétan az első olyan pályán ami nem a Tutorial nem találták meg merre kell továbmenni. Nem spoilerezném el, de mondanom sem kell, hogy a lényeg azon volt, hogy keresni kellett a továbbutat ott, ahol már nem volt olyan egyértelműen lineáris a hovatovább.
Én pont az ilyen játékokat szeretem, ahol nem az elején könnyebb és a végén nehéz, hanem az eleje a nehezebb és ahogy fejlődsz, úgy lesz egyre könnyebb.
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #242176 üzenetére
Jó, neked mondjuk hiszek.
De azért jól esne, ha betennék EA Access-be már végre.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Wesder
félisten
Szerintem majd ősszel, mert jól fogyott. Én 13-ért vettem meg bundle csomag mellől decemberben, és azt kell mondjam hogy nem bàntam meg, pedig semennyire sem szeretem a Star Wars univerzumot. 13 vagy 15 óra volt Jedi Knight fokozaton.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #242179 üzenetére
Mondjuk ez jól hangzik. Mennyivel jobb lenne az Uncharted 4 is, ha nem rágná a szádba, hogy merre menj... Bárcsak ez kikapcsolható lenne. Minden kapaszkodó ki van emelve például.
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #242179 üzenetére
Ezért is fordítottak szerintem annyi figyelmet a nehézségi szintekre, hogy ne csak több/kevesebb hp és sebzés alapon módosuljon a játékmenet, hanem ténylegesen elemek láncolatából tevődik össze a nehézség. Elkezded a legkönnyebben, mire a végére érsz, már Jedi Masteren nyomod és így hiába lesz a karaktered félisten, a játék nehézségét te állítod be, hogy legyen kihívás. Ez sokaknak nem jött át és nem használták ki a lehetőséget, pedig szerintem az egésznek ez lett volna a lényege, magadnak kreálsz egy megfelelő élményt, ha csak a sztori érdekel sima ügy story nehézségen, ha viszont elhitted, hogy ez egy From-like játék, akkor ott a Jedi Grandmaster és máris elpicsáztak az első kanyarban.
A térkép mondjuk tényleg agyrák, egy teljesen felfedezett bolygót én sem láttam át, de annyiszor mész össze-vissza, hogy egy idő után kitapasztalod, mi merre hány méter. Láttam benne a koncepciót, a From-féle összekötött pályadizájnt, de nekem nem volt meg az a nagy "HÁH, most kinyílt ez az ajtó és megvan a shortcut" érzésem, csak néhány esetben. Viszont cserébe nem éreztem olyan frusztrálónak végigmenni többször ugyanazon a részen.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Sordoran
addikt
válasz ldave #242182 üzenetére
Számból vetted ki a szót!
Hozzáteszem én se tudom ebből a szempontból védeni játékot, tényleg sok helyen borzalmas a textúra, és a karaktermodelleknél is hatalmas különbségek vannak. Ugyanakkor én nem akadok fenn ezen, igen ez nagy negatívum, de rengeteg más szempontból viszont kiváló játéknak tartom és nagyon élveztem a beletolt 30 órát.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
hombre[EU]
veterán
Nyugi, egy erōs 7/10-es a jedi,ebbōl 2 a starwars setting
Life, Uh, Finds A Way
-
nagyúr
Tegnap befejeztem a BioShock 2-t is. Abszolút érezhető, hogy a B csapat nem tudott sokat hozzátenni a világhoz, őszintén szólva simán DLC-ként el lehetett volna adni. A sztori nekem jobban tetszett az első részben, de a vége itt is érdekes lett, főleg mert
. Technikailag azért pozitív irányba változott, a medkit adagolás, fegyver és plazmid váltás, hackelés egyszerűbb, talán kicsit taktikusabban is kellett a harcokhoz állni, néha megfingattak aleszüreteltem minden Little Sistert .Big Sisterek Este neki is álltam a harmadik résznek és WOW. A setting brutál jó, csak sétálgattam a városban ide-oda és nem is akarok haladni a sztorival, annyira megnyerő az egész. A zenék újfent zseniálisak, alig várom hogy folytathassam.
-
vg
addikt
Tegnap értem kb ehhez a részhez, nincs ilyen hiba benne. A puskás katonák nem mozdulnak, vissza kell ütni a lézert rájuk. Amúgy a játék vacak, nem éri meg érte pénzt adni. Ez után van valami rész - ahol immár a térképet is úgy ahogy jól használva - kb 3 órát kerestem az útvonalat, totál máshova jutottam, aztán feladtam. Pár nap múlva megpróbálom újra. Gondolom direkt lett ilyenre téve a játék, hogy több idő legyen végigjátszani.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz tboy93 #242191 üzenetére
"Este neki is álltam a harmadik résznek és WOW. A setting brutál jó, csak sétálgattam a városban ide-oda és nem is akarok haladni a sztorival, annyira megnyerő az egész. A zenék újfent zseniálisak, alig várom hogy folytathassam."
Nem harmadik rész, nem véletlen, hogy nem számozott címet kapott. Közben mégis...Na nem spoilerezek, a vége után kíváncsi leszek mit gondolsz.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest